34

Мунка

преди 10 години

Герберите са си *** събрани от цялата страна и селяни, подкрепят ги и доста бели българки ,но със същите кухи гени, тоест бог така е решил да се родят ,за да се смиряват и да израстват душевно, пък те чак в парламента се намърдали.

33

Aнонимен

преди 10 години

Някой да брои по колко пъти на ден ББ споменава Станишев?

32

Анонимен

преди 10 години

Gerberasti,boliat li dupetata?

31

СИДЕРОВ

преди 10 години

Аз не се регистрирах на време ,защото сутринта бях на турска баня .Телякът беше направо превъзходен .После пихме шербет с рахат лукум при МЕСТАН ЕФЕНДИ .

30

БОЛЕН ЛИДЕРОВ

преди 10 години

ИЗВИНИ СЕ ,БЕ ...

29

vesko02

преди 10 години

Може би другаря Миков търси подкрепа,а тя му необходима във вечерните часове на денонощието в края на тежкия изморителен ден и то поне от двама души.

28

анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ГОСПОДИН БОРИСОВ КАКВО ТЪРСИ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ТЪРСИ СМЕТКА НА СТАНИШЕВ ЛИ?ПО-ДОБРЕ ТОЗИ БОРИСОВ ДА СИ ХОДИ,НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА В НАРОДНОТО СЪБЛРАНИЕ ОТ НЕГО.

27

Анонимен

преди 10 години

Какво трябва още да се случи та да си отидат всички депутати .Търпелив български народ.

26

Анонимен

преди 10 години

*** *** ,това са хора без чест и достойнство.

25

съдник

преди 10 години

Основният проблем на българското общество явно е разбирането на група хора, че законът, моралът и логиката са неотносими към тях. Например: Когато аз шофирам с превишена скорост е своеобразен героизъм, но когато друг шофира това е укоримо! Когато аз подслушвам е в реда на нещата, но ако друг подслушва мене е престъпление! Ако аз получавам добър доход, то това е заслужено, но ако друг го получава тогава той е незаслужен, защото който и да е друг е необразован, мързелив, корумпиран ... Е докато ..

24

съдник

преди 10 години

И последно, ако не се регистрираш в едно пленарно заседание и твърдиш, че не присъстваш на него, то няма как да си се изказал в хода на същото заседание нали така?! Тука пък не става пряко въпрос за закон и морал, а най - вече за логика, без която няма как да разбираме обективната действителност.

23

N BB V GZ

преди 10 години

Tupa tikva Boiko koq maika te rodi tolkoz prost be....

22

съдник

преди 10 години

А малко и за морала. Не може ти самият самоволно да не присъстваш на заседания на народното събрание (визирам Борисов) или да поощряваш, призоваваш свои колеги от собствената си парламентарна група да не присъстват системно и продължително на заседания, а в същото време да кориш народни представители от други парламентарни групи, че закъсняли и/или отсъствали от заседание. Не може да отидеш, да се регистрираш за едно заседание и 5 минути след това да го напуснеш и да твърдиш, че присъстваш.

21

съдник

преди 10 години

Не може да използваш режима на следствената тайна, за да прикриеш обстоятелства и/или престъпление, нито можеш да използваш механизма на защита на класифицирана информация с такава цел. Въобще не може закона да бъде използван с противозаконна цел!

20

Анонимен

преди 10 години

Наздраве, Микуфф !

19

съдник

преди 10 години

Дайте да се разберем за едно: каквото и да пише в един закон, подзаконов акт, във вътрешни правила на Народното събрание, парламентарни комисии и всякакви други процедури, то те не могат да бъдат използвани за укриване на обективната истина и/или установяване на несъществуващи обстоятелства. Т.е. не може да присъстваш на парламентарно заседание и да използваш процедурата с цел да докажеш, че не присъстваш на същото заседание. И тефтерчето на Златанов - не може да използваш следствена тайна, за

18

fermer

преди 10 години

*** си е ***, особено край Банкя! Станишев е в Брюксел, затова или лекувайте ***, или го застреляйте, за да не се мъчи! П.С. може и в Сърбия да го водите

17

Анонимен

преди 10 години

ПРЪДЛЬО

16

До 9

преди 10 години

Ами те дупетатите толкова бачкат, по 40 дни в годината, другото са почивки, екскурзии и т.н., за това и 87 дни са 2години неходене на работа!

15

МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 10 години

ГРОБАРИТЕ НЕ РЪМЖАТ, ТЕ МУЧАТ И БЛЕЯТ