14

До si

преди 10 години

А пък хамериканките да знаеш какви са ?Като слезе от пикапа и той горкия щръква с 25 см.

13

si

преди 10 години

Тия британци не спряха да изследват, еййй.... Знаете ли колко са им дебели жените? Това изследване въобще не е приложимо за БГ. За тях нормалното тегло е много по-различно от нашето разбиране за такова. Представете си какво остава за "наднормено тегло".....

12

загрижен

преди 10 години

Тази статия не трябва да се пуска у нас, защото тези изследвания са правени в страни, където от години се борят със затлъстяването, докато нашите момичета са тънки като клечки и вечно на диети. А понеже взеха и да оглупяват напоследък, сега ще вземат още повече да гладуват :)

11

Анонимен

преди 10 години

има значение дали жената е слаба (т.е. нормална), храни се пълноценно и спортува и дали е слаба от безкрайно ограничаване и диети. Ако е второто, със сигурност на бебето ще му липсват ценни вещества още в корема на майка му:може да се роди недоносено, с ниско тегло или с някакви други проблеми. Така че преди да изръсите подобно заглавие, скъпи журналисти, помислете какъв ефект ще има то върху хората и особено върху онези, които само ще видят заглавието и няма да прочетат статията.

10

до 4

преди 10 години

Има много жени с хормонални проблеми, здравословни проблеми, финансови и емоционални проблеми, които не могат да надигнат глави от тях, камо ли да си мислят за теглото си. Мисленето ти е изключително елементарно.

9

Анонимен

преди 10 години

Не стига, че сме дебели, ами сме и ***:(

8

tip

преди 10 години

До ShopВолен Сидеров не е гении.

7

Shop

преди 10 години

Високото айкю само по себе си не върши работа. Трябва и здрава нервна система и нормална среда, в която да се култивира. По-добре средноинтелигентно, но уравновесено и дисциплинирано дете, отколкото свръхинтелигентен невротик. Виждате какво представлява един луд гений като Болен Лидеров.

6

do 6

преди 10 години

v taia statia ne praviat razlika mejdu "slaba" i "normalno teglo"opredeleno ako si slaba i pravish dieti da poddarjash nisko teglo, deteto ti ste ima mnogo problemi..

5

Анонимен

преди 10 години

До АниЕстествено има значение и държавата, в която е правено изследването. Тук, в БГ, всичко е изкривено.

4

Анонимен

преди 10 години

До АниРадвам се, че съм те развеселил, макар и не това да беше целта ми :)Ако не е болестно, наистина е рядко, умните жени знаят каква е ползата от здравословния живот, и имат волята да си наложат да живеят по този начин.

3

и аз да кажа

преди 10 години

ами аз дебела *** не съм видял, та затова техните деца са най-умни - гледат си кефа, а ние ги издържаме с нашите пари.

2

Ани

преди 10 години

До Анонимен"Рядко се случва умни жени да се оставят да затлъстеят" - това беше най-голямата глупост, която съм срещала в нета и то от години. Смея се от сърце :)

1

Анонимен

преди 10 години

Дори да има такава връзка, не вярвам причината да е физиологична, по-скоро майките с наднормено тегло спадат към друга социална група (естествено има изключения), където коефицентите не са толкова високи по принцип. Рядко се случва умни жени да се оставят да затлъстеят (най малкото стандарта им е по-висок, и се хранят с по-качествена храна), а в семейства с умни родители, обикновено децата също стават по-интелигентни.