28

1

преди 10 години

Сега разбрахме още по-ясно, как искат да ни монтират цифровизацията - отзад. Надали вече остана нормален българин, че краденето не е приоритет само на едни или на други управляващи. От много толерантност към всички управлявали в годините пак се повтаря истината "Помощ-обслужват ни".

27

българин

преди 10 години

Очевидно е,че парите са отишли само за реклами.И така не са стигнали за достатъчно апаратура с която да се покрие по голяма част от територията на страната.Логично е на ли жената на Станишев има рекламна агенция,а не телекомуникационна фирма.А и след като 300 000 нямат сигнал поне реклами да има.Ако буля Станишевица беше инженерка какво покритие щеше да има-като за 3 Българии.Но не е и затова сега на рекламите се набляга.За да се усеща ръководната роля на Партията!

26

bashkircho

преди 10 години

Ave kvi sa tia sumi ...1 milion za reklama v pechata???

25

Гражданин

преди 10 години

Министерството далеч не е изчерпало възможностите си за обявяване на поръчки, търгове и други мероприятия за прахосване и съсипия. Възможно е да се рекламират колелото, автомобилите, а защо не и космически кораби и телепортация! Ходи после и вярвай, че нямаобръчи от фирми! Ако изпълнителите не са свършили работата както трябва, кой е виновен?Докога държавни служители безхаберно ще пилеят парите ни? Защо не се търси материалнаотговорност? Докога ще търпим наглите,лакоми и крадливи чиновници?

24

Nobody

преди 10 години

Следващият един милион ще е за костюмари с колела, дето да ходят по селата и да разказват за цифровизацията.

23

Анонимен

преди 10 години

Егати! С тия пари можеха да купят 2 млн. декодера и да ги раздадат на хората по селата. И защо се рекламира нещо което вече е факт и се е случило?

22

От село

преди 10 години

"Дръж народа в информационна мъгла, за да си търси сам пътя"-Кмета ни е от БСП .Сега ще ни сложат един говорител на среде площада и....."Говорит Москва"....само това ще приемаме че за сателитни тави стотинките не стигат!

21

Анонимен

преди 10 години

Много интересно, продължават да излъчват рекламата, но тя може да се види само ако имаш цифрова телевизия, защото вече аналогова няма. Е питам ся, за кого я излъчват тази реклама и кого ще информира?

20

Анонимен

преди 10 години

Ех къде си Аугусто Хосе.Да беше поживял още малко ,че да дойдеш тук.Че няма оправия.

19

kire liberalo

преди 10 години

Това е пример как се трошат пари....и защо все не стигат парите за важните неща в тази държава. Така се крадат пари....е*ати и рекламата и чудото. Каквото и да се каже, все е малко.....

18

L

преди 10 години

Глупости - търсели фирма... Вие фирмата си я знаете много добре, кого ще лъжете че на случаен принцип давате милиони???

17

Анонимен

преди 10 години

17,5 млн.за реклама.Какво рекламираха,че ще спре едната телевизия и пускат друг сигнал.За тея пари даже и за половината щях да мина навсякъде къща по къща и да им обясня на хората и да им настроя приемниците............Искам част от парите защото поне на 100 човека които са гледали рекламата са им обяснявал или настройвал приемника безплатно.А съм сигурен ,че и много други нищо не са разбрали.Ама някои са гушнали мангизите.

16

dim_petrov

преди 10 години

Как бе момче, вертикално или хоризонтално ни го монтират?

15

хахах

преди 10 години

"Как бе момче, как да ги взема"? :-) "Партията от едната страна, комисионната от другата и това е". :-D

14

Анонимен

преди 10 години

С всичките тези пари просто можеха да подарят на всички хора, които гледат смотаната ефирна телевизия, по един декодер...Ама пък няма да има парче от баницата за послушните медии...

13

М

преди 10 години

Да бяха прочели книгата на Дрейтън Бърд "Директен и дигитален маркетинг на здравия разум" поне, преди да планират кампанията....

12

Анонимен

преди 10 години

Да ви таковата и на цифровизацията! Два телевизора - единия не тръгва, а на другия(не е много стар - на 8 години!!) черно-бяло при изправен декодер! И кво сея? Трябва да купувам нов телевизор, така ли? Отделно дето няма кабели за свързване и там едни различия, божкее!!! Ама нали едни народни пари требе да се опапат! *** и ние сме едни патки, че ги търпим!!! Това ни е най-голямата грешка! Иначе 8-*** година си ни пръскат с кемтрейлс и много казват при все че небето осеяно със самолети: Няма, няма!

11

Изгубени в рекламата

преди 10 години

За какво всъщност беше цялата далавера с "цифровизацията"?Покрай масираните реклами за реформи, никой от офчетото народозрителство не се сети да попита, кой му излъчва телевизията.А то е много просто - до преди 10-ина дни излъчването на телевизия в България беше... държавно, а вече стана... частно!Една словенска фирма с неясни собственици, държи монопола за излъчването на телевизия в България.А офчезрителството изобщо не си задава въпроса, кой му промива мозъците цифровизирано!

10

аз съм българче

преди 10 години

Какво е това безумие, нали уж по данни над 7 000 000 българи имали достъп до цифрова телевизия, защо продължават да се харчат пари, на кого ще я рекламирате бе ***?

9

Dimitar

преди 10 години

По цени на едро можеше да купят 400000 приемника и да ги раздадат безплатно