12

Чат пат

преди 10 години

Те и децата ни са сред най-тъпите в ЕУ, че и в света, щото поколението на мама и тати са чалгизирани от системата на прехода. Отделно сме и най-дебели и нездрави. Мит е красотата на българката, както и либидото на средностатистическия посетител на син сити...С прискърбие ги споделям тия работи.

11

биби

преди 10 години

Всеки *** с диплома над 2.99- студент във ВУЗ! Това го има само тук! Както "оптимизираха" училищната мрежа и съсипаха десетки училища, така да подходят и към ВУЗ-овете. Иначе след някоя и друга година няма да има българско училище и тогава кого ще доят десетките "университети"???

10

Анунимус

преди 10 години

Трябва да се хранят чаветата на (роумингите) да им е ефтин тока водата, да не си купуват лекарства защото им се дават безплатно в лекарските кабинети за спешна помощ след 7:00 ч. Да им се дават детски помощи за всяко дете за да може децата да хранят родителите си и ако случаино родителите отидат да проституират в европа Българската държава има отлични социални домове които да се грижат за малките (роумингчета) докато мама и тати правят парички и още малки сладки необразовани (ромингчета) и т.н.

9

кравари и офчари

преди 10 години

От Тодор Живково време до днес България произвежда кравари и офчари с Висше обрасование , а Дипломи за средно обрасование в Германия не се признав

8

Анонимен

преди 10 години

Ами то образование не се прави с феодални работодатели, учители -връзкари и мизерни заплати. По-добре няколко години да са нулеви за висшите уч. заведения или да намалят наполовина приема си. Иначе куцо и сакато влиза да учи, излиза прескъпо на държавата,а после бяга навън или продава чушки.Пари хвърлени на вятъра. Значи не сме бедна държава.

7

Анонимен

преди 10 години

В България доб ре фин ансирана е корупцията, мафията, олигархиите. Онзи ден нали пишеш че в бг вишистите са най-ниско образованите в сравнение с европа. Ами финансирайте ги де!

6

азз

преди 10 години

Е много ясно, то ако хората са по-образовани, кой ще гласува за тия ливади от БСП и АТАКА. Умишлено не се правят никакви реформи.

5

Анонимен

преди 10 години

Разбирането за образование е много тесногръдо: училища и университети. А то е много повече - курсове за преквалификации, чужди езици за възрастни, културно-образователни програми, образование за цял живот. Каквото е образовабнието сега - това ще бъде нацията след 15-20 години. Всеки друг сценарий няма как да се случи. Съкратете държавната администрация на половина и махнете това паразитно МВР. 10 % за образование от бюджета приоритетно за 10 години.

4

Радик Аленов

преди 10 години

Нали имаме полиция...

3

сдф

преди 10 години

Ако искаме да просперираме в бъдеще трябва да отделим повече средства за образование и наука. Вместоп да се чудите как уважаеми управници предоговорете повече пари в оперативна програма наука и образование

2

Монархист

преди 10 години

Всяка държава, която иска да прогресира в технологии и наука, да има специалисти и прочее инвестира в образованието, подпомага университетите, бизнеса подава ръка на новозавършилите студенти чрез стажове или директно наемане. Само в България нищо не е като за света - държавата, която предпочита да подпомага *** и некадърници, вместо да подаде ръка на младите и образовани хора. А разните селски бизнесмени се подиграват с по 400-500лв заплати. После се чудим що всеки току-що завършил емигрира.

1

Не е справедливо

преди 10 години

Имаме си роми, които да образоваме, защото ни ги връщат от Европа какво да ги правим.? Нашите отрочета с частни уроци когато отидат в чужбина, показват подготовка За какво да ни дават пари за училищата.. Как да го разбираме това братско отношение към нас, най-бедните в Европа.