44

няма значение

преди 10 години

Четох,четох и така и не видях една по-безпристрастна думичка за тези момичета.Големи злобари сме българите,няма спор!АЗ не знам какво представляват девойките,защото НЕ ГЛЕДАМ Биг Брадър.Вие май сте гледали всичките серийки и сте гласували за тях.Сега защо ги плюете?:)

43

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Ауууу!Паулу Коелю! Браво, сега е ред на Умберто Еко и "Махалото на Фуко"!Тези са също като сестрите Кадашиян - *** ,грозни ***!

42

Папурчо

преди 10 години

Коооо ко ко ко , кудкудяааак ........ три кокошки проскубани. Дека са ми пръстените беее?

41

Maks

преди 10 години

" Завиждат ни ... " И на какво ви завиждат , на глупостите , че за друго не се сещам.

40

СерСЕМ

преди 10 години

Какви готини, умни, свестни български момичета и момчета има, много от тях за съжаление изгонени в чужбина. Медиите, обаче, упорито издевателстват да ни натрапват такива като тези трите пуйкопатки, крокодила Тоца, боата Калканджиева, Цеци Красимирова и прочие междувидови кръстоски и мутанти. Онези опосумите, учиндолския...

39

някой

преди 10 години

Еталон за простотия.Мярка за неграмотност.Просто,неприродно явление.Няма литература за характеристика.

38

Анонимен

преди 10 години

До Анонименти си много загорял бе пич.

37

георги

преди 10 години

по тьпи парчета от тези тризначки не сьм виждал.но са сьс голямо самучуствие,и грозни сьс грозни тела.само господари на ефира ще ги оправят.

36

Анонимен

преди 10 години

Макар и с плоски мозъци, поне не са плоски, на другото място.

35

НВ

преди 10 години

Ти вероятно ще правиш бизнес със тях но какъв ако не е тайна?Аз бихти дал един съвет -Ако ги ползваш за кокошки ще имаш достатъчно яйца с които можеш да завъртиш някоя далаверка.

34

Анонимен

преди 10 години

Като разрешат многоженството ги вземам и трите, пък вие им дирете кусури!)))Айларипи!

33

hhhhhhhhhh

преди 10 години

съгласен съм с абсолютно всички коментари преди мен,просто не мисля, че има какво повече да се каже!!!!! :) :)

32

наблюдател

преди 10 години

Обзалагам се, че някой богат биснесмен е изплющял и трите заедно срещу определена сума. Тия патки за пари не се спират пред нищо.

31

The wizard

преди 10 години

На слона гъзa е остро нещо в сравнение с тези тричките...

30

Чеп

преди 10 години

Вярвайте, смях се на статията и най-вече на коментарите, както не се бях смял от много време!Селските пръчки Вяра, Надежда и Любов трябва да се поканят в някое комедийно шоу, заедно със Сашка Васева и Митю - пищова!Ще избият рибата с "остроумие" и фукни!На фона на политическата инфантилност, тези почитателки на Коельо са като бисери!А сравнението им със сестрите Кардашиян е просто стрелба в десятката!За пръв път имам повод да поздравя и автора на статията, за уместната ирония!

29

ne4o

преди 10 години

dokoga 6te ni zanimavat s tezi prosti momi4eta....ne vijdat li 4e cqlata bg ob6tnost ne gi haresva i ne iska da gi vijda....hahah 4e tragnakl nqkoi da im zavijda....na kakvo....

28

ЕваБ.

преди 10 години

Ако съм на тях след тези коментари бих се скрила в миша дупка... но те са от типа "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали" и сигурно смятат отново, че някой им завижда хахахха

27

reostat

преди 10 години

не само не са умрели но и ръсят умни мисли

26

Анонимен

преди 10 години

Мислех , че са умрели от глупост, а те се пръкнаха пак от някъде .

25

гост

преди 10 години

Имали били гаджета до себе си.Виж ,да ги изплющиш 1-2 пъти става,ама да им търпиш кудкудякането повече от 1 ден не си ги представям какви са тия мъже !