10

Ужас...

преди 10 години

Аз пък да не знам, че вторник е почивен ден и толкова време съм се прецаквал да ходя на работа... От друга страна те колкото повече 'работят" толкова повече глупости вършат, така че може би има логика да им се ограничи работното време.

9

Анонимен

преди 10 години

*** тия понеже се скъсват в останалите дни да работят та и във вторник ще се скъсват - направо им съчуствам, тооолкова мнооого работа

8

info.

преди 10 години

Флашки, тефтерчета,спорове!Това за мен не е парламент,а по - скоро съдебна зала от която няма смисъл!?Това ли са нещата който трябва да разисквате в парламента??Вижте хората!Вижте как са облечени и какви пари получават!Бг в момента е държава в която живеят бедни(работещи),и много бедни(безработни и пенсионери)А БЪЛГАРИНА СИ ЖИВЕЕ КАТО ТУРИСТ БЕЗ ПАРИ,В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!Егати парлаламента!!!

7

Анонимен

преди 10 години

НИКОЙ ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ДОКАТО НЕ СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА. ЩО ЗА СМЯХ Е ЧЕ ЩЕ РАБОТЯТ ИЗВЪНРЕДНО ВЪВ ВТОРНИК. СЛЕД КАТО СИ Е НОРМАЛЕН РАБОТЕН ДЕН.

6

bariera_61

преди 10 години

Гея, Бея и Злодея - Най-новата трилър продукция на Мосфилм! Лошото е само това, че целия български народ е принуден да я гледа и да чоплим семки, като се вайка за бедния си и скапан мизерен живот!

5

Анонимен

преди 10 години

Скапана, сбъркана държава, пълна само с ***, как само се радвам, че изчезваш.

4

Анонимен

преди 10 години

Добро утро.Борисов дали се е събудил ? Ако Е ,какви са му намеренията?Ще ходи ли на работа,ще внася ли поредния вот на недоверие и за какво,нещо друго ли?Много ми е важно за да знам и аз какво да правя,че тази неопределеност и непоследователност ме объркват-да ставам ли или не,да се ядосвам ли или да се радвам,да пия и да пея или да не пея и т.н.Той е моя пътеводител по магистралата на моето настояще и бъдеще.

3

reostat

преди 10 години

Как ми се иска извънаредно някои да заработи в парламента с ,, КАЛАШНИК , , та законите на БГ да станат равни за всички.

2

Анонимен

преди 10 години

Извънредно?!Е аз значи всяка седмица работя "извънредно" във вторник.

1

Анонимен

преди 10 години

От 10 до 5 тея ще се разцепят бе.