5

Анонимен

преди 10 години

аман от *** пу*ки като тая Теодора Драгоева. това жените много разбират от мъже ама при оргазъм трябва да им запушваш устата, че могат да ти спукат тъпанчетата

4

Анонимен

преди 10 години

До Номер 3: И ти, и приятелят ти сте от онаниращите скотоложци, които общуват с жена само ако кихнат 15 кинта за бибитка на некоя отрудена на магистралата ромка.

3

Гошо тарабата

преди 10 години

Странно нещо са съвременните двойки. Жените искат да са като мъжете ама не могат, мъжете не искат да са като жените ама пак не могат. Наясно съм, че промяната на света ни от водещо мъжко към водещо женско начало не е проста работа и Господ ще се справи в края на краищата, но докато приключи тая преориентация дупе да ни е яко на всички, които сме възпитавани и учени, че Мъжа е главата и центъра на семейството, а жената е шията. :)

2

Анонимен

преди 10 години

Както казва един приятел: Жената не е като човека! Ти го е.еш, то ти вика обичам те! За протокола: Всички тези съвременни "теории" за брак и взаимоотношения са пълен бълвоч! Семейство, което няма глава, мъжът или жената, без значение, чиято дума се слуша не е семейство а ООД.

1

пю

преди 10 години

никога не ги спирайте кръвта от носа и, да си тече на воля