17

Анонимен

преди 10 години

tezi koito pisat prismehulno, politikansvasti i daje zlobarski, abe tozi nestasten 4ovek e letial niakolko sekundi predi da razbie tialoto si i da po4ine. zasto ne si predstavite kakvo mu e minavalo prez glavata prez tezi 2-3 secundi....kletata nu maika...badete parvo hora

16

Алов

преди 10 години

А сега дали ще му намерят работа на момчето?

15

P.

преди 10 години

Пак се почва с "Добре дошли в България" и "Това само в България може да се види"...Защото никъде другаде хора не се самоубиват... само тук?!?!?!

14

лондон

преди 10 години

Бог да го прости.Сужалявам за маика му. Хора не правете това.Ако сте изпаднали в немотия бягаите в Англия и Германия все нещо ще се намери там за работа.Мислете и за наи близките.

13

голфаджията

преди 10 години

Нали по времето на ГЕРБ (дето им викате ГРОБ) се били палеле, щото било зле. Сега като БСП-то са на власт ще се метат през прозорците? Щото е много убавко ли?Тънкопишкови ***, за *** за зеле не ставате.

12

Debora1

преди 10 години

България може да бъде спасена само от истински българи. Докато държавата вади народни пари за да развъжда *** и да приема чужденци спасение за българския народ няма да има. Дано Бог се смили и изпрати сред управниците умен и честен човек който ще помисли за този народЖалко за момчето, хората останаха без капка вяра и надежда

11

с.

преди 10 години

Че каква може да е ситуцията!?Отчаяние и немотия!Нищо чудно и в този случай да е замесена някоя банка!Жалко за човека!Лека му пръст!

10

преди 10 години

крепостни селяни ver.2

9

Митко

преди 10 години

До 8: Че нали сега комунистите управляват. Така спасяват България, че още 2-3 месеца и ще я закриваме.

8

мнение

преди 10 години

Жалко за човека, жалко и за майка му, която в рамките на няколко месеца е изгубила и съпруг, и син, дано има кой да се погрижи за нея. А тези, които изказват мнение и квалификации, без изобщо да са наясно каква е ситуацията, да се замислят сериозно дали това е правилно. Дали е живял сам, или с майка си, или с жена, то си е било негова работа и решение, не наша.

7

Анонимен

преди 10 години

Само комунистите и патриоти като Тодор Живков може да спасят България. Всичко друго от политиците гледа какво да открадне от народа.

6

сим

преди 10 години

В същото положение са много млади българи... или живеят на квартира, или живеят при родителите си от немотия, или вземат ипотечни кредити и се заробват да плащат да живот... скапана държава...

5

Уво

преди 10 години

Kак така е хивял с родителите си и на 40 години , срамотта, този не е бил мъж , казарма ходил ли е, ипотека има ли , как той не е мъж , що няма жена и деца, бъдете мъже може да сте бездомници с дългове , но мъже , или мъж в затвора или пък в казармата , както викаше един офицер издънка този по телевизията тръгнал наклон на yq да ми дава .

4

Аз

преди 10 години

Живеел с родителите си, пък баща му починал? Не остана свестен журналист! Жалко за момчето, мизерията до това води ...

3

Stealth

преди 10 години

По времето на бате Бойко, Станишев скандираше "Оставка" от парламентарната трибуна, след като бая хора се изпозапалиха пред държавните институции. Не се вижда обаче промяна по време на текущото престъпно управление, просто модата със самозапалването отмина сякаш.

2

безработен

преди 10 години

супер е в КЕНФИНЛАНДИЯ.....особенно сутрин като видя някой политик,министър,просто крадец и *** по тв да ми обеснява колко хубаво и светло бъдеще ни очаква.пък за работа *** два езика даже и трети писмено и говоримо......тва всичките програми да ги знам .ЧЕ ТОЯ *** ДИДО ПЕЕВСКИ ОСВЕН НА МАЙКА СИ ИРЕНА ДА ГО НАУЧИЛА НА 5 ЕЗИКА И ДА Е ЦУЦАЛ ОТ КОМПЮТЪРА ДА СТАНЕ ШЕФ НА ДАНС

1

анонимен

преди 10 години

Прекрасна страна е България