13

язе

преди 10 години

Аз съм на 24 и бмв-то ми е 200 коня. Когато пия - карам, не съм имал проблеми до сега.

12

чужденеца

преди 10 години

несъм съгласен, със написаното по горе,че човек които е пил и една бира не трябва да се качва на колата.зависи от човека.не вярвам бг.шофйорите да пият повече и да карат колите си от,Италианците тук се пие много и се кара много.и аз съм един от тях.ама си знам възможностите и издънки досега нямам.това неее хвалба.просто тук няма проверки за алкохол, това е АКО направиш катастрофа тогава да ще те хванат.ама иначе тези проверки като в бг.ги няма.това е истината.

11

Анонимен

преди 10 години

Abe hora, tova s 0,5 promila e otpadnalo, sega e napulno zabraneno sled piene da se kara

10

kukuf

преди 10 години

Веднъж съм се возил с пил шофьор.Някога.През зимата.През нощта.В Делиормана.Гласувахме доверие на най-опитния.Човекът каза-гледайте с мен,че съм пил.Видимо не му личеше нищо.Гледахме си,ама той караше без грешка.Събудихме се внезапно с ужас всички едновременно.Баба жигула беше загаснала нагоре по баира,когато последен заспал шофьора и изтървал газта.Изтрезняхме на минутата и се прибрахме пеш между селата.Още се стряскам.Ако беше надолнище...30 гОдин оттогава,ама и на капка алкохол не карам...

9

Анонимен

преди 10 години

Доста глупава анкета, предвид факта, че законът и в момента позволява да се шофира с до 0.5 промила алкохол в кръвта, което се равнява приблизително на 1 бира или чаша вино при нормално телосложение. Практически всеки може да се качи зад волана, изпил горното количество, без това да е нарушение. Тогава за какво е този вой? В никакъв случай не съм поддръжник на примера Пий и карай, но в крайна сметка не е незаконно до определена граница. Когато стане незаконно, тогава пак ще го обсъждаме.

8

Петък е...

преди 10 години

Никога не съм си позволявал да карам дори и при половин бира. Даже съм отказвал да се вози при хора, които са пили. Като ще ходя някъде да пия, оставям колата и отивам с такси..... не е толкова сложно.

7

Каруцаров

преди 10 години

Кога ми оправите пъгищата,, ще ви се вържа на лицемерните кампаниики ,хитреци андрешковски такива ,вместо да се захванете с истинско оправяне на нещата ,че по-скапани пътища и в Деяр Бекир няма сте ми тръгнали загриженост да проявявате ....Наглавите ви кампаниики брои нямат и всичко ви е фалш та фалш...кой ви вярва на фалшивата загриженост ? То пътищата са тесни с дупки ,вълни ,паважи без невилации опасни завои ,без подлези ,мантинели ,,,пътен ужас,,

6

Анонимен

преди 10 години

от къде ги взехте тези очила?може би от Орешарски?

5

az

преди 10 години

da be maminite sin4eta p..dal4eta koito sa mislat za bogove

4

хйг

преди 10 години

мойто семейство сме 3 човека и не пием,така че тая статистика *** на тия дето са я правили

3

Анонимен

преди 10 години

Az v momenta piq, a sled malko shte mi se naloji da shofiram :)

2

бъдин

преди 10 години

За дрогираните пишете - за мамините синчета!

1

Анонимен

преди 10 години

То така излиза, че или хараш пил, или те вози някой, който е пил.