27

Ok!

преди 10 години

Едно уточнение за журналистите, Бирюльово е квартал на Москва, а не е предградие.Намерете карта на Москва и се осведомете. Не се излагайте.

26

Илчев

преди 10 години

До Радослав(Рамазан)аз нямам телевизор......

25

Радослав(Рамазан)

преди 10 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

24

Трибал

преди 10 години

До TheBigPimpСигурно имаш предвид ***?Тя от Столипиново ли беше?И ти си чел история в тоалетната пушейки марихуана!

23

:)

преди 10 години

До ShopРазформировай Америка - от нея по многонационална няма...

22

TheBigPimp

преди 10 години

В България *** няма, просто има голям прираст на прабългарите, които са по-тъмни като раса.

21

Shop

преди 10 години

*** държава, трябва да се разформирова. Отдавна мина времето на многонационалните империи, Русия както винаги се влачи на опашката.

20

онбашията

преди 10 години

абе нали путин е много корав пич и пипа твърдо, защо има проблеми с имигрантите и там? аз като ви казвам че и путин е толераст, вие се пулите като мулета.

19

Анонимен

преди 10 години

Българи, учете се! това не е да пиеш кафе и да "протестираш!

18

do 14

преди 10 години

малка добавка: кристалната нощ е отговор на убийството на немски дипломат в париж от евреин. юдея обявява война на германия през 1933 ако не се лъжа.

17

Тодор Живков

преди 10 години

Тук в България тепърва ще става интересно, ние с *** не можем да се оправим, а като гледам и бежанците тук започват да си го имат като тяхна територия.....тежко ни, ще ни липсват времената преди '89 на ред и дисциплина

16

Бла бла

преди 10 години

Мързи ви да си вдигнете *** от масата но да давате акъл сте първи.Хайде да помислим какво направиха великите Българи за 23 години.Избират едни на избори,после ги свалят,избират други,после ги свалят и избират пак същите!На това му се вика ***!Ако утре ви наредят на опашка да ви бесят ще си чакате редът,даже ще има и такива да се пререждат!По собствена инициатива една хартийка няма да вдигнем,някой трябва да ни ръчка с остена отзад.Чакайте в Русия революция та и ние да се освободим!

15

лекия

преди 10 години

аз съм от Бургас и наподобяващ случай имаше и в града но с тълпа *** срещу 1 магазинерка която направила забележка на 1 *** да не краде от магазина... след това тълпа *** потрошиха магазина, магазинерката успя да извика СОТ и те горе долу смекчиха ситуацията и успяха да я изведат и да я спасят от линч, полицаите гледаха безучастно все едно нищо не се случва... за случая не се пише и не се говори много за да не се настройваме и подготвяме.... правете си изводи...!

14

Ghero

преди 10 години

varg ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.

13

...

преди 10 години

Богдане, простако, дори си нямаш идея колко идиотско е сравнението ти. Ако знаеше тези кавказци какво правят в Москва щеше да знаеш, че *** в сравнение са цвете за мирисане, бели хора, европейци.Има достатачно клипове в youtube. Погледните какво правят чеченци, арменци, дагестанци, ингуши, лайнуши и всякаква друга ***...и можеби ще разберете, че ние сме щастливци да имаме *** всместо тия...

12

мс

преди 10 години

И там я втасаха с "бежанците".Уж Путин бил такъв и онакъв патриот националист сидеровист нобелист...смахнати са всички а другите ги няма...

11

varg

преди 10 години

Кристалната нощ (на немски: Reichskristallnacht) се нарича нощта на 9 срещу 10 ноември 1938, в която избухва стихиен погром над евреите в Германия и Австрия. 7 500 еврейски магазини и стъклата им изпотрошени (от където идва и названието Кристална), а много апартаменти били опустошени в атмосфера на омраза и презрение от членове на групите на SA и SS, в различни немски градове и села.

10

Одисей 1

преди 10 години

В Русия според спрваочника на ЦРУ има между 10 и 15 % мюсулмани , естествено е Москва да ги привлича като Мегаполис , въпреки , че съм чувал че там не е много хубаво да си мургавичък (тъмен балканец например) подлежиш на проверки . Руснаците си имат проблем и не случайно Путин бие камбаната за демографска опасност и те като всички европейци и бели нации страдат от ниска раждаемост докато мюсулманите се плодяткато зайци.

9

Анонимен

преди 10 години

varg, пак не си си пил хапчетата днес

8

Анонимен

преди 10 години

Така е- по Нова година на Червения площад няма как да видиш руснак- само таджики, урюки, афганци и чурки! Ужас е- казвам ви го като човек живеещ на 15 мин. от Кремъл - ПЕША! Пълно е с нагли и въоръжени небръснати *** от Кваказ или узбеки- Москва се изниза- кой няма пари в Бг, кой има в Испания, във Франция и т.н. - няма ги красивите горди руснаци, останаха дебели оядени селски *** с 3 джипа охрана и старите пенсионери озлобени и гнусни! Белите хора са 60%- другото е азиатска ***- ФАКТ!