115

Анонимен

преди 10 години

e tova izlagacia na futbola ziala evropa ni se smee be hora nai veche tuk germania

114

Анонимен

преди 10 години

Това си е чиста вътрешна организация и постановка да се гаврят с Петев.Какво ви е виновен Петев, бе ***.Що не се гаврите с Гошо вратарчето(слависчето) бе. Кво ви е виновен Петев, като сте ***. Това си чисто вътрешна помия организирана от вътрешни хора в Левски. Жалко.Може ли тия смешници, да не осигурят гардове за пресконфренцията. И тия *** да влизат безпрепятствено. аре сиктир бе.

113

Keegan

преди 10 години

Тази говежда *** беше показана по всички спортни канали в Европа.Можете да се гордеете вече !Наркомани с дебели вратове,които на мачовете влизат гратис,за да не дадат и левче с касата на отбора,сега решават кой да треньор.ПОЗОР !

112

Az..

преди 10 години

Големи мъже, няма що скачат на Петев, а пред мутрите си траят! Тия от сектор Б стават само да изп. поръчки да сплашват жени и мъже които не могат да им отговорят нито на боя нито на простотията! А Насетооооо как се изнесе като *** и той голям мъжага!!! Аз ако бях там дето нито клуба ми е мил нито някой от там присъстващите щях да се намеся.... жена му на Наско е по-голям смелчага от него, както често се оказва напоследък за съжаление!!

111

Мистър Х

преди 10 години

на точка от титлата - дойде Сираков - и отбора се срина

110

Мистър Х

преди 10 години

Наско раев - нй-голямоот зол за левсик от моменат в който се въран спрях да гледам мачоев на отбора.Човекът който1. си показа *** на пубилката2. Размахваше пръсти на публиката3. Демонстрираше колко олича славия 4 години4. конслутираше ЦСКА по времето на титаните5. писа глупосит срещу вски сини треньори и ръководители - Гонзо, Боримиров, Николай костов, Илиян Илиев, николайМитов, - само той беше гениален6. С Н.Митов и И. тонев имахем побеид над Лудогорец,ЦСКА, литекс и бяхем на точка от

109

Мистър Х

преди 10 години

много ми любопитно по какво го разбарха че е ЦЕСЕКАР, като никога не е играл за ЦСКА, нито им е бил тренор?2. Мъри бе 9 години в ЦСКА, гочето василев бе 3 години трен,ор на ЦСКА, Пелеот бе в ЦСКа, но днес пибликата им дава овации. Иво тонев - локомтивец, но с него бихме Локо сф, лудогорец и ЦСКА...тези хора са професионалисти, Илиян илиВили Вуцов като са левсакри бяха неуспешни треньори.3. Дори да е чербар това ли е начинът - с ритници и съблричане? И защо треньора - батков е сключил договар

108

СмЕх

преди 10 години

Пак гледам как говедата се гаврят с Петев, а Насо Раев вместо да го защити се изнизва с гръб към събитието и заебава Ивайло, който завалията гледа като насрано дете. "Евала" "легенда". П.С. А тоя Петев ако им стане треньор ще е егати половия орган.

107

Петев, бягай човече

преди 10 години

Ивайло Петев, ако имате достоинство, кракът ви да не стъпва на Герена. Човече, бягай далече от тези опигофрени.Останете ли - ще те пребият от бой. Нека Батков си реди пасианса. Той скачаше и плюеше всички добри отбори: ЦСКА, Лудогорец, Литекс. А не виждаше какво става в отбора му. Батков, ако имаш достоинство и искаш Левски да е отбор, хвърли тевтерите и са откажи от собственоста. За да се оправи Левски, трябва да премине през "В" групата. Иначе, все така ще е.

106

Атакист

преди 10 години

до 110Има си други начини да кажеш че не искаш някой в отбора, а не да се гавриш с него докато го събличаш гол. Е, като го съблякоха гол к'во стана? Продължава да е треньор на Левски. Само дето на Наско Сираков направиха услуга и човека се разкара от Герена.

105

неутрален

преди 10 години

това е пряка демокрация бе хора... така трябва да е в държавата - влизаме - изритваме тиквата, гея, бея и националиста с фес...и така си живеем щастливо. това е начинът! ако ***/костов визирам, ще станаха много/ или друга такава *** се опита се добере пак - и тях ги изритваме. пряка демокрация!

104

БГ

преди 10 години

До турчинДа прав си по големите *** като теб нямат думата в България нали се определяш като Турчин марш в Турция тука не си желан но там не се чустваш добре нали там не е същото в България въздухът храната всичко е по хубаво нали турчино ,турция нея чустваш като родна земя еми тогава за какъв турчин се определяш, ти просто си объркан човек който незнае dnes.bg/sport/2013/10/08/ogromen-skandal-na-gerena-fenove-sybliakoha-ivailo-petev.201995#какъв е когато се определиш какъв си ти самия тогава давай квалификации за другите.

103

щирлиц

преди 10 години

ФК"Левски".Що за ФК е това чудо?Всеки може да влезе и демократично да изрази "мнението"си.А какво общо има един адвокат със футболен клуб изобщо?Бил вложил 41милиона лв досега!?Чии са тия пари?Подозрително.Така Левски няма да го бъде.Имаше едно време ФК"Левски".Точка.

102

просто човек

преди 10 години

до 101Румене, те тези дето го съблякоха увериха Сираков , че този няма как да е повече треньор на Левски. Ще му стъжнят живота при всяко пребиваване на Герена. И ако до дербито с ЦСКА е на поста си- дерби няма да има.

101

просто човек

преди 10 години

Няма такива олиг*френи. Снощи по спортните новини гледам как го съблякоха гол до кръста до като си седеше на масата. А Наско Сираков беше потресен и погнусен и не знаеше какво се случва всъщност и веднага пича си подаде оставката. Не можа да приеме тази гавра.Борат и той беше възмутен и каза че следващата оставка ще е неговата...

100

д

преди 10 години

Селяния и чубанизъм от класа. Сини и червени драми. Смях в залата.

99

Дончев

преди 10 години

Срам! Срам ме е от това, което видях! Срам ме като българин и като левскар!

98

pepe

преди 10 години

Да си вземат поука играчите, че на тях и на боксерките им пише Левски, и тръгнат ли да събличат става страшно!

97

Румен

преди 10 години

Тоя Петев ако беше малко мъж и имаше някакво достойнство, след такава гавра в колата и повече няма да стъпи на герена. Уви, за пореден път доказа,че е малка душица жадна за пари

96

ЗОРО

преди 10 години

live animals