22

Гошо

преди 10 години

До hahahaКакви чугунолеАрни заводи в Северозапада, ***? А при "кмнизма" Тато ти не смееше до пристъпи в СЗ България, мислеше, че там ще го опушкат! Другият ***, 14. С думичката "***" издаваш възрастовата си група. Избърши си жълтото покрай устата и понаучи нещо от живота. Тогава раздавай акъл, но внимавай, защото ти е малко. Бат Бойко, 21, я изповядай с какво си тормозен 45 години! Не се живял тогава, за да си тормозен. Финалът ти е покъртителен!АМИН! Че ги и в дядо Боже не вярваш.

21

Бат Бойко

преди 10 години

Всички червени кметове,трябва да бъдат тормозени,КАКТО НАС НИ ТОРМОЗЕХА 45 ГОДИНИ МРЪСНИТЕ ГАДОВЕ!!!КАЗАХ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ...АМИН

20

Shop

преди 10 години

Не разбирам от какво се оплаква? Иска да не го проверяват ли?

19

Аз съм

преди 10 години

До The king Много точно си го написал, всичко без(-) ГЕРБ е мафия. Пожелавам на северозапада да се оправи, защото сега е "ще Ви оправим живота.........ама друг път".

18

muzaka

преди 10 години

Сега ние които гласувахме против ПП ГЕРБ ще ги тормозим./не съм гласувал за БСП,Атака или ДПС/.Само бой по *** им ***.Гробарите ,,У Искъро.,,

17

Анонимен

преди 10 години

Тормозени са! Не могат да крадат на воля.

16

44

преди 10 години

На червените *** като им изкарат кирливите ризи на показ,веднага се оплакват че са тормозени!

15

ДОЛУ БСП

преди 10 години

Тевтчерчето доказа ролята на Станишев и Местан след като се разкриха инициалите С.С. и Л.М.

14

Анонимен

преди 10 години

Хе, хе, сигналите сега били спрели :) Ми как да ги има, като навсякъде се напълни с червени ***.Единия назначил дъщеря си, другия купувал от фирмата на жена си, третия пернал някой лев от общината - уаууу, толкова ни тормозеха....

13

hahaha

преди 10 години

Повечето райони са от северозападнала България:)) най червения край от татово време още:))))))) плачат си за кмунизма,там няма работа,няма и хора които искат да работят искат само петилетки и чугунолеарни заводи:)))))))))) и сега надигат вой

12

selo

преди 10 години

Червените разбойници са се самоиндетефицирали......остава Цацаров да ги вкара в панделата до живот....

11

Ние от ГЕРБ

преди 10 години

Нормално е като сме на власт да крадем и сеем разруха и смърт сред народонаселението.Твърдо да отстояваме идеалите на вожда- Бочо Тиквата!

10

Трактора:

преди 10 години

И мен ме тормозеха гадовете, а съм чист като сълза!

9

Димитър Димитров

преди 10 години

Мутра (ББ), физкултурник (ЦЦ) и алчна дебела *** (ИФ) = ГЕРБ (Грабете, Е-бете, работещите българи).... какво може да се очаква от тази комбинация??? Това което се е разкрило е само върхът на айсберга.... колко хора са били принудени да прехвърлят половината си бизнес на хора близки до тези ***...... НА СЪД!!!!

8

7.62

преди 10 години

Кирил Добрев веднага да направи един народен съд!И виновните да се разстрелят на момента!

7

селски

преди 10 години

Местната власт в това число кметовете по места крадат най-много!И точно поради тази причина няма пътища,не прави канализация,икономиката в малките населени места е умряла!А опарвданието на кметовете е,че няма пари!Е как ще има като те ги крадат?!

6

The king

преди 10 години

изнудване , крадене , интриги , пари, власт -ГЕРБ= МАФИЯ

5

The king

преди 10 години

Същото като направените записи, които не ги приеха за доказателство, но разкриха връзките на Боко със съдебната система.

4

The king

преди 10 години

Какъв мутренски похват използват Боко и калинките му!

3

Бай Жеко

преди 10 години

А бе, стига сте ни занимавали с това измислено тефтерче ! Типична червена акция в стил "крадеца вика- дръжте крадеца " или " да намерим под вола теле" ! Номера с измислените бюлетини подейства на всички кухи *** и сега следва продължение..... Като е толкова важно- занимавайте прокуратурата !