18

kiko

преди 10 години

Имах четливо написано - над малкият Кико - Дай всичко от себе си ! - В момента е останало само Да........ си ! ")

17

Анонимен

преди 10 години

Дам, и аз имам цял тефтер с цитати, които много много харесвам и НЕ са клишета, ама никога не бих си ги написала на която и да е част от тялото... Всъщност никаква татуировка не бих си направила, вече..., отдавна това не е никакъв израз на оригиналност - всяка МОДА изключва по подразбиране УНИКАЛНОСТТА.

16

Анонимен

преди 10 години

*** непременно държи да демонстрира на всички глупостта си.

15

boza

преди 10 години

Az puk ste si tatuiram kruvnata grupa pod mishnicata .

14

художника

преди 10 години

В обществена баня едно дете вижда на патката на един дядо да пише "АМ" и от любопитство го попитало:- Дядо, защо си написал това на чорката си? - Ех мойто момче, когато бях млад пишеше "АМСТЕРДАМ"Та тия дето се жигосват като *** замислят ли се, че като остареят и ще са смешни в очите на младите?

13

Анонимен

преди 10 години

Трябва да имаш много сериозен комплекс за малоценност за да си направиш татуировка, с която да се опитваш да покажеш своята идентичност и уникалност. Из скандинавските страни е много популярно, има жени с толкова много татуси по ръцете, че се чудиш тва жена ли е, или някой пират от бандата на Джак Спароу. Направо отвратителна история...

12

Анонимен

преди 10 години

Ми то, брат, те повечето рок музиканти освен по татуировки залитат и по наркотици. Ти ми кажи дали са прости :D Друг е въпросът, че на съвременните артисти работата им е да поддържат интереса на почитателите си и евала на тия, които успяват без "скандали", татуси, голи снимки и друго простотии.

11

Монархист

преди 10 години

Няма по-голяма глупост от това да си татуираш нещо подобно. Никога не съм го харесвал и смятам, че хората, които го правят им липсва въображение, като не осъзнават, че една татуировка трябва да символизира нещо, а не да е просто цитат на някаква клиширана глупост. Като например: Only God can judge me - най-масовия и кифленски татус; следван от китайско или японско писмо, което притежателките му не знаят какво означава и на последно - арабските символи.

10

една

преди 10 години

Това че някой е музикант на метъл, рок или която и да е ПОПУЛЯРНА музика, или пък ПОПУЛЯРЕН артист, не означава автоматично, че не е ***. Те затова са и популярни, т.е. в превод НАРОДНИ, защото се харесват от масите, а исторически е доказано, че масата е проста.

9

ДО 6

преди 10 години

Добре викаш простотия,а знаеш ли колко велики певци и рокмузканти са с татуировки.Бон Джоуви само като пример,те прости ли са.

8

естет

преди 10 години

простакесище ме трийне мода, ако ползвам някое друго определение...

7

Анонимен

преди 10 години

Тези хора не си дават сметка, че татуировката е временно хрумване, което ще остане завинаги. Колкото и красиво да изглежда сега, кожата не е вечно млада и опъната... Да не говорим и какво ще мислят след време за цитата, който са си жигосали.

6

една

преди 10 години

Номер 2- това дори не е откачена история. Това е простотия. Само един *** и невеж човек може да падне толкова ниско, че да си жигоса /не е далеч от жигосването/тялото като животно и да се пъчи с това. Простотия и пак простотия, а хора с татуировки са директно вън от кръга на познанствата ми, камо ли да ги наема на работа. Има много критерии, по които да познаеш простия човек и татуировката е един от тях.

5

Анонимен

преди 10 години

надписите са най-тъпите татуировки,все едно на какъв език

4

много точно,1

преди 10 години

:))

3

команда до №1 и №2

преди 10 години

Бегай легай

2

Анонимен

преди 10 години

Не знам какво му носи на човек за да си направи татуировка. Какво изпитва когато му забележат околните татуса. Т'ва не мога да си го обясня. Самочувствие че си се нашарил ли? По-красив ли изглеждаш така...???!!!Откачена история!

1

Анонимен

преди 10 години

Който е чел Шекспир, няма да направи такава глупост върху тялото си.