10

пламенчук

преди 10 години

Ето вече си намериха нишан как да доокрадът и без това бедният българин !!!Ловя бас че ще има поне 3 частни фонда-нали трябва да си разпределят "квотитe",така както си разпределиха министерските постове!!!

9

Не, мерси!

преди 10 години

Ето ви повод за протест!!! Къде са протестиращите без политически пристрастия?

8

Анонимен

преди 10 години

Точно така и да пуснат и банките да правят застраховки и да ни изпият кръвчицата за здраве.

7

Анонимен

преди 10 години

***! За затвора сте всички!!!

6

Българин

преди 10 години

Да се закрие здравната каса и да се прехвърли към Министерството на здравеопазването. С нарояването на частните фондове започваме с нови офиси, оборудван, автомобили, огромни средства за реклама и в безкрайността само разходи и отново разходи. И един ден, като трябва те да плащат, Вие който е внасял редовно ще станете най-големият измамник, който се опитва да източи частният здравно-осигурителен фонд.

5

The wizard

преди 10 години

Не допускайте тази глупост! Това е най-голямата измама и апашлък! В момента в който станат повече от един здравните фондове, започва голямото опъване на каиша от всички. Ако сега си мислите, че здрвеопазването е зле, после нямате идея до къде може да стигне. Вижте Америка с купчината застрахователни компании на какво дереже е. Здравеопазването не може да е бизнес! Помислете ако е бизнес какво е условието този бизнес да печели... ами вие да сте болни.

4

Цвети

преди 10 години

Достатъчна е една здравно-осигурителна каса.Не са необходими повече така както - допълнителните задължителни пенсионни фондове - - това са чисти пирамиди не бяха - Доверие-Алианц-Съгласие и сигурно има и още които не зная.Вноските ни за ДЗПО в тези фондове се губят и чезнат.Колко човека могат да се похвалят че взимат допълнителна пенсия освен основната.Г-жо Нигяр не се опитвайте да създавате нови пирамиди - недейте.При едно добро управление на ЗОК пари ще има- въпросът е че няма добри управници

3

xxl

преди 10 години

Ваш'та мама!Не ми ли стигат пенсионните фондове та и здравни искате?Пенсия от фондовете ще видя на куково лято, така ще бъде и със здравеопазването!Само физическа разправа ще оправи положението!Няма сини, няма червени, няма гербери, щом са били в управлението по стълбовете!Живота ми мина и лоши старини ме чакат. Работя от казармата и нямам един ден болничен. Плащам си всичко. А се оказва, че Ви работя и Ви плащам за да живеете Вие добре!

2

Анонимен

преди 10 години

на пазара на здравеопазването трябва........съд и затвор за крадците!!!то няма един вкаран в затвора за масовото окрадване на касата!

1

Изгорял

преди 10 години

То и с пенсиите така беше....трябвало да има и други фондове,да да има какво да откраднете или подарите на някого...Как не се намери някой да ви спре, 24 г съсипахте цял един народ ,цяла една държава..Предния път ,когато бяхте на власт, всички администрации по провинцията, мин. на земеделие и където успяхте да се натикате, бяха съсипани от некадърните ВИ кадри..Сега пак изпълзяхте и продължавате да съсипвате всичко...Вземете и малкото останало на тоя *** народ , поне вие да се наядете.......