29

Simona

преди 10 години

Moje li nqkoi da mi kaje ot kyde sa vzeti tezi statistiki

28

Анонимен

преди 10 години

До 4i4iНОБЕЛОВИТЕ лауреати ГИ търси в Монако и Монте Карло можеш да ходиш и в Италия където една бутилка вино в ресторанта е 25 ЕВРО а в МАГАЗИНА 2 ЕВРО Смешен 95 % от западняците СА СИ ПО ПРИНЦИП СА СИ ,,ЧУКЧИ и трябва да не ги приемаме ПРИ тази зверска криза и празни хотели и курорти И ТОВА ГО ВИДЯХ ТОВА ЛЯТО В ИТАЛИЯ трябва да се радваш на всеки дошъл А ЗАЩО няма туристи от Италия -- ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ И ЗА БЕНЗИН БЕ УМЕН ТРЪГНАЛ да плюе смешника

27

Шопчо

преди 10 години

Явно вече и пенсионерите са научили от телевизията за ефтината пиячка и удоволствия за 1/3 пенсия, що да не дойдат, само на бира от по 5 лири живее ли се ?

26

Анонимен

преди 10 години

Лошата реклама е най-добрата реклама

25

4i4i

преди 10 години

Не е ли по-правилно заглавието на материала да бъде " В Слънчев бряг идват все повече британски *** и пияници"То парите не миришат, но си направихме морските курорти точка на сгъстяване на прошляците на европа и русия

24

До 28

преди 10 години

Не само къде могат да пият, но и откъде могат да си купят наркотици, и как могат да си правят секс посред бял ден и полицията хич няма да ги закачи. То това си е реклама.

23

Анонимен

преди 10 години

Да...засилено е...вместо 100 човека са дошли 107 и половинка и ей ги процентите готови...Давйте бройки, а не проценти и можем да ви поверваме...

22

varg

преди 10 години

Земетресение в Шумен

21

Georgi

преди 10 години

Az ne moga da razbera zashto govorite za sport pri polojenie che statiqta e za turistite v Slunchev Brqg? Lichno bratq Pulevi moje da sa veliki boksiori no kato hora sa pulni selqnduri deto samo se izlagat.

20

Анонимен

преди 10 години

Що бе ***, ние българите си имаме едни волейболисти и един боксьор, нормално е да си ги пазиме и да не искаме все златни яйца да носят!

19

Пфф

преди 10 години

А, и може в съблекалнята устно да ги величаете...

18

Пфф

преди 10 години

супол

17

Анонимен

преди 10 години

За първи път гледам цял негов мач, БУДНОСТТА му не може да се придобие в рамките на един живот с никакви тренировки и медитации, той ще напусне ринга непобеден. И тогава ще дойде времето на Кубрат, който безспорно е изключителен боксьор!

16

просто човек

преди 10 години

do 18Впрочем Брат му Виталий е много по-велик, но вече остаря....

15

Анонимен

преди 10 години

Кличко не е човешко същество, бързината му и силата са невероятни! Навремето гърците биха го нарекли я Ахил, я Херкулес! Освен това е и невероятно интелигентен, а най- важното НЕВЕРОЯТНО БУДЕН И КОНЦЕНТРИРАН! Повтарям, това не е човешко същество, ако Кубрат е готов да се бие с един бог да заповяда.

14

просто човек

преди 10 години

до 15Нещо повече, той се усмихваше по едно време докато Поветкин му налиташе. Просто знаеше че е класа над него. А поветкин досега не е бил побеждаван ... има 26 мача и ги е пребивал всичките от бой....Кличко му направи физиономията на създарма.

13

От далечна Англия

преди 10 години

До Минува42Прегледах българският речник,така и не намерир дума като дармадан.Трябва да е нов турцизъм в българската реч? Когато заговориш на чист български тогава се обаждай.Между другото да използваш 4 за Ч и 6 за Ш е доста долнопропбно и чалгарско.

12

просто човек

преди 10 години

до 12Винаги се надявам на чудото, човек! Колкото и да са малкои шансовете, докато не умре и последната надежда, трябва да се надяваме за Кубрат!

11

Анонимен

преди 10 години

Гуре гледа ли бокса, фантастичен боец е Кличко, както и да го вириме ще ядеме як бой. Ханко брат има много малък шанс срещу този КИБОРГ. Просто са в различни категории...в много различни!

10

просто човек

преди 10 години

Кличко е класа! Поветкин досега не беше побеждаван и даже не е бил нараняван...Дойде тази вечер Кличко и му направи физиономията на кървава мекица!Велик Владимир Кличко!Следващият мач ще е Кличко- Пулев! Всичко или нищо за нас!