17

иванка

преди 10 години

Велика е,заслужава обичта и уважението на всеки българин.Да се засрамят тези ,които плюят по нея!

16

коментар

преди 10 години

Във всяка новина за Лили Иванова намесват Йорданка Христова, и във всяка новина за Йорданка Христова намесват Лили Иванова, да са живи и здрави двете, имат си публика и изяви, спрете да ги противопоставяте изкуствено, безсмислено е.

15

Анонимен

преди 10 години

добра е още но не е гласът й както преди!вероятно някои от забранените песни няма да може да ги изпее добре сега!но да е жива и здрава още да я виждаме на сцена!

14

гост

преди 10 години

Лили е суперпевица, но защо и трябваше от алчност да се скара с Митко Щерев и Тончо Русев, които написаха най-добрите и песни. Новите и песни, писани от хлапетата в групата и за нищо не стават - нито един хит. Така е то, *** глава затрива!

13

българка

преди 10 години

Лили няма друга жена като тебе Като чуя гвасът ти съм щастлива Имала съм много тежки моменти но само твоят глас и твоите песни са прогонвали мъката ми Желая ти много много здраве за да радваш хората А на зависта не обръщай внимание Моят най дълбок поклон към твоята голяма душа италант

12

бъдин

преди 10 години

При изпищявянето на Йорданка Христова:"Ще продължавам да пея!",Лили Иванова казала:"Боже, тази жена наистина смята да продължава да "ПЕЕ"!

11

Момчил

преди 10 години

650 места и толкова хвалебствия!? Та чалгаджийките събират всяка вечер по толкова и отгоре в заведенията...

10

La Gueardia Civil BG

преди 10 години

Браво Лили! Отново доказа, че можеш. Висока топка, изключителен професионализъм, класа, авторитет, тежест на сцената, владеене на гласа и харизма. Възхитени сме, преживяването бе ненадминато, исктински балсам за душата. Ние бяхме 7 души/ 2 българи, 2 норвежки,французин, американец и холандка/ дошли с две коли от Осло, за да те видим. Гордеем се с теб! И жалко за онези българи, които пишат тъпотии в коментарите си. Наистина жалко, че се раждат подобни простаци! Shame on you!

9

Анонимен

преди 10 години

Изключителни гласове се раждат веднъж на много години, затова хорат ги харесват. Затова и Тина Тина Търнар и Мик Джагър още пеят, защото имат глас, а и Пвароти пееше до пределна възраст.

8

Анонимен

преди 10 години

Нас,българите злобата и завистта ще ни съсипят.Как не можем да се зарадваме на успехите на другите.Тази жена избра България-да пее и да радва публиката.Можеше одавна да емигрира и да стане милионерка в друга държава.Защото има уникален глас и въпреки годините си продължава да пее .Кой български певец е успял да напълни зала "Армеец".Кой събра 15 хиляди души на едно място?Лили Иванова ,завистници.Защо американците боготворят Тина Търнър която е на нейните години?Защото уважават талантите си.

7

c

преди 10 години

Когато някой от хейтващите неизвестници напълни зала Армеец, тогава да си позволи да плюе.

6

Анонимен

преди 10 години

Като изключим 2 коментар всички останали сте жалки хейтърчета.

5

Анонимен

преди 10 години

До 11Като станеш на нейните години,на селския мач те аплодират 650 човека и те отразят в новините ще дойда да ти стисна ръката.

4

Анонимен

преди 10 години

Сталинка НЯМАЛА КАКВО ДА ПРАВИ И МИ ХОДИ ПО КОНЦЕРТИ БРЮКСЕЛ Е СТАНАЛ КАТО ПОЧИВЕН ДОМ ЗА ВСЯКАКВИ *** ОТ ЦЕЛИЯ ЕС А И КАК И ОНЗИ *** БАРОЗУ НЕ СЕ Е ДОМЪКНАЛ ,ЧЕ УМИРА ОТ СКУКА ПО ЦЯЛ ДЕН

3

Анонимен

преди 10 години

"Лили Иванова вдигна на крака публиката в Брюксел"Разбираемо е, белгийците за пръв път виждат останал жив динозавър от праисторическите времена, че и на сцена, че и пее!

2

Анонимен

преди 10 години

Мумия си ти.Едва ли някой теб те знае кой си?И няма нужда да те знае.Не липсваш на никого.А тези двете ги знае ЦЯЛ СВЯТ.И има защо. Приятен ти ден господин НИКОЙ.

1

Хвалебсандър

преди 10 години

"Колко много талант, колко енергия и себераздаване!", похвали едната мумия другата.