30

Yoyo

преди 10 години

Комунистите (кредитните милионери )колко получиха,огрБих държавата и никой нищо не получи ,я оставете човека на мира.

29

Анонимен

преди 10 години

1 471 081 лв. = 12 г. затвор ,сметката е куца.

28

Анонимен

преди 10 години

ЩО ТАКА БЕ.СВЪРШИХА ЛИ ВИ ВЪЖЕТАТА

27

ПЕШО !

преди 10 години

Трябваше максимума да му тръснат на ДОКАЗАНИЯ КРАДЕЦ И *** ....НЕ ВИЖДАМ на какво основание му приспадат от присъдата на първа инстанция ,щом ДОРИ НЕ ГИ Е ВЪРНАЛ!!!!ДА се надяваме ,че в панделата ще го притиснат ,както те си знаят ....!!!Е ,и 12 години все пак е нещо ,а не нищо ,както на 1 ва инстанция ...

26

бг съд

преди 10 години

За убиство 7-8 годинки дават, но щом е обрал банка, без да пострада никой... разбира се че ще му дадат огромна присъда...

25

ананим

преди 10 години

а никой ли не си помисля, че за да мълчи така упорито го е страх да каже кой и как го е накарал да открадне тези пари? и може би някой поръчител сега си ги харчи.....?!

24

роро

преди 10 години

Кой е съгласен да му откраднат 1,5 милиона.Това е много тежко престъпление и в цял свят се наказва.По българския закон - от 8 до 15 години, ако си откраднал над 12 хиляди лв.Един път съдът ще си свърши работата като хората и всички безработни михлюзи изригват в нета.Лузъри..

23

Анонимен

преди 10 години

Ами ако влезем в шенген, ко праим с парите?

22

Анонимен

преди 10 години

Жоро милионера е направил делимо със Станишев, затова не иска да върне парите, а украинският измамник го е прецакал естествено.

21

Бла Бла

преди 10 години

Пича ще се поизлежава малко, ще прочете някоя и друга книжка и после ще излезе да си ги харчи кинтите на воля. Смешно малка присъда според мен. Ако разделим откраднатата сума на месеците зад решетките излиза че му се падат по около 11 бона на месец. Обирането на банки си е баси яката далавера.

20

БРАННИК

преди 10 години

Значи за кражба 12 години, аз убийство по-малко а? Хвала на системата, която всички толкова мнмого уважаваме и тачим! Да се гръмнат всички банкери!

19

fdsdfg

преди 10 години

Определено банкстерите се държат все едно са държави институции. Защо никой е протестира срещу това?

18

Баба Тонка

преди 10 години

Малко инфо за на бързо: Присъдата е голяма за назидание, в случай че някой си помисли да краде от банкова институция. Останалите случаи с имущество на простия пролетарият не са приоритет, дори и убийствата. Всички банки у БГ се държат пряко или задочно от банкерите зад океана, който не вярва да провери сега има ИНТЕРНЕТ.

17

хаха

преди 10 години

Как да вярваш на нашето правораздаване??? Ако убиеш човек, може и да ти дадат условно, както наскоро един джигит помля на пътя двама и се измъкна чист като сълза! Но за кинти няма прошка! Явно тук човешкият живот не струва и пукната пара.

16

Анонимен

преди 10 години

Ега си дългия срок. След 12г. вече няма да има левове, ако не ги е обърнал във валута все едно нищо не е откраднал.А да лежиш за нищо ???

15

Анонимен

преди 10 години

Най-кофтия номер, срещу който няма как да се подсигури е ... девалвация и промяна на банкнотите.

14

lelka

преди 10 години

Питате защо на убийци дават по-малки присъди? Аз ще ви кажа - защото, човешкият живот не струва нищо!В този живот само парите са от значение, нищо друго.Без пари е невъзможно да се живее, толкова сме зависими, само се замислете.Затова и присъдите са високи за кражби в големи размери.И все пак, добре е че има и осъдени убийци, и то с доживотни присъди.Та можем да кажем, че освен парите, и морала има значение, но живота не се зачита за важен, това е истината.

13

аз съм българче

преди 10 години

А не, момент, тоя беше някакъв кокошкар, човек на никого и не е свързан с властта- значи максимална присъда.

12

Звяр

преди 10 години

Да видя дали ще има осъден политик за толкова години затвор - за по вече откраднати пари

11

Анонимен

преди 10 години

Как може за откраднати пари да има 12 години затвор, а за убийства в нетрезво състояние или след побой има някакви смешни условни присъди?