13

след 1 година

преди 10 години

точне след една година всички тези устроийства ще си ги блъскате в главата. Ако не ми вярвате вижте в другите европейски страни. Следващата година преминаваме на по-висок клас. Старите устройства няма да подържат мрежата от ново поколение.

12

PetyaM

преди 10 години

Много им е лесно на ГЕРБ - след като изтръскаха като брашнян чувал държавата, даже на детските катерушки посегнаха, сега вече викат "дайте пари за декодери". Ами върнете откраднатото и ще има за новите бедни, които са резултат от некадърното ви управление...

11

ДДТ

преди 10 години

*** държава! Вместо декодери - раздавайте ЦИФРОВИ ТЕЛЕВИЗОРИ.... погледнете малко в перспектива!

10

Asan

преди 10 години

Ко? НЕ!

9

Галин

преди 10 години

Днес, в една верига за бяла и черна техника, двама "тъмнокожи" българи си купиха един телевизор с диагонал колкото входната ми врата. Дори малко се поскараха кой да плати, всеки вика Аз, аз ! НО накрая към този телевизор си взеха декодер с ваучер. Ето това са социално слабите "българи"!

8

Анонимен

преди 10 години

Аз искам още пари, да може да ми се лендзи оня петлю със сет топ бокса.

7

....................

преди 10 години

Като чакаха до последно да започнат раздаването ще дават и сега след изтичане на удължения краен срок.

6

как дфа го свържа?

преди 10 години

дайте да дадете пари за декодери ,че да минаваме после на MPEG 6копувайте си по тежки че да стават за кацата с зелето,че паветата са кът.

5

давай декодера

преди 10 години

Toва са всичките членове на ГРОБ - безплатни декодери за всички.Урааааааааа

4

Анонимен

преди 10 години

Най-добре да подкарат по избирателни списъци.......да закръглят бройката на 10млн. декодера и готово.Предлагам Цецо да ги раздава.Тъкмо ще им монтира и по един "бръмбар"

3

Надежда

преди 10 години

Глупости, те сега на стойност 60 лева при цена 39 в магазина, раздават се на калпак на тези, които имат право на помощ за отопление 80% от тях отдавна са на кабел и сателитна, в града, в който живея *** ги търгуват за 15 кинта, половината страна хич не може да улови цифровия сигнал с тях и т.н. Както се казваше в един чешки сериал " Ако глупостта имаше криле, въпросната ГЕРБ депутатка щеше да лети по коридорите на Парламента като гълъбица"...

2

varg

преди 10 години

Даите им ги вие от герб.

1

Анонимен

преди 10 години

Да още 60 000. После на битака във Варна ще съфнат още 60 000 на половин цена.