32

партиен

преди 10 години

До bezpartienА, тя щяла да го повлече, само дето България на гражданите е основната движеща сила в този блок.

31

.

преди 10 години

До Neli PetkovaМного странно вие видяхте ли я как затваря реакторите? Или просто като всички заблудени души проповтаряте тази мантра? Защо не видите през коя година е подписан меморандумът за затварянето - 1998 - и чие правителство беше на власт тогава? И вижте кой е сложил подписа си - дали Кунева, или тогавашния външен министър. Стига вече неподготвени изказвания, крайно време е хората да започнат да проверяват достоверността на това, в което политиците и медиите се опитват да ги убедят.

30

Neli Petkova

преди 10 години

Пръми, Пръми стига толкова приказки и лаене на вятъра. Всички знаем, колко много искаш да си в политиката, обаче знаем и колко добре лъжеш и крадеш. Заради теб ни вдигнаха цената на тока и точно ти беше тази, която затвори реакторите на АЕЦ-а. Ясно ни е, че в момента някой ти е дал парички, ясно е и кой стой зад теб и твоите болни амбиции. Народът не е глупав и не забравя толкова лесно.

29

angela

преди 10 години

Мегленке, стига си вдига рейтинга червена кукувице. Не разбра ли, че хората те разбраха каква си и им писна от твоите непрекъснати изказвания, с цел да не те забравят. Няма нужда да се занимаваш повече с политика, отдай се на семейството си, намери си хоби.

28

borkoslav

преди 10 години

Ако имаше закони в тая държава и политици като Кунева в момента нямаше да напират за своя нам кой си мандат. Точно номеклатурната снаха, която с какви ли не опити се опитваше да вкара свои хора в КС ли ще се прави на супер морална. Всички знаем, че там квотите са на партиен принцип и всеки си има лобита, а този казус е поредния много шум за нищо, чрез който Кунева и хората й си вдигат акциите.

27

bezpartien

преди 10 години

Цялата партия на Кунева е хореография с много грешни движения. Тази жена ще повлече целия реформаторски блок след себе си към дъното, заради миналото което има.

26

Илияна

преди 10 години

Всичко хубаво, ама какво се нарича, това което Меглена Кунева прави в момента? Поръчка? Предварителен сценарии?? Какво? С какви очи излезе и направи партия, че и участва в друга с десни разбирания, след като години наред си беше отявлена комунистика! И все още си е! Честно казано не вярвам на червени кукувоции, сменили цвета си, само защото е такъв сезона.

25

H.Poirot

преди 10 години

Забелязвам, че Меглена Кунева напоследък взима позиция по всички въпроси свързани с политиката. Мисля, че това нейно овсебване на публичното пространство не е случайно. Тя просто иска да се върне в политиката на всяка цена.

24

muzaka

преди 10 години

До прогледнал патриотАко действително си прогледнал,то няма как да си стигнал до извода:България без прасета.Явно си ,,левскар,,защото в един кюп слагаш Бербатов,Кристалина,Дянков и сие.И тук ли ще се делим на ЦСКР-ри и Левскари?В едно обаче си прав България без олигарси.Какъв е Тодор Батков.Питам те не като Левскар, а като човек защитаващ словото.Агент, перач на Чорни и олигарх ли е?

23

Прогледнал патриот

преди 10 години

След 24 годишен размисъл стигнах до заключението:"БЪЛГАРИЯ БЕЗ ПРАСЕТА И ОЛИГАРСИ!"Винаги съм бил толерантен към Стоичков и прочие но безобразията на оня маосист Барозу преляха чашата!Западноевропейците да си задържът цесекарокомунистическата *** и да им се радват колкото щът с единственото условие никога да не ги връщат в България!Подарявам им Бербатов,Тонев,Кристалини,Бокови,Куневи,Дянков,Велчев барабар с баща му и всички юпита и никога да не ни ги връщат!Без тая *** направо ще разцъфтим!

22

Анонимен

преди 10 години

Не мога да я разбера таз булка. С това нахалство, болни амбиции и неадекватност - интелектуална и социална, сякаш подстрекава хората да се вдигнат и да изпратят нея и котилото й да бачка в Белене.

21

Джедай Мастър

преди 10 години

До до Реформатор 24Коя й е сестра на Пръмова?

20

Реформатор

преди 10 години

Малко факти за всички не-купени:- В статията никъде не се казва че ще има колиция с ГЕРБ ( боже опази РБ от такова нещастие)- Кунева НЕ е затворила АЕЦ Козлодуй ( просто никога не е имала такава власт)- Кунева е подала оставка като лидер на партията си, но на събрание са я преизбрали ( хорта и си я харесват, явно)- на последните избори срещу Кунева има 4 пъти повече негативни публикации в медиите, отколкото всеки друг политик.Да Кумева е неудобна, но има много хора които я харесват.

19

222

преди 10 години

ПО добре умрялката Кунева отколкото вонящият труп БСП!!!

18

222

преди 10 години

ПО добре умрялката Кунева отколкото вонщият труп БСП!!!

17

Джедай Мастър

преди 10 години

Хайде спрете да ни занимавате с тази тъповата демагожка и крадла Пръмова. Също не ни занимавайте с Буда и с Червения пор. Като латерни са, само досаждат и не казват нищо ново, още по-малко полезно.

16

мао дзе дун

преди 10 години

Меглена Кунева: Решението на КС е хореография,а ти ДРУГАРКО КУНЕВА-ПРЪМОВА СИ ПОРНОГРАФИЯ !

15

Анонимен

преди 10 години

Ако се вярва на агенциите ,тия всичките хейтъри там , общо събират около 5-6 % от гласовете .....Като как си представят бъдещото им управление с 12-13 депутата в залата ?

14

Анонимен

преди 10 години

*** как така ще се коалира с ГЕРБ ? Нали ГЕРБ им е основният противник и те са му алтернатива ?Докато не се освестят и се се замидлят кой им е врага и кой им е приятеля - няма да се оправят

13

svejarov

преди 10 години

Решението на КС е мафиотска постъпка.Крайно време е да изберем Кунева да ги вкара по затворите.