9

val 789

преди 10 години

Ей,СТИГА СТЕ НИ ЛЪГАЛИ!!! В България в МОМЕНТА БЕЖАНЦИ НЯМААААААА!!! Преди да се произнесат ОРГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ,ако има такива и им се даде статут на бежанци ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ И ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ТАКИВА,а това означава включително и връщане по държавите имкойто откъдето е дошъл!!!!! Кой и кога им даде статут на БЕЖАНЦИ???????

8

Анонимен

преди 10 години

Абе братоци ,като останеме само *** в България, май ще трябва да я прекръстим на Мангалия. Само не знам от кого ще крадеме, като няма да има българи ?

7

dimitarbt

преди 10 години

Дори четейки статията може да се усети как смърди един Африкански човекоподобен или Сирийски крайно нуждаещ се... и от помощ се нуждаели, ама че отврат.

6

Иван

преди 10 години

Не се търпи вече! Автобусите а пълни с *** и всякакви други, които смърдят ужасно ,викат крещят нито им разбираш какво говорят нито какво ще направят. В автобус 45 е претъпкано, няма билети , вечер а и през деня около и във Фантастико на Монтевидео е пълно с тая ***. Футболните агитки вместо да се занимават с простотии да вземат и да ги поступат едно хубаво тия натрапници. Не се търпи вече хора . Каква е тая държава , какви са тия които ни управляват и какъв е тоя *** и търпелив народ не знам

5

мак

преди 10 години

На мен вече ми писна от това хленчене, колко зле живеят бежанците в България. Вменяват ни, че сме им длъжни с нещо, да събираме помощи и прочее, защото държавата изнемогва. Престанете да ни ги навирате пред очите и се погрижете за тези, които живеят близо до центровете, те да са добре.

4

Отвратен от НЕКАДЪРН

преди 10 години

По-НЕКАДЪРНИ политици от днешните в Б-я няма в цял свят!!! Като сте некадърни *** с *** политиците, ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА и не си правете експеримент с издържливостта на народа си, това БЕЗХАБЕРИЕ и НЕГРАМОТНОСТ са ОПАСНОСТ за народа и държавата Б-я!!!! Всичко Мара втасала, та напускала и бегълци в обрулената си от комунистите държава! Вкарваме си ТАКЪВ АВТОГОЛ с тези бежанци, че после и от тях ОТЪРВАНЕ НЯМА ДА ИМА! ОСТАВКА на НЕКАДЪРНИЦИТЕ, КРАДЦИТЕ и МАФИОТИТЕ, които са СМЪРТ за Б-я!!!

3

бъдин

преди 10 години

.....Ах, Морето..........Минава,големият кораб минава.Претъпкан с безброй бегълци,дойде "SOS" без да подава,със счупен двигател-той на буксир.Остава, в пристанище наше остава.Конфискуван за бъдещи дни,с екипажа в ареста остава.Да действа агенция за бежанци!Не става,да минат "на тъмно" не става!Пиратският кораб нали,прихванат с радар засиява.До тук с европейски мечти!Отплава, без спасителни лодки отплава.През морската граница ни,в посока към суша минава!Матрос Йовчев:Ти му мисли!

2

gtf

преди 10 години

турция, като финансира и подготвя бунтовници, да прибира бежанците. Затворете тая граница и който от къде е.. те са голяма икономика 20-30 хил. повече, по-малко нема им пречат !

1

Анонимен

преди 10 години

S interes nabludavam,kak krizata s bejancite shte izqde glavata na Oligarski.