46

Анонимен

преди 10 години

Алоо,НайденоФ,нали ХИЗБУЛА и АЛКАЙДА ,СА ВАШИ ХОРА ,НА ---Бие Сие Пие!Що ревете ?

45

%

преди 10 години

До аз За твое и всеобщо съжаление България е нещо по-лошо от "санитарна зона" на ЕС. България бавно и методично се превърна в клоаката на ЕС. Тук ще бъдат изтласквани всички ***, всякакъв нежелан и неблагонадежден човешки мат`рял. Българинът има две възможности- или да се приспособи към тъжната си предопределеност ,или да си бие камшика и да бяга на друга географска ширина или дължина. Избирайте.

44

ПРАВ СИ НАЙДЕНОВ

преди 10 години

СИРИЙЦИТЕ ОСНОВНО ,МОГАТ ДА ПРПОМЕНЯТ НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ!!!ТЕ ИЗОБЩО НЕ ОБИЧАТ РУСИЯ , ЧЕРВЕНИТЕ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ И СОЦИАЛИЗМА НА БААС И БАШАР АСАД ,ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!АКО БЪЛГАРИТЕ СА ОВЦИ И "РОБИ НА ТРУДА"В СОЦ-*** ....ТЕЗИ ХОРА ---НЕ СА !!!ПРПАВ СИ ДА СЕ СТРАХУВАШ!!!!!!/Аз , пък се радвам и ще им помагам!!!/

43

аз

преди 10 години

Има нещо сбъркано по отношение на България, която е външна граница на ЕС и като такава има пълно право да изгради стена, за да се спре инвазията на нелегални емигранти от Турция. За това, не само че не е нужно позволение от Брюксел, а финансова и техническа помощ от ЕС. А г-жа Кристалина да ме прощава, но БГ не е "санитарна зона" за ЕС, която да приема "***", който те не искат - справка: Европа приема 50000, а малка България над 5000 и очаква още!!!

42

Анонимен

преди 10 години

Какво стана със социалното/икономическото обещание за нови 250 000 работни места за безработните българи?

41

Debora1

преди 10 години

Арабите не са ***! *** крадат и често убиват за да откраднат, а арабите убиват не за да откраднат а за да убият, Убийството на друговерци при тях е залоено в гените им, Добре са с теб докато си тръгнеш, обърнеш ли гръб забиват ти ножа, Живях 23 години в съседство с араби и знам какво говоря.За най добрите и миловидните ти си друговерец и трябва да умреш, Това е тяхната крайна сметка

40

Анонимен

преди 10 години

Ангелов да не прави констатации а да каже какво е решението на проблема, план за действие и кога се започва !Констатациите и ние със заплати по 400 лева можем да ги правим без да сме министри,Мижетурки смотани ! от беля на беля ни вкарвате ! Докато се наговорите арабите ще ни претопят !

39

Анонимен

преди 10 години

abe ***,, kak da ne sa opasni ,napalnihte taq darjava samo s *** ,koito im e po lesno da chakat na gotovo i da kradat pod zakrila na vas darjavnite slujiteli,, horata nqmat edin lev vav djoba vie chte pomagate na bejancite,,pak chte si priberete mn milioni ot teq bejanci ,,tova e qsni ,,,vie hubavo nqma da vidite ot toq jivot poveche ,,,celiqq narod vi kalne !!!!!!!!

38

Пламен

преди 10 години

До до 45именно ,затова трябва да се удължи мораториума ,за забрана продажба на замята на чужденци, независимо под каква форма ,би могло да бъде това.За тази кауза ,както и за граничните съоръжения си заслужава да се обсади и парламента и президентството.Така, не само българските управляващи, че усетят правдивият натиск на хората за съхранение на националните ни интереси, но и парламента на ЕУ, ще трябва да помисли за финансиране на ограждения по югоизточната ни граница.

37

Sofokal

преди 10 години

Дрън - дрън , та пляс - червена ярина !!!! Възстановете кльона, напълнете заставите с войници, дайте им Храна, Калашници и плана за действие, при охрана и отбрана на държавна граница !! Просто един който е малко по велик Българин от ония там в " съединението " трябва да бръкне в чекмеджето и да отвори кутията!! Стига се правихте на *** и неразбиращи "Човеколюбци ", нещастници - евро - глобалистки УСА Ибрици !!! Земята, домовете, слънцето, водата и децата ни продадохте за тези траншове.

