5

Анонимен

преди 10 години

Е това му се викат реформатори : - Нейнската, Пръмовица, Рамаданчо, момченцето на Костуф, Касим Взел, другото турче и зелените марсианци ! Нема такова животно !

4

Анонимен

преди 10 години

Тези специалисти по всичко да вземат да се скрият.Да се структурират като някакво по-понятно и разпознаваемо политическо образование,че с това помпозно и претенциозно название-БЛОК, а те са още едно едвам разпознаваемо блокче,"Реформаторски",а те са обикновен сбор на парче от нереформирани организации,още не направили общо събиране за изясняване на общата си политика.Само ще разпилеят вота на гражданите при следващи избори,за които никак не са подготвени-само вождове с претенции неуспели или загубили предишни битки,някои с много противоречиви биографии и битие.

3

анонимен

преди 10 години

Какъв реформаторски блок с Меглена Кунева?! Нов бардак със стари к-у-р-в-и! Не очаквайте чудеса от такива политически хамелеони, прескачащи от партия в партия, само и само да са на власт!

2

Анонимен

преди 10 години

Когато гледате политически предавания имайте винаги 1 на ум (често са пълна дезинформация).А отнокно тия на снимката по големи комунисти няма - пардон обиждам комунистите идеалисти.

1

Анонимен

преди 10 години

Днес по НОВА Зеленогорски се целуваше страстно с цар Киро.