150

ttt

преди 10 години

До никогаAбсолютно си прав. Земята е жизнено пространство, което се отвоюва и отстоява с война и кръв. А сега ей така да си харизаме земята на ***. Никога! Трябва да се започне със съд и ексзекуции на политиците отговорни за тази държавна измяна.

149

Анонимен

преди 10 години

a ima vreme i za kamikadzeta ot tia .

148

ВЪН

преди 10 години

Много бързо трябва да се започне с подписка за референдум по въпроса със затваряне на границата и неприемане на бежанци. Това е единствения ни вариант и управляващите които и да са те са длъжни да се съобразят със суверена, за да не им паднат главите , зашото първо от тях ще се започне. Иде зима и познайте тия черни и другите дали са свикнали на такива студове? Ще започнат обири, грабежи изнасилвания (има такива случаи от миналата година) Полиция няма или е по протестите. Къде са националистите?

147

коч

преди 10 години

*** вън от БГ

146

нелегалните вън

преди 10 години

Плевнелиев ако не е кукла на конци ще купи еднопосочни билети на всички ***, които окупираха центъра на София и ще изпрати за АфрикаВиж френския президент как си защитава РодинатаАма нашия е мишкаОрешарски също не ни защитава, а в парламента са го обърнали на стадион - например герберите се държат като агитка запалянковци. Липсват им само рисунките по лицето, ама и това няма да закъснее

145

никога

преди 10 години

До Хора сме!Божеее ти си ненормален бе как така ще се раздава българска земя бе!? Това е наша земя само нея имаме, тази земя е нечия и хората са избягали заради *** не за друго. И ако си мислиш , че арабин ще седне да ти копае ......те не знаят картоф как да засъдят тоя ми разправя земя да раздадем. Коя държава си раздава земята бе за какво сме ги водили тия войни бе кратун такъв. Човещина....ще я видиш, като ти заколят жената на площада след групаво изнасилване..не си мисли че друго е.

144

РЕФЕРЕНДУМ

преди 10 години

Процедурата по свикване на референдум не е лесна мисля че, според "демократичните" закони трябва да се събере МНОГО голяма подписка (направили са го така че да е почти невъзможно). Мисля обаче, че сега повече от всякога си струва да се направи това усилие - да се организира подписката за да се задължат чукундурите да свикат един РЕФЕРЕНДУМ ! Ред е на СЪВЕСТНИТЕ хора в БГ, с излаз към медийни платформи, да направят нещо!

143

Анонимен

преди 10 години

*** работа!!!Ако държавата, ако емигрантите! Тц, тц, тц!

142

Има начин

преди 10 години

До Dnes.bg.1България ще прави комшулук с Турската Република-така както повеляваше Кемал Ататюрк! И ще призовава тази РЕПУБЛИКА да не се държи ИСЛЯМСКО,а да спазва ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ! Ако ТУРЦИЯ иска да отива НАЗАД-това да си е проблем на *** им поведение! Много млади ТУРЦИ,например не искат ОРИЕНТА,искат си АВРОПАТА....

141

Хора сме!

преди 10 години

Не бива със лошо! Тези хора бягат от ВОЙНАТА! Трябва да им се даде шанс! Имаме много пустеещи земи! Имаме толкова ПРАЗНИ и НЕОБИТАЕМИ ПРИЗРАЧНИ КЪЩИ! Защо да не им дадем този шанс?????... Тези хора идват с мир! Да им дадем ПРИЗРАЧНИТЕ къщички! Да им дадем пустеещите БОГОТВОРНИ земи!!! Дето много българи-загърбиха! Тези хора ще ПРОИЗВЕЖДАТ,ще плащат данъци! Ще направят връзка с АРАБСКИЯ свят! Ще има за Детски,Ще има за Пенсии! България,ще стане ОГРОМНА държава! И колко ще сме ВЕЛИКИ????

140

муспи

преди 10 години

ЕС гълчи бугарските правителства че саботират плана за Новия ред. Тези диваци не идват за да се адаптирват и прехвърлят в Германия, а за да превърнат България в първия шариат на Европа. Те трябва да са поне три милион72289а като начало, - какви са тези жалки цифри, какви центрове са препълнени!

139

ВЪН

преди 10 години

спазваш законите на България . а ТУК ИМАМЕ НАРУШАВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА! И какво показва това ? Всеки минал нелегално границата , не само , че няма да бъде съден , ами ще го гледаме като писано яйце! Да инициираме референдум - Да се затвори ли държавната граница и да не се допускат бежанци ? Палец нагоре ДА , палец надолу НЕ. Да го направим по Европейски , законно. Тогава няма санкции денс бг.

138

ВЪН

преди 10 години

Путин го е казал : В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация същото мисля се отнася и за България, ако искаш да живееш тук трябва да спазва

137

nerez

преди 10 години

Разбрах бре......ама ти не ме разбра..... нищо , карай да върви.

136

nerez

преди 10 години

Гражданин какво ти пука за шведите? Как няма да ги изнасилят като половината шведи са пасивни педера$и.

135

nerez

преди 10 години

Слави изпълнява поръчкови предавания иначе евреите ще го сменят с някой който има още по гъвкъв морал. Днешното предаване на Слави ме върна в татовото време за няколко мига. Тогава се правеха много груби пропагадни неща и това шоу ме върна в онази епоха.Чудно ми е дали много кратуни се хванаха на въдицата.

134

Dnes.bg.1

преди 10 години

До БългаринГърците вдигнаха 4 метрова стена,а наш Иванчо Костов навремето разгради българо-турската граница през която пиле не можеше да прехвръкне.И оттогава насам започнаха епидемиите по добитъка и огромните загуби за нас,както и безконтролното влизане на африкански и арабски емигранти.Да живее братската дружба между българския и турския народ!На нас граница не ни трябва,така говореха първите ни демократи в 1989г. Смятаха,че всичко което хвърчи се яде.Балъци бяха и българите балъци направиха

133

Рая

преди 10 години

До Ооох,БългарийоооНе са ни виновни бежанците, а ние самите ! Крайно време е да търсим причините извън себе си, с това нищо няма да постигнем ! Истината е, че ни е страх и не знаем как - визирам и себе си- да променим живота си. А това , че имаме висше обазование, не ни прави адаптивни или находчиви, нали? Самият факт ,че въпреки дипломите мизерстваме , говори достатъчно за нас, за образованието, за това докъде се докарахме...

132

Dnes.bg.1

преди 10 години

До БългаринТова не е лъжа,че ни задължават да ги приемаме. А Румъния,къде е Румъния? Откога Румъния граничи с арабите и Турция? Колко имаш по география?Как завърши с двойка?

131

Dnes.bg.1

преди 10 години

До Тра-ла-лаНяма нужда да гледам новините. Те западняците хиляди неща ни обещават. Някой спомня ли си как обещаваха през 1990-1995 г нов план Маршал за България? И как ще налеят милиарди долари в икономиката ни? Дори Желю Желев непрекъснато повтаряше, новият план Маршал,новият план Маршал.Той им беше повярвал,хвана се на лъжата. Цели 5 години той,американците и Соломон Паси повтаряха и ни лъжеха с тоя нов план Маршал. Българите сънуваха милиардите и алчността им се развихряше. Накрая-нищо!