11

Анонимен

преди 10 години

Браво Влади!Абсолютно същата схема.Жена, която те прави нещастен, а не и увира ума, че е така. Жена, която полудява че сега си много щастлив! И на която никой не търпи номерата дълго.Отмъстителността , агресията са кошмар в опита да се върне нещо абортирало бързо.

10

ВЛАДИ

преди 10 години

ДО 11А минава ли ти през акъла че може да съм я зарязъл щот е луда и ме е правила повече нещастен от колкото щастлив...и сега като си имам момиче което е до мен и съм щастлив а тя вижда че никога няма да си намери пич като мен ,по простата причина че никой нчма да и търпи номерата повече от 1 седмица е полудяла и се опитва да си ме върне на вчка цена?????

9

Анонимен

преди 10 години

Алиса, Шапкар... Аз пък съм елхичката на втория ред вляво.

8

Анонимен

преди 10 години

до 9. Какво значи да се бори за него още? Очевидно приятелят и има нова връзка, чувства се щастлив, затова и не е с бившата. Каквото и да преживява, това би трябвало да изключва следенето и тормоза

7

с

преди 10 години

А замислихте ли се какво преживява бившата приятелка.. може да се бори за него, защото все още го обича, и не може да приеме раздялата... Но това разбира се е допустимо до определено време. Късмет на всички нови връзки.

6

Анонимен

преди 10 години

Абе как сте я написали тая статия , до средата си мислех че съава въпрос за бившата ми "луда" приятелка а аз съм мъж , и по едно време почнах да се обърквам с новия ми партньор да не съм го ревнувал абе мани истории ... уточнявайте се

5

Анонимен

преди 10 години

Маре, мисълта да преследваш и обсебваш ли ти разпалва либидото днес...?! Препрочиташ и подмокряш, а :)

4

Анонимен

преди 10 години

що да е отвратителна. такива неща се случват и точно по описания начин

3

Анонимен

преди 10 години

Отвратителна статия! С удоволствие бих уволнила този, който я е публикувал. За пореден път доказва, че в този сайт пишат доста безмозъчни същества и ако бяхме в друга държава щяха да ви съдят за това.

2

Лудия Шапкар

преди 10 години

Няма отърване от луда бивша.Следи навсякъде, събира информация, истина е. Вклинява се навсякъде.Не може да приеме реалността.

1

Жена

преди 10 години

Пълни глупости! Ако се държите с уважение към бившите си и настоящи приятелки това няма да ви се случи. Необходимо е да бъдете максимално откровени по време и след края на всяка своя връзка, защото и най-малката лъжа може да побърка човека до вас.