54

Анонимният

преди 10 години

Едва ли някога герберестите ще проумеят какво направиха и с малкото държавсност, която имахме. Никога вече тикви в политиката. По бустаните, в тенжера варена и на баница. Това е!!!

53

SKYBET

преди 10 години

AMI TRIABVA DA SE PROTESTIRA ZA KULTUA , 4E OSHTE NE NAPRAVEN PAMETNIK NA NAI GOLEMIA NACIONALEN PREDATEL BOLEN , ISKAM DA MOGA DA PLYA VURHO NEGO

52

Бранник

преди 10 години

Като ще е за културата да се протестира, че "Винету" не е учебните програми.

51

SKYBET

преди 10 години

BOLENE OTGOVORI SAMO NA EDIN VYPRSOS?ZASHTO NIKOGA ATAKA NE GLASUVA PROTIV ZASHTO????????????????????? NIKOGA VINAGI VYZDURJAL SE I PO TOZI NACHI SE PODKREPIA

50

Анонимният

преди 10 години

Кабинетът на ГЕРБ ще остане в историята с най-многото подслушвания и като втория в България, изгонен с камъни след кабинета на Жан Виденов. Признанията на Борисов съдържат истината защо се стигна до тук. Бойко Борисов не е невинен и заблуден. Той е виновен, защото е малограмотен, слабообразован и доверчив, което в полето на политиката означава само едно имали сме лековерен и заблуден, некомпетентен министър-председател, на когото министрите, виждате ли, са му се качили на главата. Помните ли историята за добрия цар и лошите министри?

49

Един Българин

преди 10 години

Анонимният, бабичките (пардон вашите избиратели) са най-неграмотната част от обществото и не четат електронни издания. Не се хаби няма как да убедиш нормален човек че днешните назначения и харчове не са най-безпардонните в цялата история на България. Не е нормално 90% от населението да е откровено против, а ти да се правиш че нищо не разбираш, само защото руснаците ще те изкормят. Ами малко ще ти е!!!

48

Анонимният

преди 10 години

Колко избори трябва да се врътнат, че Бойко да получи желания резултат 99. 99%, като ОФ/ Отечествения фронт/. Това е само сън, който за щастие няма сбъдване. Не помня, през годините кой от водачите на опозицията беше на телевизионния екран сутрин, обед и вечер. Борисов сам хлътна в опозиция, не е ясно защо не го премисли и сега му е чоглаво. Защо не прие мандата и да направи правителство от супер експерти и да построим царството Бойково.

47

Анонимният

преди 10 години

Никога по време на нито едно управление досега не са демонстрирани така грубо простотия, парвенющина, липса на елементарна етика, грубост , безцеремонност. Всеки ден излизат данни за грубо разхищение на народни пари, за далавери, злоупотреби, за похарчени и изчезнали милиони пари. Боко Наистина трябва да бъде изхвърлен завинаги от политиката

46

Анонимният

преди 10 години

И нали вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме, ти им вярваш. Народът (а не електората, както го обиждате герберастите) бавно и полека порасна и не ще повече да бъде обяздван от Буди, Тикви и други зеленчуци. Затова я давайте по-кротко в герберасткото сборище и се оглеждай къде е Сретен, че май обикаля наблизо. Демек, гледай си здравето!

45

Анонимен

преди 10 години

Ако внесат вот на недоверие за несправяне с нелегалните емигранти и не опасване на границата с Турция с мрежи своевременно вота ще свали правителството, ама не го искат

44

SKYBET

преди 10 години

ZNA4I ATKA EDNO GOVORI A DRUGO VYRSHI . UJ NE PODKREPIA PRAVITELSTVOTO A NE GLASUVA PROTIV ZZASHTO , SAMO NAGLO LYJE S EVTINI MEDIINI IZIAVI KOGO ZABLUJDAVA VIJDAM IM SE DELATA KAKVI GI VYRSHAT VINAGI SAMO PRAZNI PRIKAZKI GOVORIAT

43

tough

преди 10 години

Е значи ако *** поискат вот на доверие, "Юруш" пак трябва да се въздържи и правителството си заминава.

42

Анонимният

преди 10 години

Само боговете от ГЕРБ те не могат да приемат факта , че са бивши:)) Ходят , като мухи без глави в парламента, извън парламента; в залата , извън залатав барчето , извън барчето. Нямат и никаква елементарна подготовка за дебат/дискусия в залата. Работят ги по правилата и то много добре. Смачквани са по всеки дебат с аргументи, доводи и логични изказвания.

41

681

преди 10 години

От Бсп аплодирали..От Герб викали оставка..Дпс крещели Буда буда....Къв е тоя цирк бе,240 работят ли в момента за проблемите или половина гледат само да са на власт другите половината първата да не е на власт.Орешарсло щял да си излиза от задните входове не го бъркало....Атака естествено са доволни и са пас както винаги....Направо армията да влиза и да ставаме като в Египет.

40

Анонимният

преди 10 години

Бойковщина: Правителството трябва да си подаде оставка, да има нови избори и вече както ни подреди народът, да седнем и да говорим разумно! Коментар: А бе, аланкоолу, народът те подреди както трябваше през май, изхвърли те от властта и никога повече няма да те пусне там! Само че около теб се въртят разни поплюнковци, дето те лъжат, че ако утре има избори ти пак ще яхнеш матриала и ще трупаш пачки.

39

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н обективен,"Видя се, че всички политически сили подкрепят Правителството, само мафиотите от ГЕРБ - не.Значи като изключим престъпната партия и нейните поддръжници, цяла България е "ЗА" Правителството." - това Боко ли го е казал?

38

Монархист

преди 10 години

Боже, цирковете на ГЕРБ от тип "вот на недоверие" продължават? За три-четири седмици нищо не се е променило. Само от ГЕРБ мрънкат като нае---- монахини по медиите и по Европа. А никой не отчита факта, че имаха 3.5 години време да направят много неща. Е, 3.5 години ударно строителство на магистрали и европроекти (метро и дунав мост 2) завършиха с дефекти във всеки един от тях. Толкова за капацитета и способностите на ГЕРБ да управляват и правят нещо смислено.

37

обeктивен

преди 10 години

До Kaleko AlekoОпитвам се бъда на нивото на Бойковите разсъждения.

36

Анонимният

преди 10 години

Бойко толкова е изперкал, че не си вижда собствения сеир.

35

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н обективен,То, по тая логика, срещу султана през 1876 г. са били само шепа хора, останалите са си живеели добре :)Ех, тия кутеви флашки, много изглаждат мозъка явно.