14

Анонимен

преди 10 години

марийче много сте романтична!!!звиждам на гаджето ви!

13

xix

преди 10 години

Авторката на статията няма ли кой да я "ощастливи" както си трябва, та да спре вече с тези глупави статии :)

12

друг виц

преди 10 години

Пет приятелки се прибирали късно вечерта от дискотека и сидели на пътя един мъж, паднал в калта, пиян на мотика, целият в кал, даже не му се вижда дори лицето...Те се чудели, кой ли може да е и първата бръкнала в гащите му да провери и казала:"Не е моят мъж!" Втората и тя бръкнала и казала: "Вярно, че не е твоят мъж!" :) Третата проверила и казала: "Този определено не е от нашето село!" Четвъртата... - "Този май не е българин!" А петата - "Този мъж сигурно е някое извънземно!"

11

--

преди 10 години

продължение вица от коментар 8:...-Добре де. Снощи пипам моя Стоян за топките и те топли и аз му казвам, странно - защо на Иван и Пешо са студени, а твоите - топли?!?

10

Хм

преди 10 години

ша ми пуснеш ли отзад маце? :)

9

razboinikov

преди 10 години

dorazkaji viza bate

8

вълчо

преди 10 години

Три колежки работели в една стая дълги години. Тайни между тях вече нямало. Един ден едната колежка казала:-Снощи пипам на моя Иван топките и те студени като сладоледени!!!-Не може да бъде!!! - възкликнали другите две.На следващия ден втората колежка казала:-Снощи пипам на моя Пешо топките и те студени като сладоледени!!!-Не може да бъде!!! - възкликнала третата.На третия ден, третата колежка дошла на работа цялата бинтована, гипсирана, в синини.-Какво ти се е случило? - попитали двете.-Нищо!-Как така нищо? Виж се!-Добре де. Снощи пипам моя Стоян за топките и те топли

7

Анонимен

преди 10 години

кога го изтрия в пердето , как ще реагираш мила

6

Анонимен

преди 10 години

Невероятна тъпотия.

5

snp93

преди 10 години

скъпа можеш ли да свършваш

4

Бойковист

преди 10 години

тези *** въпроси да не са от лексикона на някоя 10-годишна?това звучи като зарибявка по някой селски чат или сайт за запознанства ...даже мога да добавя и аз няколко:1.Ако влезеш след мен в тоалетната след като съм акала ще се възбудиш ли?2.Ша *** пофтаргаш ли ил да са загащвам?3.Га ми го тургаш лъзга ли са?

3

234

преди 10 години

Бриса ли си г*зо заран?

2

Мен

преди 10 години

А ако вече е пуснала ?

1

QUES

преди 10 години

На въпроси 2, 3 и 7 се отговаря само :искам да ми пуснеш отзад