12

бай Иван

преди 10 години

Щом си бил рекитьор от СИК,кракът ти наистина трябва да стъпи в МВР но не като зам.началник а като разследван за дейността си при мутрите.А може би си бил един от "Архитектите"на мутризацията и по силов начин натрупване на пари за БСП-комунисти.Е сега ти се отблагодаряват за "добре"свършена работа и те назначават за залечаване на престъпните следи.За сетен път стигам до извода,че досегашните партии са организирани престъпни групи.

11

pamet

преди 10 години

До АнонименСелския произход и неграмотността бяха задължително условие за издигане на ръководни длъжности ,а ако си и престъпник-това е бонус.Каквито бащите такива и децата.Обърнете внимание на идеално кръглите тикви и откровено дебилните изражения на цялата комунистическа шайка

10

маргинал

преди 10 години

Може ли сик-аджия да е мвр шеф?Моооже,ако е в България и подкрепен от бсп.

9

Анонимен

преди 10 години

Депутат съм от мвр съм ти си чисто и просто селски тарикат тип МУТРА-изедник на народа!!!!

8

Анонимен

преди 10 години

та те всички са такива и дори се гордеят с това

7

Анонимен

преди 10 години

Бил си депутат !

6

denim58

преди 10 години

Конституционният съд сам нарушава конституцията! И сега ,след като веднъж я наруши заради един успял мъж на 33 /Пеевски/ защо да не го направи втори път, след което да се самозакрие, че от него няма нужда! Само разходи за тлъсти заплати и режийни разноски!

5

ха сега деее

преди 10 години

Що са тези минуси бре ***.Ми нема лъжа и измама ..............Бил е мутра под прикритие -милиционер!СИК официално е призната за мафиотска стуктора."Същия ден обаче той бе освободен заради спорната му биография, от която стана видно, че през 1995 г. Иванов става управител на шуменския клон на силовата групировка СИК."

4

лили

преди 10 години

НЕ ХАРЕСВАМ ТОЗИ ЧОВЕК, НО ЗАЩО ТОЙ КОЙТО Е РАБОТИЛ ВЪВ ВИС 2 МЕСЕЦА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕПУТАТ, А ТИКВАТА КОЙТО Е СЪЗДАТЕЛ НА ВИС МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОРИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ? КОЙ Е МУТРА ОТ КЛАСА Б.Б. ИЛИ ТОЗИ ?

3

God

преди 10 години

Крайно време е да се каже избирането от НС на човек на някакъв пост и полагането на клетва от него счита ли се за заемане на поста или не? Формалното подписване на документи след това не би трябвало да променя неговият нов статут на министър, зам.министър или шеф на агенция. Той може умишлено да бави подписа на трудовия си договор (или какъвто документ подписва) с цел да види обществената реакция и тогава да реши окончателно ще играе ли на хорото. КС създава много порочна практика.

2

ха сега деее

преди 10 години

Нагла мутра под прикритие по нашенски-милиционер!Що не е в затвора този бре магистрати?Даже си е признал,че е мафиот?

1

Victimized

преди 10 години

Ние конституционния съд го видяхме в действие няма какво да го чакаме , щом е бил сикаджия значи е техен човек .....