92

Иво

преди 9 години

До Бойко БорисовАми замисли се Бойче че някой също със много пари като теб може да му писне от вашите глупости и да ви прати наемници...и язък за всичко крадено и построено от и за вас...вярно простите хорица като мен,които нямат два по един,за да се усмихнат са безсилни и нищо немогат да направят ,но има едно голямо НО!!! други могат

91

rosi

преди 10 години

As iskam DA popitam bezrabotna sum I ne poluchavam detski tui kato dohodut ni e visok MOETO DETE NE E LI DETE NA BULGARIQ ? Za poreden put dokazahte Che trqbva DA se sramuvame DA se narechem bulgari.Eto za Tova *** rajdat po 2 DECA ,a nie ne mojem DA si go pozvolim ,zaradi niskite zaplati I diskriminaciqta .SRAMOTA!!!¡!!!!!!!!!

90

Ivankov

преди 10 години

Bg agenti i bg monopolisti zaedno s bg mafiotski partii i bg medii psychyasvat bg narod - opiten zaek na EU.

89

Анонимен

преди 10 години

До Българчевсички деца са равни,но *** са по-равни,защото *** гласуват срещу заплащане за БСП,затова сега трябва да им се отблагодарят!

88

Анонимен

преди 10 години

До ВЪННе 1 000 000 а 1 000 000 000 лева!!!

87

Анонимен

преди 10 години

Pitai Boiko i predishnata zdravna ministurka

86

vuzmuten

преди 10 години

Skapani Evropeici sme 340 Leva sa 170 Evro e sramota , cenite evropeiski daje i po skupo e ot drugite strani .

85

ИФ-ЦЦ-ББ

преди 10 години

иф разбрахме коя еЦЦ не ЦвЦв а кой еББ е ясенЗАЩО ме рИвахте кога ядохте кИфтаците4 години всичко беше ЗАМРЪЗЕНО тогава как си изхранвахте чилядтаЦиркаджии

84

Анализатор от село

преди 10 години

Сидеров пак е прав за политиката и парите спрямо бежанците както и тези за Българите.Сега всички които го плюят ще почнат като папагали да му повтарят словата помнете ми думите.Сидеров е фактор в БГ политиката и ми е много забавно когато смешниците от Герб-Първанов-Жельо Желев искат да омаловажат този факт.Без аналози и задни мисли но Доган зодия Овен и Сидеров зодия Овен са огромни величини на които плюнки за спорта немогат да спрат тяхното политическо бъдеще.Те имат качества като ум-интелект.

83

Българче

преди 10 години

Много ще ми е интересно с тия 340 лв. как би живял един месец един депутат, само един месец. Жалка картинка! И детските не се дават на всяко дете, защо? Има различни деца ли? Всяко дете заслужава тези 50 лв, независимо дали семейството разполага с повече или по-малко средства. Много от майките вземат точно минималното майчинство, щото ги осигуряват на минималната заплата. А с 340 лв. как се гледа дете, нека някой го обясни!?! Нямам думи за политиката на държавата ни, просто нямам!!!

82

Смехурко

преди 10 години

До janaНаистина се подиграват! За нелегалните 1100 издръжка, за Българите 340...Д...то да ни е яко!

81

pepi

преди 10 години

Браво ...нелче.За ... ,като станат сметките за ток.

80

Мирата Бирата

преди 10 години

дод, много точно. Сега едни хора почват да ***, че щели да фалират при такава минимална заплата. Ми като не могат да дават заплати на хората, защо въобще захващат бизнес? Ама то и не е лесно в тази държава бизнес да захващаш. Парите ти отиват за подкупи и за яхти и за хората нищо не остава.

79

jana

преди 10 години

PODIGRAVKA!

78

Hmm

преди 10 години

Интересно как ми изчезна икономически обоснования коментар за последиците от това гениално решение. Имам чувството, че нашите прекрасни управляващи са завършили гимназия и до там, правят точно обратното винаги. Хмм.

77

Бойко Борисов

преди 10 години

Радвам се че видни икономисти тук поддържат моята теза че заплатите небива да се вдигат ако може най добре е без тях...ще ви плащаме с сух комат хляб и малко мляко но разберете трябва да се работи работи работи...събота включително и малко от неделя до 16 часа и тогава може да искате заплати от 600 лева.До тогава ще стягаме коланите да спасим БГ вашите колани де...ние вашите лицемерни политици които идеално пасваме на *** като вас си имаме прекрасни палати за домове и милиони окрадени от вас

76

име

преди 10 години

честито и със здраве да си ги харчите

75

Бойко Борисов

преди 10 години

Това е цинизъм да се увеличават заплатите.Криза е най вече за БГ и всяко вдигане на заплатите за Народа води до гибел на политическата каста-класа исках да напиша.Мен не м гледайте че пуша пура за 400 лева само едната ние сме си надвили на масрафа за 23 години демокрация като ви окрадохме вас балъците за които мотото преклонена глава бухалка не я удря рабои безотказно.Въпросът е за нашите деца защото сме отговорни родители ами утре дъщеря ми се прибере кой ще управлява ако заплатите са ви големи

74

дод

преди 10 години

Не разбирам какво толкова все става на въпрос колко е минималната заплата или колко е минималната почасова ставка и колко трябва да бъдат. Отговорът е, че докато има ***, които работят за 340 лв ще има и кой да им ги дава. Вчера по новините, дават хора които ходят на работа с месеци без да им плащат. Докато има овци ще има и вълци/ Това е.

73

bob

преди 10 години

Ба!