33

kriko

преди 10 години

Az kato mlad MERINDJEI vi kazvam che APPLE ste falirat do deset godini ( demek nesto kato nokia i blackberry sega ....)

32

елла

преди 10 години

1300 за епъл? Вие луди ли сте бе?!

31

Гошко

преди 10 години

Aз имам обикновен телефон и нямам вашите необикновени проблеми с приложения, забивания и екстри. Сори!

30

FeaR

преди 10 години

Много ми е интересно как се прокарват някакви смешни новини.А когато стане дума за нещо по-сериозно от сорта ,че в момета ЕС може да наложи глоба от 18 милиарда на самсунг за хиледите и съдебни искове в Европа.Как хванаха почти всички андроид производители на телефони ,че са мамели на бенчмарковете и най-вече самсунг с Ноут 3.Не пише се за някакъв от хиледите инвеститори мислел че Ейпъл са пред фалит ,който само държат 10% от целия кеш на САЩ в момента.

29

Анонимен

преди 10 години

...ще фалират?! Бе то щатите са реално фалирали, ама мърдат яката, така че там понятието фалит има съвсем друг смисъл. За големите компании там се пуска печатницата и те получават "правителствена помощ". Виж, ако утре някой измисли по-лъскава джажджа от айфона, тогава епъл може и да поевтинее, но за фалит да се приказва, особено в близко бъдеще... От друга страна, г-н Фабер е мултимилиардер, значи ги разбира игрите и е възможно да излезе прав. Господ знае! И за Нокиа никой не вярваше до скоро.

28

Анонимен

преди 10 години

Кой *** ги пише тези новини?Имат толкова много пари в момента ,че се чудят какво да ги правят.Правят си нова сграда за 5 милиарда долара и 10 такива сгарди да си направят пак няма да успеят да фалират.

27

NoName359

преди 10 години

APPLЕ ще фалират,когато JOHNNY WALKER спре да ходи!!!

26

pepatilena

преди 10 години

Колко креативност ходи по тая земя ;)...

25

pepatilena

преди 10 години

Самсунг щяха да размажат епъл и в щатите, ако Обама не беше взел социалното решение да ги защити ;)

24

pepatilena

преди 10 години

Изобщо, ама изобщо не се съмнявам, че ти е забивал андроида, при положение че казваш за айфоните че са качествени продукти ;)Много обичам за качеството на електроника да се изказват технологични инвалиди ;)Като не си в състояние един телефон да си избереш и настроиш, бъди "уникална" и "креативна" с останалите няколкосотин милиона като теб ;)

23

pff

преди 10 години

няма да фалират, няма кой да ги барне в момента. всичко ми е I и съм супер доволна. вие колко искате да струват качествените продукти? аре цъкайте си на галакситата и се заблуждавайте , че са супер. ама който си е купил айфон може да види разликата с всичко друго допреди това.забива, забива...чакаш,чакаш, нищо че си дал един кош пари,поне да имаше защо

22

user

преди 10 години

Епъл, Гугъл и Майкрософт са номер 1. Това са технологиите.

21

alcapitan

преди 10 години

Айфона го купуват по една единствена причина - престиж. Марковите китайски телефони в момента са в пъти по-добри от айфона (за справка виж Xiaomi m3 или дори скъпите модели на oppo). Въпреки това повечето хора в БГ а и по света не са чували за тях... Епъл както винаги разчитат на рклама, която рано или късно и минава модата, но тогава измислят нов продукт. Компания, която прави 34 млрд. долара за второто тримесечие някой да каже че има опасност да фалира... е, явно този човек иска евтина слава

20

ANTI USA

преди 10 години

Nqma smisal ot tiq Apple, kakto vis4ko ostanalo proizvedeno v US...I-phone, I-pad, I-mac, a vseki koito gi polzva e logi4no da e I-DIOT.

19

Анонимен

преди 10 години

Няма да фалират скоро. Добри са им телефоните, но са нереално скъпи. Обаче рано или късно windows ще се наложи в телефоните и ще отнесе андроида и иос-а. Неслучайно купиха Nokia. На мен лично телефон за 300 лв ми върши перфектна работа, ползвам две години и на следващия договор-нов, че и с отстъпка. Не виждам нито една причина да дам 1000 лв за айфон. Всеки обаче е различен, има хора, които си харесват марката и ще продължат да я купуват. Лошо няма.

18

Анонимен

преди 10 години

Напълно резонно мнение. Времето на скъпарските телефони и таблети ще отмине като всяко друго. Продуктите им не заслужават и полвината от цената си,но гъзарията си е гъзария.

17

---

преди 10 години

До laker87Kiselo e grozdeto, kiselo...

16

П.Петров

преди 10 години

Продуктите на Apple са много добре изпипани, нямат нищо общо с ширпотребата, но са необосновано скъпи, силно обвързващи към услугите на компанията и в същото време по американски консуматорски - "ползваш и хвърляш". Никога не бих си купил техен продукт, макар много да ми харесва направиията им. Колкото до фалита, борсовата им цена определено е спекулативна, но и себестойността на компанията е много висока. Ориентираността им към иновации дълго ще ги държи.

15

Пич

преди 10 години

Ами не можем да кажем нищо друго, освен че г-н Фабер е много далновиден човек. Не трябва да си голям инвеститор, за да видиш надутия балон Apple. Замина си магията в лицето на Джобс, който по някакъв полу-магически, полу-шамански начин успяваше през годините да обясни на потребителите защо е необходимо да купуват безкрайно скъпите продукти на Apple, и сега е въпрос на време Apple да загине.

14

somebody

преди 10 години

То почти не остана нефалирал производител на супер коли, бе приятел. Всичките ги изкупиха разни индийски, китайски и други подобни консорциуми, освен най-големите, които ги изкупи ФАГ. Нещо малко неуместно постче?