29

Георги

преди 10 години

Тази другарка Йотова,се е самозабравила.Още малко и ще започне да командва цяла Европа.Защо не си вземи микрофона и да си ходи в телевизията и без това вече ще си командва от ДС.

28

Анонимен

преди 10 години

dokato ni upravlavat takiva hora kato toz 4erven *** Balgaria 6te potava vse po nadolo

27

Petko78

преди 10 години

Виждате ли мазната селска мутра на тая *** Илияна Йотова.?Уреди изкуфялата си сестра, която е на 75 г. за шеф на НЗОК.Шуробаджанащина на н-та степен!

26

Арети

преди 10 години

Брюкселските инстанции и новоиэбраната ФЮРЕРКА, ще эатрият КОНТИНЕНТА!!!!

25

Спонги

преди 10 години

ХА ха ха ха . Само Европейските Социалисти от БСП и ДПС не са подготвени.

24

байуй

преди 10 години

тая е като пришка

23

moli

преди 10 години

ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЕ СА КОМУНИСТИ ГОСПОЖО-НАЛИ ЗНАЕТЕ СЕНТЕНЦИЯТА ВИНАГИ ГОТОВ-БИЛИ СТЕ ПИОНЕРКА.ВИНАГИ ГОТОВ ДА ВРЕДИТЕ СЕСТРА СИ И ВСИЧКИ РОДНИНИ.ЗАРАМЕТЕ СЕ НАХАЛНИЦИ.А СИ НАМЕРИХТЕ И ДОБРА ТРИБУНА.АМА ТОЗИ ВИ Е КОНКУРЕНТ ЗА ЕВРОПА.

22

Анонимен

преди 10 години

Някой недобросъвестен другар със странни наклонности си е изпуснал прасето.Моля веднага да си го прибере, че грухти постоянно и тормози хората.

21

помак

преди 10 години

На тая и трябва един голям помашки или магарешки

20

plamen70

преди 10 години

yfff tozi la*nomet pak otvori ysta pfy da my se ne vidi,tyk samo cherveni kapaciteti davit akali,da beshe kazala I za sestra si boklyk takav

19

експертиз контекстов

преди 10 години

Европа не е подготвена, но задникът на мургавелката йотова е винаги добре подготвен и гостоприемен...

18

До 9

преди 10 години

Прятелю, ако българина не приемаше другите народи в БГ нямаше да има дори ***. Проблема е че сме търпеливи и толерантни, а ТИ СИ ДОСТАТЪЧНО НАГЪЛ ДА УЧАСТВАШ В БГ ФОРУМ БЕЗ ДОРИ ДА СИ НАПРАВИШ ТРУДА ДА ПИШЕШ ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ

17

Анонимен

преди 10 години

Колко е смешна тази мандрила с определенията си за ''неподготвена Европа''!! Маймунска й работа! Не само, че е грозна с изразени противни тъпунгерски черти, ама и страшно глупава!!

16

bg

преди 10 години

Европейците имат добро разузнаване и бяха подготвени за Арабската пролет и войните в Близкия Изток, затова ЕС си вързаха гащите навремето, още когато холандците отказаха първия път да ни приемат в Шенген, а след тях германците и французите поеха щафетата. На практика Бг се пълни с нелегални емигранти и пази границите на Шенген. Така че на европейците няма за какво да им пука. Охраната на бг граница е задължение на бг правителство. Истината е, че вие управляващите в Бг сте винаги назад с материала

15

Анонимен

преди 10 години

защо не си ги приберете у къщите ,циганорите и да ги храните от вашите заплати

14

ODESSA

преди 10 години

Тая *** що се показва без чувал на главата хаххаахахаххааха

13

Сбогом, България!

преди 10 години

Планът на глобалистите за ислямизиране на Европа се изпълнява стъпка по стъпка.За нас остава утешението - каквото за вси европейци, това и за гол Българан...

12

констататор

преди 10 години

Хахахаха! Пълна пародия! България от страна на бежанците,да се превърна в убежище за бежанци!

11

Анонимен

преди 10 години

За каква Европа говорите, бежанците са проблем единствено за България според тази Европа. В която държава от ЕС да дошли, там ще останат. И 1 милион да дойдат по закон трябва да ги приемем и храним. На Европа не й дреме, тя бежанци няма да види.

10

А ДЕ

преди 10 години

АМИ ,ДАЙ ИДЕЯ ДА ОТДЕЛЯТЕ ПО 20% ОТ ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ,ЗА БЕЖАНЦИТЕ В БГ. !!