12

4х4

преди 10 години

До ТониЗа какво им е застраховка нали ги пази фирмата на тъста на сегашния главен секретар на МВР и бивше полицейско величие от предишната тройна коалиция оплетени са като свински черва

11

--

преди 10 години

До АНТИМУТРАТи май и хабер си нямаш, че това е вечерния оборот на офиса... Всички боклучки, които се поръчват по сайтове и се плащат кеш в 8 вечерта като се отчетат куриерите в кой клон на банка да внесат точно?

10

Жорката

преди 10 години

Въпрос на приоритети - милицаите пазят задните входове на Орешарски.Това е положението, братя и сестри..БСП/ДПС щеше да оправи битовата престъпност, контрабандата.. ще ги оправи, ама некой друг път.

9

БЕ

преди 10 години

Милиционери са имат информация и когато всичко е просто идват и действат ....нищо няма да разкрият .....там в рпу става алъш вериш продават се коли гуми апартаменти кой какво докачи и крадено и всякакво

8

Анонимен

преди 10 години

За какво му е на българина застраховка :D

7

megi 55

преди 10 години

Обирджиите били облечени в полицейски дрехи.Като се има в предвид в колко много престъпления напоследък има замесени полицаи,защо тогава наистина да не са били такива?

6

Тони

преди 10 години

Защо не са застраховани,явно са от укрити данъци към държавата.Такава голяма фирма а с слаба охрана!?и без камери за видео наблюдение!?явно собствениците са се стискали за пари за сигурност и охрана така става като се стискаш..........

5

АНТИМУТРА

преди 10 години

Да ги оберат като не внасят парите по-банките а ги държат кой знае колко време на едно място!

4

АНТИМУТРА

преди 10 години

Хора които са знаели, че там има пари тогава вътрешен обир както се казва!

3

политолог

преди 10 години

Драги сънародници, сами виждате, народа почва да проглежда какво представляват престъпните партии от БСП-ДПС-ДС. Вчера пак имаше въоражен грабеж с автомати, което се превръща в ежедневие. Тези неща ги бяхме забравили при управлението на Б. Борисов и Ц. Цветанов. Това са факти а не пропаганда. Позитановските плювачи не искат да го признаят, но нека попитат майката от Враца където убиха детето и главорезите на БСП-ДС. Вече се върнаха ежедневните убийства, грабежи, побоища. Това за, което хората предупреждаваха вече е факт.

2

Патил

преди 10 години

Тази фирма лично аз не я ползвам от повече от една година. Няма такъв измислен куриер в целият свят. Пълна липса на контрол и координация между отдели, служителите, офиси, шофьори и шефовете. Пълен бардак. От самолет си личи, че това е работа на вътрешен човек, но сумата е потресаващо малка за такава зрелищна акция.

1

Анонимен

преди 10 години

Тия гербавите мутри на ГДБОП, където ги уволниха, явно са огладнели.