16

анонимитко

преди 10 години

абе от къв зор мазните гаджари ще имат преференции??!?!?! я обратно в анадола! Ако щат да минават през гърция и албания, те да им правят отстъпки....

15

тра ла ла

преди 10 години

Как изобщо се е стигнало да им позволяват облекчен режим. Да не са над закона. Ай сикана. Много ясно, че ще има засилени проверки. 1. Каквото повикало - такова се обадило.2. Ние сме външна граница на ЕС.3. В момента има бежанска вълна, която идва от тяхна страна.Нагляри!

14

Претория - ЮАР

преди 10 години

Ха така, нашите корумпирани митничари и катаджии, дето се чудят как да смъкнат повече пари, заслужават един як шут. Ние като не можем да ги накажем, поне комшиите да опитат, че и ние ще спечелим. Нивата на корупция в България са като в банановите републики. Нека стане 50 километра опашката, нека се дигне шум до Брюксел, та да се озаптят малко тия *** митничари и катаджии!

13

анонимен

преди 10 години

Мразя турци пребийте ги от бой да не стъпват в България, ама се чудя как след 500 год под робство, сега има турска партия в български парламент вие да не сте полудели, как сте допуснали тази извратена грешка?..КАК

12

GERI

преди 10 години

Така, от цялата работа обаче страдат транспортните фирми и нашите клиенти.Ние като уважаваща себе си транспортна фирма питам: на какво основание турските гранични власти постоянно глобяват нашите камиони и ги РЕКЕТИРАТ?Докумените са им изрядни, ако не ги рекетират на митница ще ги рекетират на границата.От това страдат както нашите шофьори, които мизерстват по пътищата, така и и клиентите за които е товарът.Турците не могат да разберат, че ще ни загубят като клиенти на тяхната стока от АЛЧНОСТ.

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 15aко ни няма нас кой ще те храни бе ..........................

10

Анонимен

преди 10 години

До AIMILIVSЛеко бе, не се напъвай толкова, че се оцапа бе, лелче. Явно не знаеш, но българите не фигурирате в нито една дългосрочна прогноза, защото след 30 години, няма да ви има. Така, че не ***, а точно вас ви няма в схемата.

9

Сакис

преди 10 години

Все още турците определят дневния ред на българите. Я пратете вашия национален герой Воленчо да ги плаши с пистолета и да им крещи, че ще ги арестува. Целия свят е респектиран от българите, ха-ха-ха!

8

.

преди 10 години

Нищо , което може да измислят свиленградските крадливи *** не може да се сравни с това , че ни пълнят страната умишлено с всякакви азиятци.

7

историк

преди 10 години

НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

6

Der

преди 10 години

До до дер"я пак...кой с кой е бил един народ и кой се бил отцепил бе пън...ТИ КОЛКО ИМАШ ПО СОБСТВЕНАТА СИ ИСТОРИЯ...ако въобще си БЪЛГАРИН"Ами ние сме били част от империята, и то за 5 века, после сме се отделили. Причините за отделянето не са много ясни, просто е имало едни хора които са искали и те да управляват народ, затова са си отделили една част от империята и са направили НС с което да управляват този народ както искат.Да, българин съм, обаче не съм сляп патриот които вярва безрезер

5

Kuncho

преди 10 години

Заместник министър разпоредил да не се глобяват Турските шофьори, тоест да не спазват закона?За какво са ни ония 240 в народното събрание като всеки си прави каквото иска?Не България а Абсурдистан сме.

4

Der

преди 10 години

До DiscoveryАми и ние си имаме армия, модерна и професионална армия. Нека да не я подценяваме.Друг е въпроса, че такъв междусъседски спор не трябва да води до обтягане на отношенията. Все пак допреди 130г. сме били един народ, преди да се отцепим. Нужно е да се подходи с добри намерения, както между братя и съседи.

3

няма значение

преди 10 години

И какво сега? Турските шофьори минават през България, както тракторист минава през нива с трактора? Така ли да разбирам?

Кажи им само.................. ФЕСОВЕ............. и повече какво да ги обиждаш тия "***" с някакъв мустакат ултра ислямист начело на така наречената "светска Държава"............. ;) !!!

1

Der

преди 10 години

Добре де, защо не се направи компромис от наша страна?Може нашите митничари да проверяват нашите камиони, а Турските съответно Турските камиони. Така няма да има недоволни и няма да има проблеми.Ако нашите граничари се пънат и проверяват наред, нужно е да се провери защо си позволяват това. Ясно е, че искат пари да си докарат, обаче всичко трябва да има мярка.