26

Богдан Филов

преди 10 години

Какви са тея ***?!?Сириците може да са *** ама не са ***!Нали уж само щеше да се помага на сирийски семейства?!Какви са тези маймуноподобни незаконни мигранти?!Те не са сирийци!

25

Анонимен

преди 10 години

Какво се цупите бе, приемайте ги със сърцата си тия ***.Нали това ни заповяда брюкселската лелка Кристалина предидве седмици.

24

vesko02

преди 10 години

По бързата процедура ги правете българи,дайте им партиина книжка,скоро сами ще избягат.

23

бай уй

преди 10 години

До макДа. Само че са ***.

22

TRAKIEC

преди 10 години

Siriicite sa Kafqvi be....... teq na snimkata sa ot sledvashtiq pigment............

21

Анонимен

преди 10 години

Покрай сирийците и много други се вмъкнаха в страната ни и сега да се чудим и маем с какво да ги храним и топлим. Тези хора не са бежанци, а са нелегални емигранти и още на границата трябва да бъдат арестувани и съдени ако наистина България е правова държава.

20

Анонимен

преди 10 години

Добре де, а на никой ли не му прави впечатление, че това не са сирийци ?! Даваме сума пари да храним некви *** !

19

мак

преди 10 години

Това сирийци ли са?

18

Diablo3-CS

преди 10 години

Голото момиче от Студентски град изнасилено?

17

Иво-000

преди 10 години

Вместо на бедните българи да раздават те на ***, скапана държава.......

16

Анонимен

преди 10 години

Mалиий, много черни тия сирийци бе!

15

dimitarbt

преди 10 години

Това на снимката много прилича на *** от Африка, а това каква е *** неблагодарна. Впечатляващото в случая е: че и те мисулмани повечето.

14

ham hum

преди 10 години

големите групи от чужденци, които се сражават на сирийския фронт.

13

ham hum

преди 10 години

освен Алах". Сред посочените цели на "Таухид за Белгия" е "привличане на вниманието към потисничеството, на което са подложени мюсюлманите". Страницата съдържа призиви за джихад (свещена война) и за набиране на доброволци муджахидини за сраженията в Сирия, както и за постоянна битка срещу "западните неверници". Досега страницата има 350 последователи, основно от района на Антверпен и на възраст 18-24 години. Младежи от близкоизточен произход с белгийски документи за самоличност са една от най

12

антисемит

преди 10 години

през студените зимни ве4ерида им осигурьт за гушкане от дебелогьзите депутатки ,нема да откажат и на такива като пеевски, колкото пове4е месо по -добре.

11

ham hum

преди 10 години

Нова ислямистка групировка, наречена "Таухид за Белгия" (Tawheed4Belgium - в превод "Единобожие за Белгия") събира поддръжници във Фейсбук, съобщиха местните медии. Отбелязва се, че появата на новата групировка става година след обявеното в интернет саморазпускане на организацията "Шериат за Белгия" (Sharia4Belgium), чийто водач Фуад Белкасем е в затвора в Антверпен. Снимката на профила във Фейсбук представя знамето на Ансар аш-Шариа, близка до Ал Кайда организация, чието мото е "Няма друг бог,

10

moderatora

преди 10 години

Tова са ДИВАЦИ!Това не са сирийци ,бежанци.*** долна и ***!

9

Анонимен

преди 10 години

Какви са тези ***?!Тези лумпенизирани управляващи наред ли са? Те сириец виждали ли са?Аз съм бил в Сирия, и някои от тях са даже по-бели от нас...Срам и позор да се пускат такива диваци с неясна биография на наша територия.

8

анонимен

преди 10 години

Това са диваци.Единственото,което може да се направи за тях е ШУТ!Вън цялятя ***,докато не е станало късно.

7

муспи

преди 10 години

Някой от правителствата ни да е обърнал внимание че това не са сирийци? Значи правителствата ги доставят, - да ги заврем в гъ.овете на Станишката и Боко!