20

Спиро Картечаро

преди 10 години

Който не знае да си Трае . Бизнеса на г-н Манчев е абсолютно Законен .Който е подписвал Договорите да си е отварял Очите . Който хитрува да си плаща Тарикатлъка Който си е гледал работата през пръсти ...в Затвора .Може ли " Просяка да каже на Царя ... Открани Царю ".

19

анонимен

преди 10 години

Кой предложи главния прокурор, та това е Цецко Цветанов дето му реши делото като съдия в Пловдив към оная съдиика,, тогава как ще обвини Цецко който е още в НС, та това е смях и пепел в очите на народа. Дано Манчев се отърве от октопода на политическа и съдебна власт

18

анонимен

преди 10 години

допълнение от 16 - Г-н Манчев, не обръщайте внимание на злословеното по ваш адрес, коментарите са писани от хора с деформирано съзнание, завист и злоба към можещите така ги манипулира властта и медията, това сме ние българите в ада да унищожаваме можещи !

17

Boroka

преди 10 години

В каушаааааа тая мазна ***.

16

анонимен

преди 10 години

Г-н Манчев не ви познавам и не знам за вашия бизнес, но ако сте прав както декларирате това значи, че ви рекетират за голям процент от вашия бизнес, както съм чул, че Гришата се отървал като дал на Бойко един завод а вие не знам какво ще дадете - Ако сте прав, дано Господ се смели над вас да се отървете от държавната мафия от която пострадах и аз ! ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ !

15

Berlin

преди 10 години

В пандиза!

14

ха,ха,хаааа...

преди 10 години

МАНЧЕВ Е ПИЧАГА --БАЯ ХОРА ЩЕ ИЗГОРЯТ ЧРЕЗ НЕГОВИТЕ ДОКУМЕНТИ И ИСКАНЕТО ЗА МЕЖДУНАРОДЕН ОДИТ НА БЕХ!ТОЯ Е ПЕЧЕН И ИМА ПАРИ ДА ГИ СЪДИ ДО ДУПКА!!!!ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЕМ СЕИР!!!/...а и фотоволтаиците дигат грозна пара/ЕВРОПА ЩЕ ВЪВЕДЕ РЕД И ЗАКОНИ НАКРАЯ!

13

акуд

преди 10 години

дпс чрез бсп иска да унищожи едрия БЪЛГАРСКИ бизнес, без значение (днес) какъв е той

12

да!

преди 10 години

Не познавам г-н Манчев,но ЗАЩИЩАВАЙТЕ се, г-н Манчев! ТУк сигурно има "ДЪЛБОКА РАБОТА",АБЕРАЦИО ИКТУС- чрез мощно отклоняване на погледа на обществото, да се СКРИЕ НЯКОЙ МНОГО ВИНОВЕН или да се прокара ГОЛЯМ шлем, а ние да сме "хипнотизирани" от гаранцията от 1 млн. лв. Какво стана с Ганчев?Сега за да вдига ШУМ столетницата- мислете! какво крие?А нали имаше корифеи в енергетиката- Овчаров? Какво стана по неговото време?Защо Манчев?Защо веднага последва "ПОЖАР" в офиса в Москва и се "ИЗГУБИ д

11

4i4i

преди 10 години

Договорите в Енергетиката Манчев в сключвал, когато министър беше Р. Овч. и ми е много интересно сега като го захапят какво ще излезе. Искрено се надявам да си получи заслуженото с един куп бивши управници и Р. Овч. в това число. В момента Р.Овч. отново се прави на господ в енергетиката, а това значи само едно Манчевци и Ковачки ще ни доят до последно.

10

4i4i

преди 10 години

Манчев не е в играта от вчера, по времето на ГЕРБ явно е носил куфарчета при тях и Р.Овч. и СИЕ са се заегнали от това 'предателство'... иначе не виждам за чии ще го гонят.

9

Драганов

преди 10 години

тоя колко откраднал .....да се обеси без съд и присъда

8

gogo

преди 10 години

Напълно прав е и сигурно ще спечели по съдебен ред .Защо не са привлечени като обвиняеми Д.Добрев Асен Василев ,Бойко борисов и Марин Райков,Това са глвните виновнициТия хора хабер нямат как се управлява държава.Но като не се търси отговорност за нанесена щета от истинските виновници нещата ще продължават

7

Snorky

преди 10 години

ГЕРБ натискаше Ковачки, БСП сега натиска Манчев. И децата разбират какво се случва. Енергийната мафия пълни партийните касички.

6

CS

преди 10 години

Basi naglia lujec .Durjavata spira proekta , atoi se obqsnava , 4e li4no nqkoi trqbvalo da mu kaje na nego i korumpiranite direktori v NEK .pratil isa pismo v Nek biv6i ministri , otam natatuk i te i ti samiq ste si pravili ham hum se edno ste durjava v durjavata .Dano izgori6 pone za 5g v zatvora kradec mrusen .

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Га яди...киффтетата ни...рива,сега ривеш.Освен теб,сигурно требе да вкарат в панделата едно...премиерче и един министър на енергетиката и на...финансите,дето се правеха на...големи,на народен гръб,като нарушаваха на...ангро,парламентарно решение за спиране на...гьола Белене.Сега се...гушат в Парламента и пак с...претенции;да харчат народните...парици.

4

анонимен

преди 10 години

Такива като този пълна конфискация на всичко,до живот в панделата и най правилнота на електрическия стол само така ще си помислят следващите като него да ли трябва да са толкова нагли.

3

анонимен

преди 10 години

Човече,една врачка ми каза , че ще си имаш проблеми.Нищо лично, но иначе друг човек , по високостоящ от теб , ще си има ГОЛЯМ проблем, а един още по висок от него ,ще си има ЯК проблем.Така е и с мен. Уволниха ме..Несправедливо,неправилно,неаконно, но още си лежа .Накрая , все ние , невинните го сърбаме. Дано да си си заделил нещо и за себе си.Щото мен ми остават още десетина годинки.Успех и късмет.Най вече за съдията.

2

Нико

преди 10 години

Нещо статията куца." Богомил Манчев, който е обвинен в длъжностно присвояване по консултантски договор за АЕЦ "Белене"."По надоло се казва:"Както Dnes.bg ви съобщи, гаранцията на Манчев е 1 млн. лева. заради обвинение, че е подпомогнал и подбудил бившия шеф на НЕК да присвои държавни пари"Еми кое от двете е вярно!. Не може и двете да са верни защото не може да подбудиш сам себе си.

1

Има право

преди 10 години

Законно е точил държавата. Сега най-невъзпитано искат друг да го прави. Колко несправедливо.