8

Schzz0

преди 10 години

"Мигрюръп","Юросюр", Фронтекс - вискокбюджетни агенции, в които служителите взимат огромни заплати и нищо не правят.... А аз като Българин трябва да издържам бежанци, продукт на скапаната "Арабска пролет" и тъпата политика на САЩ и Израел.. Няма пари за трансплантации, за лекарства за онкоболните,а има за бежанците. Ами Фронтекс имат 85000000 евро!? А една стена през цялата граница няма да е повече от 5 ....

7

PetyaM

преди 10 години

Помощ ще има от ЕС, но ние пак се изложихме - къде са милионите, които пратиха европейците миналата година за да се подготвим за бежанската вълна. Ало, герберите, добре ли си ги разделихте, че сега няма нищо в бюджета на агенцията?!?

6

Анонимен

преди 10 години

до стоян: ВоЙна се пише не воина. *** и неграмотен български народ.

5

Анонимен

преди 10 години

Сега ще излезе някой умник от нашите политици и ще каже че е по-евтино да си държим имигрантите у нас, от колкото да ги връщаме. Подобно на изявлението, че е много скъпо да си затворим границата... Браво на холандците! Нашият народец да му мисли :(

4

Анонимен

преди 10 години

айде да ние честито забравете за някаква помощ от ЕС.......

3

ODESSA

преди 10 години

Царство България пак е издебнало докторите и е праснало цяло шише със лавандулов спирт на екс :)

2

браво

преди 10 години

Браво на Холандия а парламентарните ни престъпници какво правят.. пускат всички бежанци и всякакви в България и дори не се говори за това МЪЛЧАТ, ЗАЩОТО НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА Е ДПС ТУРСКА ПАРТИЯ ,която се СТРЕМИ България да се напълне с *** като тях и нас българите да ни избият или изгонят. За съжаления ние нямаме партия, която да е загрижена за НАС българите и за интересите на България.

1

аз съм българче

преди 10 години

Да обобщим мненията:1. "миграционните политики са в ръцете на държавите членки и поради това, че се смятат за основно вътрешен въпрос, на ниво Съюз остават фрагментирани"2. "Имиграцията се разглежда като заплаха" 3. "те трябва да бъдат приети от "богатите страни в Персийския залив"4. "Европа няма бюджет за приемане (на бежанци)"Сега някой да ми обясни за какъв ч*п ние приемаме и храним бежанци, и защо Европа иска да ние да си ги завъждаме, тука?