52

TOTO_!!!!

преди 10 години

Откога турските кюрди се представят за бежанци при нас?Ако в Турция има война, веднага да се затвори границата!Бойко да не се прави на шушумига и той да се мазни на Меркелка, а веднага да им дават статут след клетва, че до 1-2 часа напускат границата и заминават за Берлин!

51

Да

преди 10 години

Ей,софиянците,вместо да танцувате по Бойковата ***,вземете че надуйте вувузелите вподкрепа на Атака,само тя вчера настояваше да се затвори веднага границата...

50

Баба Гюра

преди 10 години

И на мен ми е лесно да лая във форума колко е зле и срещу манговците дето идат, а след работа да си се прибера и да си опъна краката пред телевизора, да попсувам и да си кажа 'Ето патриотка съм' ха-ха-ха стига били ***, марш на площада с камъни или излизате само когато дядко Сорос плаща за да разиграва политически мелодрами!!!! Сега вече не става дума за политика, доказа се че всички са ционисти и искат да затрият нашия ген!!! Стойте си, стойте си у дома *** и дремете...

49

София

преди 10 години

дирекция Социални дейности и здравно развитие във Варна да ги поема.

48

с

преди 10 години

защо всички пишете ,а никои не организира народа и всички пред парламента ,тия в момента ни обричат , започнаха и по море да пристигат очаква се и с парашути да почнат да ги пускат, а народа нищо не прави ,сега са 4-5хил. и изкат да са в столицата вдруги ден ще станат 20хил.ми те са нагли и автономия ще поискат насърчавани от дпс и турция, време е да се повторят февруарските събития ,за да се стреснат тия гадове в прламента и да спрат това поробяването ни,стига с тази толерантност

47

НОНА

преди 10 години

ЗА МЕН ТЕ НЕ СА БЕЖАНЦИ , А НЕЗАКОННО ПРЕМИНАЛИ ГРАНИЦАТА! ДПС И ТУРЦИЯ ИМАТ ИНТЕРЕС ДА ГИ ТАКСУВАТ БЕЖАНЦИ, ЗА ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ПРАВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , ОБРАЗОВАНИЕ,ХРАНА, ,ОЩЕ ДЖАМИИ , ТАКА МЮСЮЛМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАС ХРИСТИЯНИТЕ. И ДПС И ТУРЦИЯ ЩЕ СИ ПОСТИГНАТ ЦЕЛИТЕ ЗА ДУАЛИСТИЧНА ДЪРЖАВА С ДВЕ ОФИЦИАЛНИ РЕЛИГИИ! НИЕ СТАВАМЕ МАЛЦИНСТВО !! НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ТОВА???

46

ВЪН

преди 10 години

получават бонуси за всеки , така както служителите в мобилните оператори за всеки нов клиент! Предлагам да се сформира фейсбук група и да започнем с протест срещу лисата на ДЪРЖАВА, която съгласно Конституцията е ДЛЪЖНА ДА защитава гражданите си.

45

лдлдлшд

преди 10 години

Може, може! Елате повече!

44

ВЪН

преди 10 години

Евала правя на колегата СОФИЯНЕЦ за точното цитиране и обясняване на ситуацията законово.Излиза така , че всеки който пожелае по един или друг начин да влезе в ЕС , минава нелегално границата с България през Турция (където трябва да е засилен контрола съгласно Шенгенските разпоредби , като външна граница) и вече е в ЕС. Казва , че идва от едно селце където всички са избити е получава статут на бежанец. Имам чувството , че тия от ДАБ(Държавна агенция за бежанците) не отказват , защото

43

наивник

преди 10 години

До бай ГенчоПомня, ама помня и че при тройната коалиция тръгнахме нагоре, заплати и пенсии растяха а само безработицата падаше до като при Герб беше точно обратното а и започна безпрецедентна атака срещу интелигенцията, но ти явно не си от нея щом ни манипулираш с евтини трикове!Помня и приватизацията на Костов и реституцията на Лучников но съм наивен та не се сещам защо ти не ни ги припомняш!

42

несофиянец

преди 10 години

Всичките бежанци в София само софиянци сте демократи,ние провинциалистите сме бунаци,нищо не отбираме от туй нещо демокрацията

41

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ПРАТЕТЕ БЕЖАНЦИТЕ В ХОТЕЛИТЕ НА ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ

40

Анонимен

преди 10 години

Напълнихте запада със стотиц хиляди крадци, дилъри на дрога и трафиканти на хора и все още ви търпят. Дойдоха няколко хиляди души, които са напълно мирни и спазват реда, и оревахте вселената. какво да кажа, освен ЧЕРВЕНИ ***!

