52

Анонимен 2

преди 10 години

До АнонименОт наложени платежи.

51

oyt

преди 10 години

da goduxa skapania armenec

50

Анонимен

преди 10 години

..I AZ RABOTIA V SPEDITORSKA FIRMA,NO TOLKOVA NALI4NI PARI NIKOGA NE SME IMALI.........

49

Анонимен

преди 10 години

ТАКАВА МАСОВА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ШИРИ СЕГА,КАКВАТО НЕ Е ИМАЛОПОДСЛУШВАТ НИ ТЕЛЕФОНИТЕ ВСЯКАКВИ БАНДИЧКИ,ТРИЯТ НОМЕРА,СГЛОБЯВАТ ИСТОРИИИ ИЗГОРЯХМЕ МНОГО ХОРАНЕ СМЕЕШ ДА СЕ ОБАДИШ ПО РАБОТА,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е ОТСРЕЩА И КАТО ТИ СЕ ОБАДИ НЯКОЙ-ПАК НЕ ЗНАЕШ КОЙ ЕКЪДЕТО НЯМА ЧОВЕК 2-3 ДНИ,ВСИЧКО Е РАЗБИТО,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВИЛИМВР ОТКАЗВА ДА ТИ ВЗЕМЕ ОПЛАКВАНЕТО,КАЗВА ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИНАВЯРНО ЗА ДА НЕ СЕ УВЕЛИЧИ ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СЛЕД РАЗБИВАНЕТО НА ВСИЧКИ СТРУКТУРИ/С ЦЕЛ?

48

Анонимен

преди 10 години

Ако са застраховани значи са се самообрали и всичко е театро!Застраховката и парите са в СПИДИрастите дето даржът голяма сума пари а не в БАНКАТА- СТРАННО!Първа награда за костюми и грим!350 хиляди в лафка за бисквити айде стига ...

47

Изненадан

преди 10 години

"При огледа, който продължава и тази сутрин, е установено, че извън офиса на спедиторската компания няма разсипани от откраднатите пари."Представяте ли си как изпуснати от крадците пачки с пари стоят на улицата или тротоара часове наред без никой да ги докосва до пристигането на разследващите органи!!!

46

Ей кух!

преди 10 години

До INDТи не си добре , нали?Калашник можеш да си купиш толкова лесно, колкото и хляб от магазина. А всеки шивач с и с най-обикновената шевна машина може да скалъпи униформа , на която да пише ГДБОП. Да не кажем , че черни униформи имат и сотаджиите, само се сменя надписа и готово.

45

terry

преди 10 години

бърз заем, вече е усвоен

44

Аман от боклуци

преди 10 години

Манекена министър Йовчев да не праща полицаите да охраняват Ореха и парламента, а да ги остави да си гледат работата по превенция на престъпността. Главния секретар на МВР да престане с медийните изяви (той и без това трудно съставя изречения) а да се заеме с престъпниците.

43

Ало

преди 10 години

До ХА, ХАВ закона на пощенските услуги е записано,че е забранено изпращането на пари.Може и получателя да те е думнал,ама като си невеж и не знаеш законите,така е.

42

Анонимен

преди 10 години

Интересно как разбраха че са фалшиви след като не е доказано. Докато не се докаже че униформите са били фалшиви и лицата носещи ги, означава че всичко е възможно . Интересно последните години всички подобни обири са ставали от лица носещи подобни униформи и автомати Калашников. В нормална държава това би навело на мисълта веднага че става дума за организирана престъпна група. Действащи под закрилата на определени длъжностни лица или институция.

41

----

преди 10 години

Командоси от Сирия ли са провели акцията ....

40

Анонимен

преди 10 години

То в България да не те е страх от мутрите, те си забогатяха, хорицата, натрупаха си пари, нема да се занимават да крадат повече. А виж гладните, подли и мизерни ушляци - от тях да го е старх човек, че за 20 лева и *** си продават...

39

ex speedy worker

преди 10 години

Валери Мектупчинян хак да ти е ! 340 000 лева са малко, трябваше 3 000 000 лева да ти откраднат.Колко пари си спечелил на гърба на служителите ти като ги осигуряваш на минимална заплата и не им плащаш заработеното както трябва? Парите, които си спестил от осигуровки сега ти ги откраднаха и още да те окрадат- напълно си го заслужаваш.

38

само питам!

преди 10 години

Ако тези, униформени качулати - ГДБОП-аджии, с калашниците са - фалшиви, то-тогава онези, със свалените *** в храстите, трябва да са - истинските, нали?

37

ХА, ХА

преди 10 години

БРАВО! И ОЩЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ДА ГИ ОГРАБВАТ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ОБИРДЖИИТЕ И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИЧКИТЕ...Защото когато моите пари изчезнаха от пратката, взеха всички документи на другия ден за да разследват случая... и още го разследват. Дори едно "извинявай" не казаха... ХА ТАКА. БРАВО!

36

Анонимен

преди 10 години

5lv dostavkata na SPIDI ot de 340 000 vaiii

35

Big Bad Wolf

преди 10 години

Как познахте, че са били фалшиви?

34

Наско

преди 10 години

А дали са фалшиви,от тази разхайтена и не работеща полиция всичко може да се очаква малко ли полицай бяха хванати да работят в банди,народа няма доверие в полицията.

33

ОФ

преди 10 години

Партизанското движение в България е организирано от БСП .То е подкрепяно предимно от просъветски и прокомунистически ориентирани симпатизанти и активисти .Участници в партизанското движение се партизани, атаци, помагачи, членове на бойни групи и нелегални от ГДБОП,ДАНС и други служби на МВР.