155

Аз

преди 10 години

Законът беше дискриминационен и трябва да бъде отменен. Искам да пуша

154

Rei

преди 10 години

Samo gluposti iymislqt tiq komunisti .....

153

Анонимен

преди 10 години

БРАВО!!! Обичам този парламент! Едно смислено в практически план решение, което радва всички нормални хора и носи големи икономически ползи за обществото.

152

Нямам думи

преди 10 години

Как е възможно да няма едно последователно действие в нашите политици....ама едно! Оправихте държавата, хванахте се за най-важното, да разрешавате пушенето?!? ЗАЩО??? Защото бизнеса с цигарите е на някои от тях, любимите ни политици! Не е в интерес на никакъв бизнес, а на тях самите! Никога няма да се оправим, защото няма закон, които да не бъде променен хиляди пъти спрямо интересите на нашите управници! За народа на никой не му пука!

151

Честито

преди 10 години

В последните 10 години България е държавата с най-мръсния въздух в цяла Европа и с най-висока смъртност породена от това замърсяване. Всяко трето дете е с някаква форма на астма. Господа комунистите обаче обичат да са първи в класациите по петилетки, та затова и искат да ни поотровят още малко. Гордейте се другари. Дано вашите бели дробове откажат първи!

150

Анонимен

преди 10 години

Все ми е тая...аз пари за заведения нямам.

149

мдааааа

преди 10 години

Не виждам какъв е проблема сега.. На повечето места в София се пуши и в момента. Провинцията няма да я коментирам, защото там дефакто този закон не съществува и си се пуши навсякъде.

148

Анонимен

преди 10 години

И в момента има много места, в които се пуши...Какво правим???

147

Браво!

преди 10 години

Европейци сме, ама не съвсем! Парламентът, вместо да работи за модерно и смислено законодателство, въпреки трагичното състояние на здравеопазването ни, е готов на всичко, само да угоди на тютюновото лоби. И сега ако за последно не се отвратим от това жонглиране, ако министърът на здравеопазването и др. здравомислещи на високи позиции не направят нужното да озаптят колегите си, трябва да направим необходимото, та тези лъжеполитици да отидат незабавно в миналото!

146

СЕРВИТЬОР

преди 10 години

Някой помисли ли за сервитьорите, които по цял ден трябва да работят в опушено помещение??? КОЛКО ЩЕ ЖИВЕЕ ЕДИН СЕРВИТЬОР???? НЕ на връщането на пушенето в заведенията.

145

az tam

преди 10 години

Е това е уродливия капитализъм /практикуван забележете, от партията на работниците и селяните/Тровим децата си, за угодим на тютюневите компании. Трови всички, с ТЕЦ-овете си без филтри Ковачки. Скъп ни е тока, заради "хидро"услугата на Доган, строим Белене заради комисионната на Р.Овч.Пеевски ... какво всъщност щеше да прави ПеевскиЧОВЕКОНЕНАВИСТНОСТ някой беше употребил точно по-долу думата ... *** който сами си избираме и търпим

144

Анонимен

преди 10 години

Дааа тя ще остане в историята като Таня фаса

143

Нене

преди 10 години

Това е краят за БСП- Станишев.

142

tribun

преди 10 години

През зимата в заведенията няма да ползват вентилацията за да не избяга топлото,което води до до качването на разходите за отопление ,а сега си представете какво ви очаква в ако седнете да изпиете едно кафе в това заведение в което е разрешено пушенето.

141

Анонимен

преди 10 години

BRAVO

140

abv

преди 10 години

Абсолютна глупост.Още една крачка назад.Като не се пуши в заведенията какво, да не би пушачите да спрат да ходят на кръчми и ресторанти ? Що за хора не могат да издържат 2 часа без да запалят една цигара ? Това правителство е толкова скапано а има хора който се радват на тази "поправка". Като е тръгнало така аз искам да направят със закон да е позволено пикаенето в басейните.Пък който не иска да ходи другаде .

139

МАРИ

преди 10 години

Тия хора съвсем са изтрещяли-какво тук значи накакво си здраве. Тъкмо хората свикнаха да не се пуши в заведенията и въздуха да е чист и сега пак наново - димни завеси,опушени дрехи.Браво на БСП-нагли,корумпирани, ***

138

Анонимен

преди 10 години

Всичко е уредено вече, турците ще произвеждат тютюн, *** ще се плодят, комунистите ще крадат, а българите ще пушат и измират от данъци и тегло. Да са ви честити тези дето си "Върнаха България"!!!

137

alcapitan

преди 10 години

Станахме пак бананова република, заради гнусния комунистически популизъм. Дреме им на БСП за бизнеса... А още по-малко пък им дереме за здравето на хилядите хора работещи в заведенията, в които занапред ще изкарват келавите се надници, докато хубавичко ги тровят!

136

имената

преди 10 години

Напишете имената на вносителите,цял народ да знае кои са суперидиотите и никога да не гласува за продалите се за паница леща на кръчмарското лоби.