20

Анонимен

преди 10 години

Той си влиза в затвора със специалност. Би трябвало той да стане инкасото на затвора и да носи заплатите на надзирателите :)

19

Pimp C

преди 10 години

Хванал си се на хорото дръж докрай,...

18

daaaaa, ama ne

преди 10 години

Жоро милионера, ще е милионер когато вземе да си харчи парите свободно (за което се съмнявам) до тогава ще е Жоро тъпака.

17

Поп Сланинкьо

преди 10 години

До честита простотия!Нашите пари?Отдавна няма Наши пари? Фирмите, които оперират в този бранш би трябвало да имат застраховки, а ако нямат то проблемът си е техен."Нашите" пари отдавна са заминали в чужбина под формата на злато. Питайте хубусниците от жълтите павета.Мир Вам.

16

Поп Сланинкьо

преди 10 години

До НиколовУважаеми г-н Николов,Съгласен съм с Вас, че е престъпник, но и той има човешки права, а не трябва да бъде дискриминиран, защото шефа на парите се обадил тук там и на шефа на затвора са наредили този човек да бъде смазан.Мир Вам.

15

Поп Сланинкьо

преди 10 години

Това е!?! За пореден път в РБ се доказва, че имаш ли пари всичко ти е позволено.Можеш да промениш съдебни дела (Максим Стависки, Павел Чернев/Волен С-в, Цар Киро и т.н.) да си купиш управата на затвора, да станеш депутата, нищо, че си мафиот - нормално.(КПСС, БКП - слава, слава, слава) Сега да ни пуснат пак "На всеки километър", а може и Ленински съботници да направят, то вече ги има "БТВ премахни и въздуха подобри".Мир Вам.

14

Николов

преди 10 години

15 г. И нито ден по малко.Не ми пука дали ще ги харчи или ще го гръмнат.Сам си го е надробил.Престъпник е и трябва да си излежи максималната присъда.

13

бъдин

преди 10 години

Този като попадне в ръцете на Светата Българска Инквизиция ще пее като Лили Иванова!Дали парите са застраховани на 100%, зависи от много неща!

12

Vesso

преди 10 години

Все си мисля,че този юнак си е направил грешната сметка,че с 5-6г.в затвор ще"изкара"1млн.лева.Дори и да му съкратят присъдата, отвън го чака достатъчно народ, готов на всичко да сподели"плодовете"на труда му. И няма да действат законно като застрахователната компания и охранителната фирма.

11

затворнически ред

преди 10 години

Бандюгите само чакат да се докопат до тоя жалък крадец и да почне боя, докато каже къде е скрил парите. Ще го бият докато си признае или умре. Там милост няма.

10

marantz

преди 10 години

Кой ще убият,бе!?Жалка бантускотска ***!Че и вашите пари били!Парите са застраховани и отдавна са изплатени на ощетените!А пича ще си полежи няколко годинки и като шарне някой лев ще излезе по-рано или за добро поведение или заради здравословен проблем или нещо друго защото така стават нещата в Бантустана и ще си бие шута нанякъде къдто ще живее доста по-добър живот от мишия такъв на "вложителите"!Смешници..

9

ЗОРО

преди 10 години

До честита простотия! Доста парички са,може би си прав.....

8

Анонимен

преди 10 години

Тези дето решават дали може да работи или не искат някой лев и те. Ако не им даде ще си откара 3 години повече в затвора.

7

Иван Пешев

преди 10 години

Споко Жорка , изчакай 1 година да се аклиматизираш и ги всичко ще стане, пари имаш.

6

dragko

преди 10 години

Искат да докопат паричките!Много им пука колко ще лежи някой,дали ще работи,дали е здрав или болен.Пфу....

5

честита простотия!

преди 10 години

Този нащастник няма да може да похарчи откраднатите пари. Впрочем това са парите на вложителите - нашите пари! Ще го мачкат, докато каже къде ги е скрил и ще му ги вземат. Ако не каже, ще го убият.

4

Анонимен

преди 10 години

Още един случай на осъдена в Страстбург България! Отнема му се правото на свобода, чрез наказанието лишаване от свобода, не правото на труд. Длъжни са да му осигурят работно място.

3

Черен Петър

преди 10 години

Тоя пич няма да си похарчи парите. Ще го съсипят в затвора. И надзирателите, и бандитите. Всички ще търсят парите. Чудно: гепа милион и половина, покри парите и се предаде...

2

Мнение

преди 10 години

До милионер: За да излезе по-рано.Ако това момче си е прибрал парите за себе си предполагам, че държава и мутри ще му стъжнят живота, защото е никой. Как така ще си позволи нещо, което е запазена марка на пилитици и мафиоти.

1

милионер

преди 10 години

При милион и половина пари, заделени за черни дни защо му е да работи!