39

МИРА ДО ИВО 79

преди 10 години

ИВО Е ПРАВ АКО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ БЕЖАНЦИ В СИРИЯ ,ИРАК,ТУРЦИЯ ДАЛИ ЩЕ СИ ПОЗВОЛИМ ДА ХОДИМ ПО УЛИЦИТЕ ЪПСУРТ А ТУК НА ВОЛЯ КАКВОТО СИ ИСКАТ ТОВА ПРАВЯТ ЕМИ КАКВО ПРАВИМЕ ТОГАВА ПИТАМ ФЪНДЪКОВА И ПОСЛЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!

38

ИВО

преди 10 години

ПОЛОЖЕНИЕТО Е НЕТЪРПИМО ОСОБЕННО ЗА КВ. ДРУЖБА 1 ВСЕКИ ДЕН СЕ СЪБИРАТ НА ГРУПИ ПРЕД ЕВРОПАТА И ПАРКОВЕТЕ ПАРАДИРАТ СЪС СКЪПИ ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ КЪДЕТО НАМИРАТ СВОБОДНО WIFI НАПРАВЕТЕ НЕЩО ТЕ НЕ СА БЕДНИ СИРИЙЦИ И АФГАНЦИ ЗАМИСЛЯТ НЕЩО ЗА НАШАТА СТРАНА И КАКВО ПРАВИМЕ НАШИТЕ ДЕЦА СА НА УЛИЦАТА ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!!!!!!

37

бай Генчо

преди 10 години

Помните ли Виденов - 1 долар=3000лв, как Чичи баба изнесе житото и остави народа без хляб, помните ли ВИС и СИК, родени от ДС, помните ли как Масларова пращаше пенсионерите на море през ..зимата, а тя се возеше в бентли и се кипреше с бижута за десетки хиляди евра-социалния министър на социалната БСП, помните ли Доган и порциите...а сега добавете и *** и цялата *** от Африка и кажете едно голяма благодаря на милата ви БСП и милата ви ДПС и на милата ви Атака, заради кояти ги има и БСП и

36

Сигобара Иготочи

преди 10 години

> София не може да поеме повече бежанциНе може и не иска но ЩЕ поеме. Решават не софиянци, решават дебилоидите в парламента (с помощта на внимателните и мъдри съвети на кукловодите си от ЕС).

35

Помнещ

преди 10 години

Костов е виновен! Сега да разберете какво е направил за България ,като не пусна нито един косовар ,мюсулманин .

34

Анонимен

преди 10 години

Издръжката на един бежанец в България годишно е 12000 лв. За 16 БЪЛГАРСКИ ДЕЧИЦА са нужни 100 000 лв., за да живеят, но държавата няма. КАК ТАКА? За 1 БЪЛГАЕСКИ пенсионер се дават 2000 лв годишно. КАК ТАКА? Вчера в 17.15 я. трамвай 22 беше препълнен с *** едри жени с по 3-5 деца и мъже. Едва се качих, а за сядане да не говорим. А ДАЛИ СА ИМАЛИ БИЛЕТИ? Надали. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ НЕБЪЛГАРИ! Достатъчно сме бедни, за да "помагаме" на *** и мюсюлмани. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, а не турци!!!!!!!!

33

бай Генчо

преди 10 години

"...Държавата загърби 160 деца с левкемия, алармира "Труд". Лечението им е близо 100 000 лева годишно, но няма начин за плащане....ТАКА ЛИ? ЗА БЪЛГАРЧЕТАТА , БОЛНИ ОТ ЛЕВКЕМИЯ, НЯМА ПАРИ, ЗА СИРИЙЦИТЕ ИМА?! ВЕДНАГА ДА СЕ ДЕПОЗИРА КОЛЕКТИВЕН ИСК ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БГ. ГРАЖДАНИ ОТ БГ. ДЪРЖАВА ,ОТ ПРИТЕЖАВАЩИТЕ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА НАД ТЕЗИ ДЕЦА! ПО-ДОБРЕ ДАНЪЦИТЕ НИ ДА ОТИВАТ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА БОЛНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА, ОТКОЛКОТО ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА НЕЗАКОННИТЕ ИМИГРАНТИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ!