190

ерми

преди 10 години

до 209 Предпочитам да съм задунайска губерния, отколкото турски вилает и да се дупя в джамия

189

БГ

преди 10 години

До ермиРуските войници завоеватели ли жалиш! продажник долен! След турците България за няколко години стана европейска държава със стабилна икономика, а след руските империалисти трева не никне! И ако си мислиш, че Левски и Ботев ще харесат Задунасйка губерния - много си в грешка! Срамота и национално предателство!

188

Анонимен

преди 10 години

Това са грозните лица на АТАКА !

187

Анонимен

преди 10 години

Макарена Ташева - да бъде отстреляна !

186

ерми

преди 10 години

Хора българи, не разбирате ли, че губим страната си! България умира, въпреки, че толкова хора са си дали живота за нея! Жалко за Ботев , Левски и другите, загинали за свободата, жалко за хилядите руски войници,които умряха за да ни освободят от мюсюлманско робство! Оттук нататък трябва да подкрепяме националистите! Национализъм не е лоша дума! Национализъм значи ПАТРИОТИЗЪМ!

185

ерми

преди 10 години

Това, което се вижда от коментарите е ,че пак не сме единни, че пак едните от нас одобряват националистите, а другите плюят по Атака и Сидеров. Не можем ли сега да застанем зад националистите специално по този въпрос за бежанците, да оставим грешката която направиха атакистите в парламента. Пак сме като орел рак и щука! От 4 те партии които са в парламента само Атака иска затваряне на границата и забрана за продажбата на земя на чужденци!

184

Анонимен

преди 10 години

Деница Сачева, porednata myrsha prodala se za nqkolko srebyrnika.

183

NIKO11111

преди 10 години

Предния ми коментар е до 202

182

NIKO11111

преди 10 години

До 204А, ти мислиш ли, че тези безочливи, примитивни и нахални *** познават Тората и знаеш ли, че множество мюсюлмански проповедници още учат мюсюлманите, че е върховна чест да излъжеш и прекараш друговерец.Когато пишеш нещо се замисли и за кого става въпрос и какъв мироглед има.

181

Анонимен

преди 10 години

В Стария завет / Тората / е записано , че Пришълеца трябва да бъде посрещнат като сирак или вдовица , но воленовите *** нямат нищо общо с християнските ценности.

180

Васко

преди 10 години

Кйто иска да знае истината, трябва да види гледните точки на всички страни. По БТВ и другите официални медии виждате едната гледна точка. Теклевизия Алфа дава другата. Гледайте "В окото на бърята" всяка събота Магдалена Ташева какво показва и тогава ще разберете истината за т.нар. "Бежанци".

179

Анонимен

преди 10 години

Гледах изявата на този нахален травестит, и съм потресена от тъпоглавото му безочие! Колко пъти повтори, че правителството прави огромна грешка с бездействието си по този проблем - ами, че махнете го това правителство, нали едва се крепи, и то, благодарение на вашата националистическа" ?!?! партия !!

178

koci

преди 10 години

До Анонименtozi pyt nqma da vi izselvame obe6tavame muha ha ha ha ha .

177

Анонимен

преди 10 години

Няма ли кой да се прежали и да задоволи тази гаулайтерка та да спре с глупостите си по медийте

176

Алекс 2

преди 10 години

Ташева съгласен съм напълно с теб ама виж кой ви е лидера ! Каква е гаранцията , че утре и ти няма да обърнеш палачинката и току виж сте се побратимили с бежанците както направи Сидеров с ДПС ?

175

ВЪН

преди 10 години

СТИГА СТЕ НАРИЧАЛИ НЕЛЕГАЛНО ПРЕМИНАЛИТЕ ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА "БЕЖАНЦИ" БЕ ! От гранична полиция са снимали как така наречените "бежанци" - НЕЛЕГАЛНИ НАРУШИТЕЛИ са докарвани с полицейски ескорти до границата ни от турската полиция и насочвани от къде да преминат. Проблема ни идва от това , че имаме ТУРСКА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА - партия на религиозна основа , нещо което е категорично забранено в Конституцията . А тя се нарушава вече цели 24 години.

174

Анонимен

преди 10 години

Не са виновни бежанците че няма раждаемост и държавата е изоставена и изостаналачисто технически и икономически!В цялата държава има 7милиона живи твари!Приблизително33% от населението на едина столица като Лондон!Скоро бежанците ще са 50% от населението или 99% от живите твари в страната на невероятните възможности!Комсомолец,Селянин, Партиен Член,Мутра, Пожарникар,Генерал,Кмет,Премиер,Опозиция!

173

Гражданин на РБ

преди 10 години

До ss wafen 191Тц... тц... Лошо, Гошо.Не бива така. Теб, *** отхвърлила ли те е заради "Вредни гени" или "бебешки дефекти"... "Синдром на Даун", например, човеко? М?;-)

172

гост

преди 10 години

До БелПодкрепям! Замислете се например над следния факт: Франция е единствената държава в света (!), в която генетичните анализи се преследват от закона. Помислете защо!!!!

171

питащ

преди 10 години

Някой може ли да ми каже САЩ, Израел и Саудитска Арабия колко сирийски бежанци са приютили. Моля ви, кажете ми!