25

Анонимен

преди 10 години

Боже, как могат тези хора изобщо да живеят без дънчици, поп музичка и долари? Та ние душата си даваме да приличаме на хамериканците, държавата също!(((

24

Анонимен

преди 10 години

До Бойковистi ti si sashtiq pomqr kato tvoq boiko ,dane pusnat tuk nqkolko tona 4e da vidish /

23

БОБО

преди 10 години

МАЛЕ.Е.Е.Е.Е. ЩО *** ПИШЕ КОМЕНТАРИ...НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА НОБЕЛОВИТЕ ЛАУРЕТИ БЕ....

22

Бойковист

преди 10 години

дънки Панака,иранско производствоправ е Нетаняху,да праща самолетите с да пуснат няколко тона демокрация

21

Анонимен

преди 10 години

Младите в Иран не харесват забраните. Тайно слушат западна музика, гледат западни филми. Младите ще унищожат режима на аятоласите рано или късно,те са сила!

20

stoneg

преди 10 години

Никога няма да бъдат прогресивни тези хора никога

19

Анонимен

преди 10 години

А едно време млада иранка облечена във прилепнали къси панталонки и впитичко боди е можела да се запише на курс по парашутизъм или парапланер.. Не ,че помня онова време просто гледам стари снимки от преди.Сега се кефят че могат да си купуват дънки полулегално и да слушат тайно музика в мазето.Ама тихичко,че предполагам,че си имат нравствена полиция която много бие..

18

Debora1

преди 10 години

Гледайте филмa "Не без дъщеря ми" .В книгата си Не без дъщеря ми Бети Махмуди разказва собствената си история, ... "Дъщеря ми спеше на седалката до прозореца в големия самолет на Бритиш Еъруейз. ........."Гледайте и пocлe пишете Ne se postaviaite do hora podchineni na isliama ! Uvajavaite gi ot daleche !

17

Анонимен

преди 10 години

Ами да пробваме, а. Обличаме младо момиче с дънки и прилепнал потник и я пращаме да се разхожда така по улиците. Пък да видим колко са модерни и демократични. Ако са не би следвало да има никакви проблеми, ама честно казано не ми се вярва, че ще стане точно така.

16

veritas

преди 10 години

Тия пък, не усещат ли колко е нелепо, да си показваш дънките, пробивайки филтър за достъп до интернет. Други пък слушали западна музика, ама тайно. Какви безумия. И се обиждат като им кажат истината, че живеят в диктатура. Както ние се обиждаме, когато чуждите послянници ни казват истината. И го удряме на чест, вместо да се замислим.

15

Еха

преди 10 години

Според мен едно затопляне на отношенията САЩ-Иран ще е едно от най-добрите неща, случвало се на света от падането на Берлинската стена насам ;)

14

Анонимен

преди 10 години

Всичко американско е чуждо в Иран. Там не се продава кока-кола дори. И са в правото си.

13

Анонимен

преди 10 години

Тия са ***. Опитват се да покажат колко са свободни и как всъщност това, което казва Нетаняху не е вярно, използвайки "социалната мрежа, която е блокирана от властите в Иран, но много иранци се добират до нея чрез специални компютърни програми, които преодоляват филтъра."И докато са се мъчили да пробият филтъра дали нещо не им е просветнало за свободата, в която живеят и за иронията, която произвеждат, отричаки думите на Нетаняху?

12

Нико

преди 10 години

Сочни иранки по бикини... мммммм

11

kk

преди 10 години

По-красива жена от персийка трудно ще намерите... неземна красота!

10

...

преди 10 години

Който псува иранците псува и българите тъй като сме една и съща кръв. Това са персиици, велико древно племе и нямат НИЩО общо с крадливите и простите арабски племена. Жестоко се мразят взаимно. Дори чисто физически, иранците приличат на нас. Много светла кожа и по-тъмна коса. Дори някои имат съвсем руса коса. Дори самата дума "ариец" е персийска дума. Съвсем европейски черти имат за разлика от арабите - ***, квадрати физиономии, тъмна кожа, тъмно мислене и всичко останало...

9

коментатор

преди 10 години

Всички които коментират вкл и журналистите не са били в Иран. Иранците мразят аятоласите, мразят оганиченията наложени от фанатиците и искат начин на живот който е бил по времето на Реза Пахлави. Когато освирквате някой първо разберете какво иска той. А колкото до това че някой в Иран се смял на Натаняху.....това е многомилионна страна...от чиито земи сме тръгнали и ние българите.

8

Геле

преди 10 години

Навремето дядо ми на село е носил потури и е имал големи мъдуриаз сега нося дънки и имам мъдури кат трънки затова жена ми ходи по други мъже !

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонимендобре че са ***, защото досега шепа корумпирани демократични политици да бяха продали старната 100 пъти за къщи в швейцария и децата в швейцарски училища

6

tt2

преди 10 години

"Мисля, че ако иранците имаха свобода, те биха носили дънки, биха слушали западна музика и биха имали свободни избори", каза Нетаняху.колко много блага биха имали - западнала музика предимно наркоманска, свободни избори с все еднакви *** слуги на колонизаторите