20

hdUSHdwg5235erd

преди 10 години

Youtube: Baby Dynamics Yoga

19

Анонимен

преди 10 години

за 30 години колко ли мъка е причинила тая.

18

Анонимен

преди 10 години

НЕ Е ЛИ ВИНОВНО ОБРАЗОВАНИЕТО КОЕТО ПОЛУЧАВАТ, ВЪВ ВМИ- ТА .ПЛАЩАШ И СИ ВЕЧЕ СПЕЦИАЛИСТ.БОЛНИЦИТЕ СА ПЪЛНИ С ПЕЧЕЛБАРИ,А МАЛКО СА ТЕЗИ ,КОИТО СА С ПРИЗВАНИЕ.

17

Анонимен

преди 10 години

Мноого много сериозно нещастие... Нито на детето, нито на родителите, нито но рехабилитаторката им е лесно... Бог да помага на всички.

16

Анонимен

преди 10 години

Баща съм отскоро и като прочетох новината ми омекнаха краката, не знам този баща какви нерви е имал, но аз определено щях вече да съм в затвора! Мъниче на година и 3 месеца да преживее такава болка и стрес- е ако не ме оправдаят, че съм и прегризал гърлото на рехабилитаторката в състояние на афект, следващия труп е съдията или децата му като изляза или ще заекват или ще се напикават. Докога ще получаваме инвалиди или смърт, за доверието ни в лекарите?!!

15

Анонимен

преди 10 години

само на мен ли ми се струва странно, че за 5 часа никой в тая болница не е могъл да разбере какъв е проблема? явно не само въпросната рехабилитаторка не си е на мястото...

14

Анонимен

преди 10 години

Тая е много проста и некадърна, веднага в милицията,да дреме кат каиш до пенсия.

13

Анонимен

преди 10 години

Така ще е като изпитите по родните медицински университети се вземат от всички стига да подпъхнат някой друг подкуп. Лекар се става с много четене и знания, ако ли не - резултата е такъв!!!!

12

sssss

преди 10 години

tapa ne6tastnitsa nqma li koi da vkara edin doktor v zatvora samo pari iskat a ne varshat nikakva rabota neshtastnitsi

11

nqkoi_si

преди 10 години

Те вече преди мен го писаха, че трябва да се отстрани докато случая приключи, а след това доживотно отнемане на правата, както и да не заема длъжност, от която зависи здравето на други. Междувременно чисто човешки трябва да и се счупят краката, ръцете, разбира се, след като е спукана от бой от бащата. Такива животни не са единични случаи!

10

Анонимен

преди 10 години

кво да кажа - държавата на шебеците. пардон, ама и те не биха го сторили.

9

Sephora

преди 10 години

Лекарите в Кюстендил се оказват безсилни и пращат детето в "Пирогов"......да, аз съм виновна, аз му счупих и двата крака, призна си, ...потресаващо, непрофесионализъм, простотия. Това не може да остане безнаказано.Крайно време е да разберем, че не може да си прави каквото си иска. Дано се оправи по-скоро детенцето.

8

Анонимен

преди 10 години

Не знам какъв злодей трябва да си, за да направиш нещо такова. Грешки стават, но бъде човек и веднага помогни на детето, как може да го изпишеш все едно нищо не е станало. Какви *** ни лекуват само.

7

тцЪ

преди 10 години

Дисциплинарно уволнение и до края на живота си тая да намери работа единствено като чистачка на тоалетни.

6

Debora1

преди 10 години

Тази рехабелитаторка Славка Ботева трябва незабавно да бъде отстранена до изясняване на случаяЩе бъде жалко ако счупи още бебешки крачетаНе проумявам. Това само ненормален човек може да го направи. Медиците ни трябва да минават периодично психиатрични прегледи

5

Кирил Велков

преди 10 години

И на мен не ми бяха изчистили кравойзлива на козъка -др.Ленгарски и в Пирогов се чудеха как е възможно.Но с много пари на черно нещата тръгнаха в столицата,затова ако имате нещо спешно бягайте от там,няма спасение-от личен опит го казвам !!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

после тия *** имат наглостта да се оплакват че ги бият... е как да не ги бият? Дано бащата й е счупил и двата крака на тая

3

Анонимен

преди 10 години

Поредната родна "лекарка". Директен съд по средновековски.

2

TS

преди 10 години

Щото сме много милозливи и затова сме на това положение. Страх трябва да има и всичко ще е ОК. Бащата да я издебне някъде без свидетели и да й извади поне едното око. Щом подобни раздавания на възмездие станат масово явление, всеки ще започне да си върши работата съвестно и перфектно, както и да си спазва уговорките.

1

777

преди 10 години

ne se iznennadvayte, vse pak sme v BG! NORMALNO!!!!!!