5

Гнус

преди 10 години

До АнонименТрябва да си много ***, за да мислиш така. Ски зоната на Банско е само 3% от цялата планина. Останалите 97% са предостатъчни за разходки, туризъм и други. Хората по света правят невероятни ски курорти, само в България такива като теб се опитват да съсипят нещо хубаво и изградено.Повръщами се от платени ***, слуьги на Цветелина Бориславова, която иска да си пробута Пампорово, съсипвайки Банско.

4

Анонимен

преди 10 години

Ужас,втори лифт ще съсипе окончателно Пирин. Не стига, че Банско не е до гора от дървета, а гора от хотели, а сега и това... Определено прекаляват, помислете и за природата!

3

Доволен

преди 10 години

Евала на Икономов, знае как да се грижи за града си. Банско става все по-готин град. Надявам се да продължи така да се развива. Близки приятели от Англия всяка година ходят там да карат ски и са адски доволни

2

Юри

преди 10 години

МОСВ да се заеме и да промени този план. Ясно е, че трябва да се направи и то скоро. Какво се бавят? Да вземат чиновниците да се размърдат малко.

1

Банскалия

преди 10 години

Забавянето е ясно, причината е ясна - *** опити на Тома Белев да сложи ръка на Пирин и да продължи да цоца пари от планината. Надявам се, че най-накрая някой в това правителство ще чуе какво искаме ние, местните хора и ще ни обърне внимание. Променете този план за управление, за да може градът да се развие, за да може да се направи втори лифт, за да станем един страхотен световен курорт.