14

Gorskia

преди 10 години

Коментарите от 17 до 21 са платени от синовете на убийците от ОФ и Народният съд. Само да напомня,че допълнителните доходи трябва се декларират в НАП. Но Цоциалитите данъци не плащат, защото с мислят, че държавата им принадлежи.

13

Роко

преди 10 години

До ЦвЪ ЦвЪКато махнат и охраната друго не му требе

12

До отиват си

преди 10 години

Много ви се иска да си отидат,ноооооо няма да стане! Толкова много прости похвати приложихте за да ги свалите от власт,че цирка бледнее пред вас! Действията ви нямат нищо общо с народната любов-не подценявай манталитета на Българите!Когато народа иска нещо го показва и резултат има-февруарските протести. ПРИОМИТЕ ВИ СА ТАРИКАТСКИ НО ПРОСТИ,ПРОЗРАЧНИ,ЗАТОВА НЯМА РЕЗУЛТАТ! Най-сетне се примерете-повече на власт Боко няма да дойде-народната любов"лошия материал"му показа червен картон!

11

баба Гуцка

преди 10 години

Скандалът с бюлетините и подслушванията не е заглъхнал и до седмица ще има обвиняем за костинбродските бюлетини.Това коментира главният прокурор Сотир Цацаров, който се срещна в Брюксел с Генералния секретар на ЕК. А скоро пущат и Йоца Амстердама....

10

за БУДИСТИ

преди 10 години

По рано пишеха за "Уитми" това за "Уитми" онова, толкова били, умни били, хитри били... тука ходили, там пикали, нам къде си акали .... а вече нищо .... дума немаАма то аслъ, за мъртвия или добро или нищо!!!

9

ЦвЪ ЦвЪ

преди 10 години

Скоро пущат и Йоца Амстердама

8

Отиват си!!!

преди 10 години

Гледам ги, че съмсем като нас*ани са БСП - не случайно просташката риторика на Мишо Шамара звучи и в изказванията на Станишев и въпросния ***. Очевидно, че само най-неграмотня опростачен електорат ги поддържа и те се обръщат към негоСега целта им е да завлекат за оставащите 3-4 месеца колкото се може повече пари -- заеми, Белене, крадене.Какво следва след това -- тези ***, ще трябва да се изнасят от България като паднат, защото "народната любов" дето ще ги огрее направо ще ги "задуши"

7

Анонимен

преди 10 години

Ушафа е толкова ***, че не разбира какво му нареждат.

6

от Канада

преди 10 години

Правителството "Орешарски" е *** и не става.Но ГЕРБ са най-долните *** в БГ историята.Да плюеш по родината си и да я злепоставяш,това е долно.Мръсника Борисов да бъде пуснат в колзета и да бъде дръпнато казанчето за да изтече мръсната вода!

5

Анонимен

преди 10 години

Борисов и Цветанов са слуги на ЕНП , Брюксел и Световната Банка.Това са хора,които всяко едно политическо решение го съгласуват с тях.Дали съм и плащали или са ги изнудвали с компромати е отделен въпрос. И тия хубостници в момента и те са ***,а уж ме суверенна и независима държава? Или по скоро...държава -пародия

4

kit chelin

преди 10 години

Е, трябва да си голям наглец да не ходиш 2 месеца на работа и да обвиняваш другите след като си провалил своя вот на недоверие. Другарю Борисов как само говориш непрекъснато срещу комунистите, но не се усещаш, че така говориш и срещу себе си. Но откъде разум да го разбереш. Ти тотално работиш срещу страната ни. За теб колкото по зле за държавата толкова по добре за теб, но това ще ти изяде главата. Ще ни топиш непрекъснато и пред цяла Европа само и само да всяваш напрежение и хаос.

3

Анонимен

преди 10 години

В действителност никой не казва, че ще влезе в доклада. Щели да вземат предвид.....Отговорили са уклончиво, ако си спомняте вица:))))))))))))))))))))))))))))

2

Дaйкин

преди 10 години

Aй кaжете ми сегa Борисов не е ли ку*вa , ходи постоянно в неговия любим Брюксел дa ковa Бългaрия.

1

Анонимен

преди 10 години

За правителството задача 1 трябва да е дата за избори и разпределяне на сирииците до всяка червена плюнка и член на партия юруш по една цигара и сириец!!!!!!!!!!!!