36

до 45

преди 10 години

20 000 не са заплаха ако в България всяко нещо е на мястото си като на запд.Но нали си наясно за цената *** земята по някой села се търгува по 50 евро деката.Нали си наясно с нашите политици,та те на необразованите и криминалнопроявените са готови и св.ка да направят а на тези и паспорти ще дадът ако поискат.Ти имаш ли деца а имоти в България ако да пазиги сега е спокойно но след 10 години няма да е така.Сам ще се увериш колко съм прав след време.Трябва ни стена все още не е късно.

35

Кристална нощ

преди 10 години

Предлагам Атака и ВМРО да организират доброволни бойни отряди ,които държавата да въоръжи,и те да пазят границата.Пресеклите границата да се разстрелват на място,без оглед на пол и възраст.Така всички лупени,простаци и коплексари,и прочие ***,ще имат подходящо занимание ! Ако някой счита ,че 5,10,20 000 души могат да бъдат заплаха,и счита всеки мюсюлманин за потенциално камикадзе,е потенцална избирателна жертва на популистите и манипулаторите от българската политика,които използват нещастиет

34

Анонимен

преди 10 години

Незабавно да започне изграждане на стена между Българо-Турската граница. турците затварят очите си на север защото гледат да се осободят от сирийските имигранти като през това време ни разсейват с други проблеми,Всеки който се чувства българин и милее за страната да се включи в изграждането на стената. Министерството да вземе решителни мерки и незабавно да изготви нареждане в противен случай проблема на България става огромен,

33

Пламен

преди 10 години

На никой в България не са нужни пришълците от Сирия!Нито на българите ,нито на българските турци.Всъщност, след първото спонтанно чувство на състрадание, разума в хората надделява.Просто, глупостта на някои от управляващите да разруши граничните заграждения, ни доведе до това положение на разградена беззащитна територия.Наистина трябва да се издигне стена.И заради опазването ни от нежелани хора и заради прекратяване на преминаване на животни носещи зараза от Турция.

32

Жалко

преди 10 години

Стена има в северна африка до гибралтар,стена има и в Гърция със границата с Турция.Италия и Франция си засилиха неимоверно много контрола около външните си граници.Къде сме ние.Със 5 май джипки и няколко десетки падаря по границата които са със функции на екскурзоводи.В Г ърция даже има гран. полицаи от ЕС. и парите за оградата дойдоха от там преди 2 години.След 5/10 години със тези политици България ще я няма.Дано се лъжа.

31

Анонимен

преди 10 години

Виждате ли какво зло ни докара Русия с нейния инат да запази стратегическата си военна база там , защото емигранти в Русия няма , тя и пари за Сирия не дава , дава само оръжия на Асад и ще си иска после паричките за тях от което и правителство да дойде , чвера като видях множеството пред джамията в софия се ужасих , ето точно това са руснаците , който не го е разбрал все още е загубеняк

30

от Израел

преди 10 години

агенцията и експертите е да преценят кои от тях са най-подходящи.*****Ангелов говори като един много неопитен човек.Как ще ги преценят ? По джоба, по усмивката или по броя на бебетата които носят ? Знаете че най големите арабски "герои" стеляха скрити зад бебешки колички в които бебетата плачеха. Питайте патило а не старило. Утре ще ви убиват синовете и изнасилват дъщерите Затворете си южната граница незабавно висока електрическа ограда докато не е станало късно.Жалко !Хубавата България

29

Анонимен

преди 10 години

Никакъв статут не трябва да им се дава. Дори и да отидат на Запад ще ни ги върнат, както връщат *** ни. Просто трябва да построим стена и да експулсираме незаконно влезлите по родните им места

28

Анонимен

преди 10 години

Запада мъти водата в близкия изток. А в същото време са си направили шенген и ние като буфер да им сърбаме попарата от меркантилните им интереси. Сега нашите да им дават паспорти на бежанците и те сами ще ходят на запад. Като са отворени толкова западняците.

27

комунист

преди 10 години

Колелото на историята се вьрти и ще се вьрти до пьлната победа на КОМУНИЗьМА-това трябва да го знае всяко живо човешко сьщество.