10

Анонимен

преди 10 години

До "00" обижда , унижава , мачка и следва "бизнес " мотото " Персонала трябва да се държи в непрекъснат страх , за да работи " ...ot edin takuv GALOSH sudrah 18 500 evro -i to za EDNOKRATNO izpuskane na nervite...Drugia put da si othape ezika...Privet na vsicki ot Irlandia... A na BG corbadziite- sopoliv da go.......

9

Анонимен

преди 10 години

"1. Ти си късметлия, че дори имаш тази работа. - що бе дали да не би да има незаменими кадри? На пръстите на една или две ръце се броят тези случаи. От няколко милиарда работещи по целия свят.

8

Хехо

преди 10 години

До ссВ твойта фирма за йерархия не са ли чували? Че кой ръководи пряко 40-50 човека - *** ти фирмата!

7

Чиновник

преди 10 години

На пръсти се броят частните фирми, в които има нормални условия на труд. В България повечето са фирмаджии, а не бизнесмени и имат да извървят много дълъг еволюционен път, докато станат нормални човеци.

6

сс

преди 10 години

Хахаха който го е писал очевидно никога не е ръководил хора и си няма понятие как се управляват хора. Когато ръководиш 1-2 може и да имаш време да обясняваш на всеки като *** кво се иска от него и защо така да го направи и тн и тн, но когато ръководиш 40-50 човека всеки ден или повече, раздаваш заповедите и изискваш изпълнение иначе месец няма да ти стигне да обясниш на всеки поотделно.

5

Донка Казиска

преди 10 години

До Вера ДоневаВерче, я да си събираш канцеларийката, че до никъде не си я докарала!

4

Вера Донева

преди 10 години

Донииииии, четеш лиии???

3

Анонимен

преди 10 години

2 лева струва "отварянето" на фирма. Действайте!

2

fsb

преди 10 години

До "00"Пич, да не работиш в нашта фирма? :)

1

"00"

преди 10 години

Тези примери , които си дала не се отнасят за БГ работоДателите. Напиши нова статия с примери - крещи , обижда , унижава , мачка и следва "бизнес " мотото " Персонала трябва да се държи в непрекъснат страх , за да работи "