123

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 127Пушачите следва да плащат сериозно завишена здравна осигуровка, така както шофьорите направили нарушения плащат завишена гражданска осигуровка в 'белите' страни. Пушча хванат с цигара дори на открито, разрешено място, следва да се глобява ако не носи талон за платена допълнителна осигуровка 'пушач'. Кръчмите не следва да плащат данък пушене а да не се допуска пушене безусловно

122

Анонимен

преди 10 години

А *** акането и пикаенето върху масата ще разрешат ли в ресторантите?Аз ще си носе ендин скункс в клетка и ако някой ми дими ще насъскам скункса да го напръска.

121

7

преди 10 години

Тая *** е права, наистина подходиме някак си толерантно. За мен причината е, че в моя град си има хубав голям мутренски ресторант, където не спазват *** забрана и където чиновник явно не стъпва. Та там сега доволно се опушват и непушачите, които странно защо не ходят в другите заведения, където се спазва забраната(някои фалираха). Та мисълта ми е ако нямаше забрана щеше поне помещение за непушачи да има там - не че тия хейтъри си го ползват като има

120

Koffkathecat

преди 10 години

няма да те убият. Ако не искаш да дишаш цигарен дим може би трябва да спреш контактите си приятели пушачи. Не защитавам пушачите, но тази твоя агресия към пушачите ме кара да си мисля, че не си много умна. И ако зависеше от теб, тази държава нямаше да е много по-добре, отколкото е в момента.

119

Koffkathecat

преди 10 години

''Нещастни са пристрастените пушачи, дето смучат цигарки от мъка и стрес, не хората, които искат да живеят в нормална държава. ''----------А каква е твоята мъка, Невена21? Че си незадоволена? Държавата няма да стане нормална каквато ти се иска. Без ЦИГАРИ! Утре ще искаш да спрат колите от движение, защото ти замърсяват въздуха? Или да спрат да се разхождат кучета по улиците, защото си алергична!!! Написах ти го още в първите постове, ако подбираш внимателно храната, която ядеш 2-3 цигари

118

Даола

преди 10 години

Интересно досега не съм срещала страстен пушач, който да е загрижен за другите хора, доста са егоистични. А що се отнася до възрастни жени, пушили цял живот, видът им е меко казано ужасен - превърнали са се в карикатура на самите себе си. Но "постоянстват" дори и да дават последните си пари - не мога да разбера подобно пристрастяване. Вероатно е болест.

117

НЕ НА ПУШЕНЕТО

преди 10 години

БРАВО НА МИНИСТЬРКАТА! ПОВЕЧЕ ТАКИВА МИНИСТРИ БОРЕЩИ СЕ С ПОРОЦИТЕ И ТЮТЮНЕВАТА МАФИЯ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! БРАВО!

116

Анонимен

преди 10 години

do nasia blok ima stari kasti na koito ot kominite se nosi takava smrad ,a otdelno ot avtomobilite i mobilnite anteni da ne govorim

115

Анонимен

преди 10 години

sto ne vidite i mizeriata v koiato jiveem ,zaplati samo za osnovni razhodi

114

Анонимен

преди 10 години

ami kakvo ste kazete za avtomobilite koito otdeliat hiliadi pati pove4e i po vredni gazove ,nikakav kontrol da ne govorim za suma v gradovete ,

113

Е тоя

преди 10 години

Добре де, хора, едно е да си пиеш или да си се дрогираш, друго е да пушиш в лицата на околните. И трите са вредни и не носят нищо добро в крайна сметка, но да пиеш поне си е за тебе--стига да не набиеш някой, на никой не пречиш. Ама да караш всички около тебе да пушат заедно с тебе не е редно...

112

Анонимен

преди 10 години

напротив !здравето си има цена.и то добра цена ,няма вече безплатно здраве .всичко е пари.

111

Анонимен

преди 10 години

Да очакваш пристрастен пушач да мисли за здравето си и за околните, това е същото да очакваш от наркоман да отглежда мак и да го продава в цветарски магазин като цвете!

110

пурата

преди 10 години

асд като тебе мислят и самите пушачи но не си го признават, щото повечето от тях сами не искат да са с *** дрехи

109

асд

преди 10 години

Дано не отменят закона в сегашния му вид. Тъкмо стана малко по-цивилизовано по заведенията и сега *** искат да ни върнат обратно в миналия век. Смотани червенотиквеничковчета, не искам да ме превръщат в пасивен пушач. Не искам дрехите ми да смърдят на *** след една вечер в заведение. Не искам да се будя с главоболие защото няколко *** не могат да излязат навън за 5 мин. Тровете се на спокойствие, това си е ваш избор и не ме засяга, но не тровете хората около вас, вкл. мен.

108

пурата

преди 10 години

само пушенето на пури е здравословно , но не е по джоба на българина .... така че пълна забрана на пушенето - туй му се пада !!!!

107

bibeto

преди 10 години

наистина законът трябва да остане ей тъй за каф

106

Бантустана

преди 10 години

Абе то навсякъде всеки пуши и всеки се крие. За какво са ни закони, които масово се нарушават и не отговарят на жизнения стандарт на българина, и създават усещане за беззаконие, както през комунизма. Ако си мислите, че сме като белите държави, значи сте пълни ***. Българите винаги са били подражатели.

105

развеселена

преди 10 години

.Всички непушачи са скучни хора и затова все гледат да се присламчат към веселата компания на пушачите.После димът им пречел?!?!

104

metro57

преди 10 години

Тоя спектакъл вече сме го гледали. Дано и в ЕС да не им е омръзнал, че да ви погнат за неизпълнението на програми и директиви, което да факто искате да скриете.