8

до разбирачи

преди 10 години

Ми не съм лоясал и не съм спирал да спортувам. А това, че с кардио се отслабва най-добре си е 90-рска лъжа, на която все още твърде голяма част от тълпата вярва. Но трябва да си ползваш и мозъка иначе отслабваш само умствено. Тренировките трябва да адресират проблемите на индивидуалния човек. Да кажеш на нетренирал, затлъстял човек тичай и прави коремни преси - ще му докараш артрит на колената и някоя дископатия. Без изградена core мускулатура кардиото е безсмислено.

7

Гладен

преди 10 години

Глад му е майката.

6

Анонимен

преди 10 години

ами енергийната стойност на опаковките като ги гледам са смятани за 1гр. въгл. и белт. = 4 , а мазнините са 9 калории... та в тоя ред 1кг. мазнини е 9000 калории и статията е подвеждаща с това 5-6000.

5

МноготРайна

преди 10 години

С коремни преси не се отслабва, но за сметка на това заяква торса и затова горят килокалориите при тренировки. Правете коремни преси! Голямо удоволетворение ще получите от това и в леглото ;)

4

Разбирачи

преди 10 години

1, ти вероятно си лоясал/а и през живота си нищо не си правил/а.В интерес на истината, коремните преси заздравяват и стягат коремната стена, като свиват обиколката на талията, но не водят до чувствително намаляване на мастните депа.Истината е, че мазнини се топят най-добре в аеробен режим, или казано по-просто, когато при бягане или ходене сърдечният пулс е между 118 и 132 удара в минута.За подобряване разграждането на мазнини е добре да се взима аминокиселината L-Carnitin.

3

аспарух

преди 10 години

Не не може да се отслабне с коремни,може да ви заболи кръста,кардио е истината скоро го разбрах и аз ,кардио + правилен хранителен режим и 5-6 кила на месец падат

2

Анонимен

преди 10 години

тази статия никой не я коментира, понеже всички са заседнали само пред компютрите по цял ден. Кой по работа, кой по тъпотия.

1

:)

преди 10 години

Коремни преси и тичане :D по-кофти комбинация за отслабване трудно мога да си представя... И накрая какво - скапани стави, прецакан гръбнак и на всичкото отгоре дебели