36

аз

преди 10 години

Няма такава дума "проектобюджет", правилно е да се казва "проект на бюджет"! Научете се да говорите правилно и тогава правете проекти на бюджети!

35

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА МАФИОЗО ОТ село БОБОВДОЛ!ЧЕРВЕН И ГНУСЕН ***!АНАТЕМА!

34

До 32

преди 10 години

Познахме. Новата фирма ще е на жената на директора, за да няма конфликт на интереси.

33

NBC

преди 10 години

До айде дано!!!!Как,ще развиеш индустрия,след като нямаш инвестиции и качествени специалисти?Ами да си построят "Белене",защо толкова изчакват???Май не е изгоден за държавата???ЕДИНСТВЕНИЯТ НИ ШАНС СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ!!Ако ги спрат,какво ще правим???

32

защо ни заблуждавате

преди 10 години

ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА ПО МИНИСТЕРСТВА И АГЕНЦИИ -ВЪН,НЕ да уволнявате млади хора.То се знае,че ще махнат не който трябва,а който няма здрав гръб.Дали ще махнат някой депутатски наследник или съпруга или съпруг,ако не отговаря на условията или е пенсионер?Да-ама не!

31

аз там

преди 10 години

Да Ви кажа и как стават съкращенията: Уволняваме трите чистачки и даваме дейността на външна фирма. Закриваме охранителната дейност /СОТ/ на МВР и я даваме на външна фирма. И така натам.В цялото това уравнение, хиксът е да познаете, чия точно ще е новата фирма :)

30

айде дано!!!!

преди 10 години

Даа, за всички многознайковци по долу точно това е пътят за разкриването на нови 250хил.раб места.Като с намаляване на бремето върху фирмите се създадат условия за развитие на индустрията в БГ.Която после ще намери реална работа на тези нищоправци.Дано стане!!!!

29

bb

преди 10 години

със съответните съкращения, бсп разкрива обещаните 250 000 работни места на държавната копанка за своите хора!

28

Анонимен

преди 10 години

Червеното правителство на ОЛИГАРСКИ - МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА!

27

Анонимен

преди 10 години

8. Министър на външните работи истинската половинка на Станишев Кристиян Вигенин. 9. Министър на труда е турчин с фалшива диплома. 10. Министърката на спорта литератoрка, която иска да се изучава турски в училищата в България.

26

miroslavGoshev

преди 10 години

До qqНо пък ние имаме над 600 хиляди чиновници. И полиция, която почисленост задминава американската. По-ефективност.....

25

Анонимен

преди 10 години

ДругарЕ,започваме съкращения от олигарски и цялата червена-турко-хулиганска *** надолу...

24

miroslavGoshev

преди 10 години

Където има нужда от качествени кадри, нека няма съкращения, но на места има свръх чиновници, които само паразитстват.

23

qq

преди 10 години

Ако на 1000 души население имаме администрация колкото в САЩ, тогава Бг трябва да има 17600 души държавна администрация.

22

Анонимен

преди 10 години

Познайте в едно административно звено, ако работят Иван и Хасан, кой ще съкратят?

21

Анонимен

преди 10 години

1. Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. 2.Любовника на Мая Манолова е министър. 3 Жената на Местан министър. 4. За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. 5. Министърът на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв. 6. Министърът на културат а има извънбрачно дете от министърката на здравеопазването. 7. Министърката на здравеопазването е найдобрата приятелка на половинката на Станишев за пред медиите Моника Йосифова. 8. Министър на външните работи истинската половинка на Станишев Кр

20

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА!!!

19

АМАН

преди 10 години

Българи, то това вашето е вече не наивност, ами май сте глупави ?! Какво чакате още? Да дойде някой да ви освободи ли? Ами чакайте си....

18

Анонимен

преди 10 години

Когато водачите на *** в България, са в съюз с комунисти и турци - резултатът е ..налице ...

17

kalinkamalinka

преди 10 години

В Парламента - 240 *** се обслужват от 1000 човека ,голяма част от тях - протежета. полуграмотни.