7

Анонимен

преди 10 години

За него, знае ли човек. Но пък аз съм живял, работи ли учил. Всичко е възможно, но като чужденец ще трябва да почукаш на много повече врати, да ти откажат на много повече места, да отделиш много повече време, за да си преуспял. Но нищо не е невъзможно. От друга страна - не успееш ли тук, няма да успееш и зад граница.

6

Калинка

преди 10 години

Купуваш си диплом за висше и ставаш хронично успял.

5

DDR

преди 10 години

До Human1.Живял ли си чужбина?2. Работил ли си в чужбина?3. Чел ли си Георги Марков - ЛЕГЕНДАТА ЗАПАД: ХОРАТА И ЖИВОТЪТ

4

Shop

преди 10 години

До NIKO11111 Къде видя в статията култ към парите и материализма? :)))) Май на тебе това ти е болната тема.

3

Анонимен

преди 10 години

Науката Човешка Ресурси е измислена от ционистите за да поробват човеците..

2

NIKO11111

преди 10 години

Какво значи неуспял човек?! Едни хора са силни в интелекта, но не винаги са богати, други хора имат силен дух, но също не са богати, трети имат пари, но са абсолютно безскрупулни и безсъвестни и дори им липсва интелект. Защо този култ към парите и материализма, трябва да е водещ и защо се пускат такива статии.

1

Human

преди 10 години

... това сигурно го е писал някакъв супер нахъсан психолог, който иска да докаже бг манталитета си на професионалист, също като една друга психоложка която стана автор на учебник с който искаше да разварти учениците в училищата. Нека ви плащат по 150евро и на главата ви да стои един шоп и ще видим за каква кариера става дума в БГ. За да се развиваш трябва да има предпоставки. За това именно българите изпращат децата си по чужбина, там с образование хората наистина правят кариера. Психолози!