12

Newbie

преди 10 години

Аз пък сега го виждам т'ва чудо "Съботен бис" ...

11

Биги

преди 10 години

Който не харесва "Съботен бис" защо го чете?!?Мен ме кефи, ще продължавам да го чета.

10

Анонимен

преди 10 години

НЕ ПЛАЧИ МАША,ПОБЕДА НАША,ВСЕ МОЛЧАЛИ ,ПОТОМУ ЧТО СВОИ Х.. ДЕРЖАЛИ

9

4i4oGo6o

преди 10 години

Бива статията, кво се прайте на големите журналисти само нз

8

Анонимен

преди 10 години

яка е лорчето, само я плюете, но момата върви на пред и не и пука...много е секси и пее в диапазона, в който не могат да я обвинят , че не може да пее. добре свършена работа

7

sd

преди 10 години

На първата снимка лайнсменката е безобразно по-красива от тоя щъркел с лице на 12 годишно дете.

6

Анонимен

преди 10 години

Александре,на това ли ви учат в журналистическия факултет вече - "Как се пише съботен бис"?Нима ти се плаща за този бълвоч?Нима няма по-интересни неща в страната на които да се обърне внимание?

5

Роджър Змея

преди 10 години

Александър Попов е жалка чалгарска мижитурка.

4

Анонимен

преди 10 години

Защо пак почнахте да пишете тази тъпотия Съботен бис, нали я бяхте зарязали по едно време?То бива, бива да се пишат клюки и глупости, ама чак пък толкова... Сривате си реномето така, днес.бг.

3

Анонимен

преди 10 години

Абе вие (драскачите на новини) нормални ли сте??Аскювското земане щял да става мулти-милионер.Що си мислите че богатите са по-глупави от вас??По-скоро *** е един ОПЛОДИТЕЛ.Следва шут в ***.Маша си гледа *** а *** подсмърча с провалена кариера (колкото и да са му посредствени възможностите) и без петак от милионите на рускинята по силата на евентуален пред брачен договор( ако изобщо се стигне до подобно нещо).Наивен народ= ГЛАДЕН народ.

2

смех

преди 10 години

Не знам как е възможно в една статия да се пише за М. Шарапова, световен идол, модел за подръжание, секссимвол и няколко стотин милионен милионер - въобще една от личностите на нашето време и ......... Лора Караджова , а пък за тази Лиана съвсем.И сензациите са съвсем различни - едната че / супер за Григор и България въобще да се спомене с нещо хубаво/ и другите новини / че някои бг "звезди" могат да се събличат, имат вторични полови белези и дори....... можели да правят секс!!!!!! Нямам думи.

1

Учуден

преди 10 години

Чудя се автора на тези "бисери" Александър (или Александр) Попов, дали няма някаква роднинска връзка с Албена Вулева всъщност тя си му пише статиите. Това не е журналистика, а чиста повърня.